Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، رضا رحمانی در نشست با تولیدکنندگان صنعت پوشاک، با اشاره به این که رشد این صنعت نشان از رونق تولید پوشاک در کشور دارد گفت: در مسیر تولید پوشاک اگر مشکلی بروز دهد یا تخلفی ایجاد شود قاطعانه با آن برخورد خواهیم کرد.
وی با اشاره به این که قاچاق پوشاک در سال‌های گذشته رقمی معادل ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده است افزود: هم اکنون این رقم به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسیده است که البته ما در مورد مبارزه با قاچاق بسیار جدی هستیم و جلسات پیگیری هم در این خصوص برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر صمت واردات انجام شده از مناطق آزاد در خصوص انواع کالاها را ۵۲۸ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: برای مرزنشین‌ها نیز با اعمال محدودیت امکان واردات وجود دارد به طور مثال در خصوص واردات مواد اولیه و قطعات یدکی که این کار دولت، برای حمایت از مرزنشینان است.
رحمانی با بیان این که در سال ۹۷ واردات رسمی کالاهای مصرفی ۳۱ درصد کاهش داشته است ادامه داد: فرض ما بر این است که همه کالاهای وارداتی حتی اگر از مناطق آزاد وارد شده باید در گمرک کنترل شود چنانچه این کنترل در برخی مبادی گمرکی انجام نمی‌شود تخلف است.
وی با اشاره به این که حلقه مفقوده تولید براساس صحبت‌های تولیدکنندگان، نبود اطلاعات شفاف است گفت: صنعت پوشاک برای ما بسیار مهم است و ما در این زمینه باید اطلاعات شفافی را به دست بیاوریم.
وزیر صنعت با بیان این که ما باید ببینیم در کجا وابستگی وجود دارد و چه چیزی باید وارد شود افزود: البته توان و منابع بخش خصوصی را نباید دست کم گرفت و در هرجایی که زمینه سودآوری است باید امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود.
وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در خصوص صنعت پتروشیمی و مشکلات صنعت پوشاک با این بخش گفت: ما باید در بخش‌های مختلف صنعت پوشاک از جمله صادرات، نام‌های تجاری ایرانی که دارای مشکل هستند و راهکارهای تقویت تولید داخل، بررسی‌هایی انجام دهیم البته باید فضای تولید، رقابتی باشد ضمن اینکه در خصوص نشان‌های تجاری خارجی هم مشکلاتی است که باید برطرف شود.
وزیر صنعت اضافه کرد: در خصوص سرمایه گذاری در صنعت پوشاک و هر زمینه دیگری وزارت صنعت حمایت می‌کند به طور نمونه هر جا که واردات ضربه‌ای بر تولید وارد کند به ویژه در بخش پوشاک و لوازم خانگی، ما جلوی آن را خواهیم گرفت و به طور قطع با کارهایی که انجام شده ما به قطب تولید پوشاک تبدیل خواهیم شد. کد خبر 1344315

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رضا رحمانی وزارت صنعت معدن و تجارت تجارت لباس و پوشاک تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال