Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی، گفت: امسال بیش از 1900 میلیارد تومان قرارداد بین دانشگاه‌ها و صنایع منعقد شده که این نشان‌دهنده فعالیت‌های جدی و گسترده‌ دانشگاه‌ها در بخش‌های مختلف است.

 محمد سعید سیف دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با تاکید براینکه عدم ارتباط صنعت با دانشگاه را قبول ندارم و ارتباط بین دانشگاه و صنعت وجود دارد، گفت: دغدغه همه کشورها و دنیا این است که ارتباط بین دانشگاه و صنعت گسترد‌ه‌تر،‌ مفیدتر و موثرتر باشد که خوشبختانه ما روند رو به رشدی داشتیم و در ۴۰-۳۰ سال اخیر از دانشگاهی کاملاً آموزشی به سمت دانشگاهی رفتیم که در حال حاضر کارهای پژوهشی و ارتباط با صنعت را انجام می‌دهند و توانسته‌اند نوآوری و فناوری داشته باشند و در جریان مشکلات جامعه قرار بگیرند و قراردادهای مختلفی در دست اجرا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

* انعقاد ۸ هزار قرارداد دانشگاه با صنایع و بخش دولتی و خصوصی 

 دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی ادامه داد: طبق آمار تعداد ۸ هزار قرارداد دانشگاه با صنایع کشور، بخش دولتی و خصوصی به امضاء رسانده که این قراردادها در سال‌های قبل کمتر بود و روند رو به رشدی دارد به طوری که عملاً چیزی حدود ۱۹۰۰ میلیارد تومان قراردادهای جاری وجود دارد که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود و این نشان‌دهنده فعالیت‌های جدی و گسترده‌ دانشگاه‌ها است که در بخش‌های مختلف انجام می‌شود.   

سیف یادآور شد: نسبت به پتانسیل، مشکلات و نیازهایی که در کشور داریم دقیقا جای پیشرفت و توسعه وجود دارد و دغدغه وزارت علوم و دانشگاه این است که بتوانیم بهتر و کامل‌تر از وزارت علوم و دانشگاه‌ها برای پیشرفت کشور استفاده کنیم و در این مسیر کارها و اقدامات اقدامات متفاوتی انجام می‌دهیم که امیدواریم بهبودی حاصل شود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه صنعت وزارت علوم اعضای هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به صادرات ۱۶ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به اینکه قیمت جهانی در سال گذشته کاهش چشمگیری داشت ولی صادرات محصولات پتروشیمی ایران یک میلیون تن افزایش یافت. - اخبار استانها -

مرتضی شاهمیرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با بیان اینکه صنایع پتروشیمی به‌طور کلی صنعت اول کشور است اظهار داشت: در سال 1401 افزون بر 16 میلیارد دلار ارزآوری این صنعت در صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای مختلف بود.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی سال 1402 در حال جمع‌بندی است ولی با اینکه قیمت‌های جهانی محصولات پتروشیمی در این سال کاهش چشمگیری داشت ولی خوشبختانه سال قبل بیش از یک میلیون تن صادرات محصولات پتروشیمی ایران بیشتر از سال ماقبل آن بود.

وی با اشاره به توزیع محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست کشور افزایش یافته است گفت: در سال قبل توزیع و عرضه داخلی محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست بیشتر از سال ماقبل آن بود و چون ارز اعتباری به واحدهای پایین دست صنایع پتروشیمی کمک کرد نقدینگی و سرمایه در گردش این واحدها از محل ارز اعتباری تأمین شد و محصولات بیشتری از مجتمع‌های بالادست صنایع پتروشیمی به پایین دست عرضه شد و صنعتگران این حوزه آن را یک انقلاب اعلام کردند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در منطقه پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: خوشبختانه تلاش و فعالیت سرمایه‌گذاران عرصه صنایع پتروشیمی به‌صورت منظم است.

معاون وزیر نفت بخشی از موانع صنایع پتروشیمی را تأمین منابع مالی دانست و اضافه کرد: بخش دیگری از موانع این صنایع، رفتارهای آمریکا و تحریم‌ها است ولی خوشبختانه طرح‌های پتروشیمی ایران با سرعت در حال اجرا است و صنعت‌گران این حوزه فعالیت خودشان را انجام می‌دهند هر چند زحمت ما را زیاد می‌کند ولی صنعتگر ایرانی مسیر خودشان را برای توسعه پیدا می‌کند.

بازدید از توسعه صنعت لاوان پتروشیمی مهر پترو کیمیا بازدید از سایت شیرین‌سازی پتروشیمی بوشهر، به‌عنوان یکی از پاکترین پالایشگاه‌های کشور از دیگر برنامه‌های معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود.

ابر پروژه فاز دوم پتروشیمی بوشهر با مساحت 40 هکتار، شامل واحدهای الفین، اتیلن گلایکول‌ها، پلی اتیلن سنگین، سرویس‌های جانبی و آفسایت در حال اجرا است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود