Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: بررسی سوال سید جواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر از محمد جواد ظریف از وزیر امور خارجه درباره ترک جلسه علنی و تناقض‌گویی در بخش‌هایی از سخنرانی وزیر خارجه در دستورکار امروز نمایندگان در جلسه علنی پارلمان قرار داشت.

نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 30 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال از وزیر امور خارجه سیدمحمدجواد ابطحی سوال خود را از ظریف مطرح کرد و مجلس با 99 رأی موافق، 70 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان سوال خود از آقای ظریف مطرح کرد: وزیر در بحث سوالات دوگانه بنده مجلس را ترک کرد و بنده گلایه دارم.

نماینده خمینی شهر افزود: آقای ظریف چرا رگ گردنتان برای دوستان داخل متورم می‌شود و به خارجی‌ها لبخند می‌زنید. شما بهترین و قوی ترین سفیرها را به اروپا و آمریکا می‌فرستید ولی هنوز برای هند سفیر نفرستادید علت این تناقض چیست؟

ابطحی پس از پخش فیلم هایی از ظریف و سخنرانی وی گفت: تناقض‌گویی در بخش هایی از سخنرانی وزیر خارجه دیده می‌شود. آقای ظریف شما گفتید جناحی عمل نمی‌کنید، شما گفتید اجرای برجام برای لغو تحریم‌ها است و در جای دیگر گفتید هدف از اجرای برجام اقتصادی نیست.

وی عنوان کرد: شما شریعتمداری کیهان را درباره مطرح کردن موضوع پولشویی متهم کردید ولی بعد از سخنرانی صحبت شما در مورد پولشویی همه ما را متهم کردند و آقای رئیس جمهور هم درباره دوربین‌ها صحبت کردند و این دیپلماسی نیست. آقای ظریف در مقابل مکانیزم ماشه اروپایی‌ها چه کردید؟
نماینده خمینی شهر در مجلس خطاب به وزیر امور خارجه با بیان اینکه بیایید عذرخواهی کنید، گفت: آقای عراقچی گفت که پایداری در این موضوع جواب می‌دهد نه مذاکره، آقای ظریف چرا عذرخواهی نمی‌کنید. تشییع پیکر حاج قاسم خود پیام مقاومت بود ما هم می‌گوییم نگاهتان به داخل باشد نه اروپایی‌ها. مکانیزم ماشه هیچ اثری ندارد.

بر اساس این گزارش پس از توضیحات ظریف پیرامون سوال نماینده خمینی سوار، شهر به رأی گذاشته شد و نمایندگان از توضیحات وزیر امور خارجه قانع شدند.

مصوبه کمیسیون فرهنگی برای تعیین نظام صنفی هنرمندان به عنوان رسیدگی کننده به تخلفات

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی وظایف نظام صنفی هنرمندان را مشخص کردند که طبق آن این سازمان برنامه‌ریزی به منظور رشد و اعتلای رشته‌های مختلف هنری و ارتقاء دانش هنری اعضای سازمان و رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای هنرمندان را بر عهده دارد.

سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: در جلسه امروز طرح نظام صنفی هنرمندان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و موادی از آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: در این جلسه مواد 5، 6 و 7 این طرح تصویب و اهداف و وظایف این سازمان مشخص شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون رشته‌های هنری که زیرمجموعه سازمان است عبارت است از هنرهای نمایشی و موسیقی.

ذوالقدر خاطرنشان کرد: همچنین در مصوبه امروز کمیسیون آمده است که اهداف سازمان عبارتند از تلاش در جهت ارتقاء ارزش‌های ایرانی - اسلامی در فعالیت صنوف هنری، حفظ و حمایت از حقوق مادی، معنوی و صنفی هنرمندان و حیثیت حرفه‌ای اعضا، تنظیم روابط هنرمندان با نهادهای حاکمیتی و دستگاه‌های اجرایی و تنظیم روابط و همکاری با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی متناظر با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط.

وی در پایان گفت: اعضای کمیسیون علاوه بر جریان بررسی این طرح مصوب کردند که وظایف و اختیارات سازمان با توجه به اهداف فوق به شرح ذیل است:

1- اظهارنظر مشورتی در تهیه و تدوین لوایح، طرح‌ها، تصویب‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های مرتبط با امور هنری

2- برنامه‌ریزی به منظور رشد و اعتلای رشته‌های مختلف هنری و ارتقاء دانش هنری اعضای سازمان

3- رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای هنرمندان

4- حل و فصل اختلافات صنفی بین اعضای سازمان از طریق مشاوره و داوری

5- معرفی هنرمندان برای برخورداری از حقوق اجتماعی و مزایایی که در قوانین و مقررات مختلف برای هنرمندان پیش‌بینی شده است

6- اظهارنظر کارشناسی در مورد جرایم مرتبط با امور هنری حسب درخواست مراجع قضایی.

7- تلاش در جهت گسترش فعالیت‌های هنری، پژوهشی و انتشاراتی و جلب حمایت مراجع ذیربط

8- اظهارنظر و مشاوره در تعیین میزان معافیت مالیاتی، مبلغ مالیات و عوارض مشاغل هنری

9- کمک به رفع مشکلات رفاهی و مالی هنرمندان از قبیل توسعه خدمات بیمه تأمین اجتماعی، بیمه بیکاری و کمک به گروه‌های هنری کم درآمد و خسارت‌دیده از طریق صندوق اعتباری هنر

10- همکاری و مشارکت در تدوین و ارتقاء برنامه‌های آموزشی دانشکده‌های هنری دانشگاه‌ها

11- تلاش در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های هنری

12- تعیین ضوابط عضویت، صدور، لغو و تمدید کارت و پروانه عضویت برای صنوف و اعضا

13- ایجاد بانک اطلاعاتی جامع صنوف هنرمندان و پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان

14- همکاری با مؤسسات و سازمان‌های قانونی در مجامع بین‌المللی با هماهنگی و دستگاه‌های ذیربط.

کمیسیون بهداشت مجلس فرزند ذکور خانواده‌های اهدا کننده عضو را از سربازی معاف کرد

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در جلسه عصر امروز این کمیسیون طرح معافیت یکی از فرزندان ذکور خانواده‌هایی که اهدای عضو داشته‌اند را تصویب کرد.

محمد حسین قربانی نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در تشریح جزییات نشست عصر امروز (دوشنبه 30 دی) این کمیسیون گفت: مسئولان بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و معاونین وزارتخانه‌های بهداشت و درمان و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه حاضر بودند تا درباره همسان سازی بیمه‌ها تصمیم‌گیری کنیم.

وی افزود: راهکارهای برداشتن سقف ارائه خدمات توسط دستگاه‌های بیمه گر برای بیمارستان‌های بخش دولتی و خصوصی مورد بررسی قرار گرفت.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: طرح معافیت یکی از فرزندان ذکور خانواده‌هایی که اهدای عضو در اثر مرگ مغزی، موضوعی دیگری بود که در جلسه امروز بررسی و تصویب شد.

قربانی اظهار داشت:‌ اهدای عضو می‌تواند جان هزاران بیمار نیازمند را نجات داده و هزینه‌های سنگین درمان این بیماران را کاهش دهد لذا گسترش فرهنگ این کار خیر، نیاز به مشوق‌های دارد که با اجرای این طرح محقق خواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نمایندگان ظریف مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟

به گزارش «تابناک»، علی بابایی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

دیگر خبرها

  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد