Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@17:58:20 GMT

دستگاه‌ بازرسی اشعه‌ایکس چمدانی بومی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۳۵۵۶

دستگاه‌ بازرسی اشعه‌ایکس چمدانی بومی شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، لامپ به دو منظور به انرژی الکتریکی نیازمند است. ابتدا برای ملتهب نمودن فیلمان (کاتد) و تابش الکترون از آن، سپس شتاب دادن به این الکترون‌ها از کاتد به سمت آند. ژنراتور اشعه ایکس برای هر کدام از این اعمال دارای یک مدار خاص است که به ترتیب مدار فیلمان و مدار ولتاژ قوی نامیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت دانش‌بنیان توانست با دانش بومی به فناوری ساخت، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های بازرسی ایکس چمدانی و چند محصول دیگر دست پیدا کند.

«بهمن هداوند»، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت در زمینه تولید دستگاه‌های ایمنی و امنیتی و همچنین طراحی و ساخت، نصب و راه اندازی و آموزش و نیز خدمات پس از فروش دستگاه‌های بازرسی ایکس چمدانی مشغول به فعالیت است.

هداوند ادامه داد: اولین نمونه دستگاه تولیدی این شرکت ابتدا در فرودگاه امام خمینی و پس از آن در گمرک بازرگان نصب و راه‌اندازی شد که رضایت خریدار را از لحاظ نحوه کار و دقت قابل توجه به دنبال داشته است.

همچنین دستگاه‌های درگاهی پایشگر پرتویی برای کنترل آلودگی های احتمالی بارهای عبوری از مرزهای ورودی کشور به مواد رادیو اکتیو به منظور پیشگیری از ورود عوامل آلوده کننده و بیماری زا اعم از موارد عمدی و یا ناخواسته در این شرکت ساخته و در چند مرز هوایی، زمینی و دریایی کشور نصب و راه‌اندازی شده است. این تجهیزات نیز دارای گواهی رضایت مشتری از نحوه عملکرد و دقت بالای آن بوده که نشان از قابلیت رقابت دستگاه‌های تولیدی شرکت با نمونه مشابه خارجی خود را دارد.

این فعال عرصه فناوری درباره کوره مخصوص عملیات حرارتی روی کریستال‌های TLD توضیح داد: این کوره دمای 1000 درجه سانتی‌گراد را تولید می‌کند و قابلیت افزایش تا 1200 درجه سانتی‌گراد را داشته و همچنین قابلیت تزریق گار و آنیل کردن در محیط خنثی را نیز دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: این کوره قابلیت کنترل با نرم افزار و تنظیمات ثابت برای نمونه­ های پرکاربرد را دارد و همچنین قابلیت تغییر دادن شکل کوره به‌صورت دربسته را داراست.

هداوند به دیگر محصول تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: مولد اشعه ایکس مدل IAPX100M، یک مولد اشعه ایکس پزشکی است که قابلیت تولید یک بیم پایدار با چگالی بیم قابل تنظیم و نقطه کانونی کوچک را برای رادیوگرافی صنعتی و پرتودهی داراست.

به گفته هداوند، پایداری ولتاژ و توان مولد، پایداری نرخ دوز تابشی اشعه ایکس را تضمین می‌کند که از مهم ترین مشخصه‌های کیفی مولدهای اشعه ایکس است.

وی به کاربرد این دستگاه اشاره و گفت: تصویربرداری با اشعه ایکس، بازرسی مواد غذایی، بازرسی امنیتی و دستگاه سنجش تراکم استخوان از کاربردهای مهم این تجهیز است.

این فعال فناور درباره اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت بیان کرد: به صورت مستقیم 6 نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و تعداد دیگری نیز به صورت پاره وقت با این شرکت همکاری می‌کنند.

وی ادامه داد: نمونه مشابه این محصولات همچنان به کشور وارد می‌شود و از نظر قیمتی نیز محصول تولید شده این شرکت یک سوم قیمت نمونه خارجی را دارد و به لحاظ کیفیت نیز به آن‌ها بسیار نزدیک است.

انتهای پیام/

169 / 159 دستگاه‌ بازرسی اشعه‌ایکس دانش بنیان دستگاه ایمنی دانش بومی فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان دستگاه ایمنی دانش بومی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد