Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورو نیوز، دانشمندان چینی تأیید کردند که بیماری ویروسی جدید در این کشور از انسان به انسان قابل سرایت است؛ این در حالی است که تاکنون گفته می‌شد احتمال انتقال ویروس بیماری جدید از انسان به انسان بسیار اندک است.

ژونگ نانشان، رئیس گروه کارشناسان پزشکی در دولت چین که خود متخصص بیماری‌های ریوی است، روز دوشنبه ۳۰ دی با اعلام این خبر گفت که در استان گوانگدونگ در جنوب کشور دست کم دو نفر از طریق انتقال ویروس از سوی بستگانشان مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه انگلیسی زبان چاینا دیلی نیز به نقل از مسئولان کمیسیون ملی بهداشت چین گزارش داد مواردی از ابتلای پرسنل بیمارستانی در تماس با مبتلایان به این بیماری جدید کشف شده است.

نخستین موارد گزارش شده افرادی بوده‌اند که در آخرین روز‌های سال گذشته میلادی از محصولات یک فروشگاه مواد غذایی دریایی در شهر ووهان مصرف کرده بودند. این فروشگاه برای انجام تحقیقات بسته شده است.

بیماری جدید بر اثر ورود یک نوع ویروس ناشناخته جدید از خانواده کروناویروس‌ها به بدن، فرد را ابتدا به تنگی نفس و سینه‌پهلو مبتلا کرده و در مواردی بر اثر شدت تنگی نفس منجر به مرگ فرد می‌شود. سرایت این بیماری از انسان به انسان شیوع آن را تسریع می‌کند. آغاز تعطیلات سال نوی چینی و مسافرت‌های شهروندان چین با قطار و هواپیما نیز نگرانی‌ها از خطر شیوع بیماری جدید در این کشور را افزایش داده است.

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود. نوع کروناویروس تازه‌ای که در چین مشاهده شده با کروناویروس سارس که در سال ۲۰۰۲ در این کشور شایع شد و جان ۸۰۰ نفر را در جهان گرفت، متفاوت است.

۲۱۷ مبتلا، ۴ فوتی

در حالی که شمار مبتلایان به بیماری مرموز جدید در چین تا پایان روز دوشنبه به ۲۱۷ مورد رسیده، شی‌جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین این موضوع را «بسیار مهم» خواند. او از دولت خواست تا تمام امکانات موجود را برای مبارزه با آن به کار گیرد تا مردم تعطیلات سال نو را با «آرامش و شادی» به پایان ببرند.

 

تاکنون ۱۹۸ مورد ابتلا به این بیماری کروناویروسی تنها در ووهان، ۱۴ مورد در گوانگدونگ، ۷ مورد در شهر شانگ‌های و استان‌های سیچوان و یونان و باقی موارد در سایر شهر‌های چین گزارش شده است.

روز یکشنبه برای نخستین بار دو مورد جدید از ابتلا به این بیماری در پایتخت، پکن گزارش شد و پس از آن آمار کلی مبتلایان در این شهر به ۵ نفر رسید.

از سوی دیگر با جان باختن یکی دیگر از مبتلایان این بیماری نوظهور، آمار قربانیان ویروس جدید در چین به ۴ نفر رسید. آخرین مورد از تلفات این بیماری، یک مرد ۸۹ ساله بود که روز یکشنبه بر اثر مشکلات تنفسی و ذات‌الریه شدید در بیمارستان ووهان درگذشت.

نخستین موارد ابتلا در استرالیا و کره جنوبی

بیماری کروناویروسی جدید که ابتدا در چین شایع شد، اکنون در کشور‌های دیگر نیز مشاهده شده است.

روز دوشنبه یک زن چینی ۳۵ ساله که از شهر ووهان وارد سئول، پایتخت کره جنوبی شده بود، مورد آزمایش قرار گرفت و وجود کروناویروس جدید در بدن او تایید شد.

روز سه‌شنبه، یکم بهمن مقام‌های استرالیا نیز وجود یک مورد مشکوک به این بیماری را شناسایی کردند. آن‌ها گفته‌اند که فردی را با علائمی مشابه علائم بیماری جدید در چین در بیمارستان مشاهده و او را از سایر بیماران جدا کرده‌اند. این فرد نیز به تازگی از شهر ووهان چین به استرالیا آمده است.

روز دوشنبه نیز مقام‌های رسمی تایلند و ژاپن گزارش داده بودند سه فرد از اتباع این دو کشور که به تازگی از چین برگشته بودند به این بیماری دچار شده‌اند.

مأموران در فرودگاه‌های شش کشور آسیایی و سه فرودگاه در آمریکا کنترل پزشکی مسافرانی را که از مناطق مرکزی چین می‌آیند، آغاز کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری ویروسی کرونا ویروس دانشمندان چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سایه یک زن مرموز بر تیم سپاهان؛ شیدا مقصودلو کیست و چه نسبتی با ژوزه مورایس دارد؟
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام