Web Analytics Made Easy - Statcounter

پذیره‌نویسی‌ تامین سرمایه دماوند با نماد "تماوند" از امروز(یکم بهمن) به عنوان دهمین تامین سرمایه بازار سرمایه به مدت ۳۰ روز کاری در فرابورس ایران آغاز خواهد شد. ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پذیره‌نویسی 600 میلیون سهم تامین سرمایه دماوند با نماد "تماوند" در حالی از امروز(سه‌شنبه) به مدت 30 روز کاری به روش ثبت سفارش در فرابورس ایران آغاز خواهد شد که این تامین سرمایه، اولین تامین سرمایه‌ای است که پذیره‌نویسی‌ آن به‌صورت سهامی عام و با حضور و مشارکت سهامداران بازار شکل خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه این شرکت 2 هزار میلیارد ریال بوده و این پذیره‌نویسی در بازار سوم فرابورس صورت خواهد گرفت. بر این اساس حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی 50 هزار سهم و قیمت هر سهم در پذیره‌نویسی معادل 1000 ریال است.

همچنین در فرایند پذیره‌نویسی سهام تامین سرمایه دماوند، شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان با میزان تعهد 600 میلیارد ریال معتهد پذیره‌نویسی معرفی شده و شرکت کارگزاری بورس بهگزین نیز مدیریت عرضه را بر عهده خواهد داشت.

این گزارش می‌افزاید: امیرحسین ارضاء، نماینده هیات موسس این تامین سرمایه، آذرماه امسال در نشست خبری این شرکت با بیان اینکه تامین سرمایه دماوند، دهمین تامین سرمایه بازار سرمایه خواهد بود و سهامداران اصلی آن شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و بنیاد مستضعفان هستند، گفته بود برای تاسیس تامین سرمایه دماوند همواره چند مفروض را در نظر داریم؛ نخست اینکه سهام این شرکت در بازار سرمایه عرضه شود تا اهالی بازار نیز در آن حضور داشته باشند؛ هدفی که تبدیل به نقطه قوت این تامین سرمایه شده است و دوم آنکه به ابزارسازی بازارهای مالی کمک کنیم.

البته قرار بود این پذیره‌نویسی در آخرین ماه پاییز امسال اتفاق بیفتد که بر این اساس در این رابطه حسین بوستانی، مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر گفته قرار بر این بود که پذیره‌نویسی در تاریخ 19 آذر ماه برگزار شود، اما به واسطه نگرانی سازمان بورس از احتمال فروش نرفتن سهام متعلق به سرمایه‌گذاری غدیر در شرکت تامین سرمایه نوین، این پذیره‌نویسی به تعویق افتاد.

این مقام مسئول تاکید کرد: با مجوز جدید اخذ شده از شورای عالی بورس، مسیر تاسیس شرکت تامین سرمایه دماوند از فروش سهام غدیر در تامین سرمایه نوین جدا شده و مهلت بیشتری برای خروج از این سرمایه‌گذاری به مجموعه غدیر داده شده است.

به گفته بوستانی پذیره‌نویسی سهام تامین سرمایه دماوند در امروز(سه‌شنبه، اول بهمن) صورت خواهد گرفت و مطابق با مجوز صادر شده، این شرکت به طور حتم تا پایان بهمن ماه در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده و تاسیس خواهد شد.

وی افزود: روش عرضه این سهام به صورت ثبت سفارش بوده و سقف خرید برای هر سهامدار 50 هزار سهم است. معاملات ثانویه این سهم نیز بعد از تاسیس شرکت و با هماهنگی شرکت فرابورس، در یکی از تابلوهای بازار پایه قابل انجام خواهد بود.

لازم به ذکر است که از ابتدای تاسیس فرابورس ایران تاکنون پذیره‌نویسی 7 صندوق‌ سرمایه‌گذاری جسورانه، 16 صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله و 2 صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در بازار فرابورس انجام شده است. همچنین پذیره‌نویسی سهام 27 شرکت در شرف تاسیس نیز در بازار فرابورس محقق شده که ارزش کل سهام پذیره‌نویسی‌شده این شرکت‌ها بیش از 40 هزار میلیارد ریال است.

در این میان تفاوت پذیره‌نویسی سهام در دست انتشار با عرضه اولیه این است که بعد از عرضه اولیه، نماد مربوطه با دامنه 5 درصدی باز می‌شود و قابل معامله است، اما بعد از پذیره‌نویسی سهام تامین سرمایه دماوند، نماد این شرکت در بازار سوم بسته شده و باید مراحل مربوط به ثبت شرکت دنبال شود. پس از این فرایند نماد این شرکت در بازار پایه باز خواهد شد.

اصلاح 886 واحدی شاخص بورس در آخرین روز دیماهصعود شاخص بورس به ارتفاع 410 هزار واحد در یک روز برفی

انتهای پیام/

R32365/P/S7,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فرابورس بورس تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرابورس بورس تهران فرابورس بورس تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • رشد بخش مسکن از منفی ۱۳.۸ در سال ۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال ۱۴۰۲
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • آغاز رقابت بیش از ۲۳ هزار هرمزگانی در مرحله نخست کنکور
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • بورس تغییر جهت داد
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل