Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:35:39 GMT

کالاهای لوکس ترخیص نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۸۹۰۶

کالاهای لوکس ترخیص نمی‌شوند

به گزارش روز دوشنبه خانه ملت، فرهاد دژپسند در پایان جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس در جمع خبرنگاران درباره وضعیت صادرات کالاهای غیرنفتی گفت: بخشی از وضعیت اقتصادی کشور مربوط به تجارت خارجی است و باوجود تمام فشارها و محدودیت‌هایی که دشمن اعمال کرده است، در ۱۰ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسل، حدود ۳ درصد تغییر داشته است، به عبارتی این فشارها نتوانسته اثری بر صادرات غیرنفتی و واردات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه صادرات و واردات کالاهای غیرنفتی از نظر وزنی ۲۰ درصد رشد داشته و از نظر ارزشی ۳ درصد منفی است، توضیح داد: علت پایین بودن رشد ارزشی کالاهای صادر شده این است که صادرکنندگان اعتقاد داشتند ارزشی که برای کالاهای صادراتی تعیین شده، بالا است بنابراین با در نظر گرفتن صحبت‌های آنان قیمت پایه نسبت به سال گذشته را ۳۰ درصد کاهش دادیم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه صادرکنندگان باید براساس صادرات، ارز را به کشور برگردانند، اضافه کرد: باوجود اینکه قیمت پایه نسبت به سال گذشته، ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد صادرات غیرنفتی از لحاظ وزنی ۲۰درصد رشد داشته است و صادرکنندگان توانستند خوب بازار را در خارج پوشش دهند.

دژپسند درباره دپوی مواد اولیه در گمرک کشور نیز گفت: نگهداشت کالا و مواد قبل از اظهارنامه گمرکی، دپو تلقی نمی‌شود و رسوب مواد اولیه، کالای سرمایه‌ای و مصرفی در گمرکات کشور به میزان ناچیز است، اما یکسری از کالاها با ثبت سفارش وارد گمرک کشور شده‌اند و به دلیل محدودیت‌های که دولت اعمال کرده است امکان ترخیص وجود ندارد و این موضوعی ربطی به عملکرد گمرک ندارد.

وی با اشاره به اینکه محدودیت‌های دولت باعث شده تا ۱۴۰۰ قلم کالا در گمرک باقی بماند و ترخیص نشود، افزود: از این تعداد کالا، مهلت برخی از آن‌ها به اتمام رسیده و برخی دیگر جزء کالاهای لوکس هستند و به همین دلیل نامه‌ای به دولت ارسال کردیم که کالاهای لوکس حذف، معدوم و یا جزو اموال تملیکی شوند، زیرا کالاهای لوکس ترخیص نمی‌شوند و سایر کالاها را دستگاه‌های مربوطه بررسی کند و اگر لازم است عرضه شوند.

برچسب‌ها فرهاد دژپسند واردات اقتصاد کالای لوکس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهاد دژپسند واردات اقتصاد کالای لوکس فرهاد دژپسند واردات اقتصاد کالای لوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان