Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سلامت ــ جراح و محقق پژوهشکده سرطان معتمد از انجام معنویت درمانی بر روی بیماران مبتلا به سرطان در این پژوهشکده خبر داد و گفت: البته با توجه به اینکه مسائل انحرافی در مباحث معنوی شایع شده است، مراقب هستیم مباحث غیر اصیل و غیر واقعی وارد این حوزه نشود.

فرشته عباسوندی، جراح و محقق پژوهشکده سرطان معتمد، در گفت‌وگو با ایکنا؛ به تشریح وضعیت ابتلای مردم ایران به سرطان پستان و موفقیت‌هایی که در زمینه درمان این نوع از سرطان در کشور به دست آمده است، پرداخت و گفت: متأسفانه وضعیت غربالگری سرطان پستان در ایران خوب نیست ولی خوشبختانه باید گفت شیوع این نوع از سرطان نیز در ایران خیلی بالا نیست اما در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: در حال حاضر از هر 100 هزار نفر ایرانی، 33 تا 34 نفر مبتلا به سرطان پستان هستند که این رقم نسبت به کشورهای آسیایی بیشتر اما نسبت به نرم جهانی کم‌تر است.

این متخصص جراحی پستان، با اشاره به اینکه سن شیوع به این نوع از سرطان در ایران پایین‌تر است و طبعاً افراد فعال‌تر جامعه را مبتلا می‌کند، گفت: البته پاسخ‌های اخذ شده به درمان‌ بسیار مطلوب است و با اینکه شیوع سرطان به دلیل نبود غربالگری در میان مردم در رده‌های پیشرفته سرطان شناسایی می‌شود، ولی درمان‌های ما هم در مراحل اولیه(یک و دو) و هم در مراحل پیشرفته(سه و چهار) نسبت به دنیا پایا پای است؛ یعنی درمان‌های ما عالی و نتیجه‌‌بخش است.

پژوهش‌های پیشتازانه در خصوص تشخیص و درمان

وی از انجام پژوهش‌‌های قوی در حوزه سرطان پستان در ایران سخن گفت و افزود: اقدامات خوبی در خصوص این نوع سرطان در حال انجام است و پژوهش‌های ما در پژوهشکده معتمد هم حتی نسبت به دنیا پیشتازانه‌تر است. هم در بخش تشخیص، هم در بخش درمان و به خصوص در بحث پیشگیری، وضعیت مناسبی داریم.

عباسوندی در پاسخ به این سؤال که آیا پژوهشگران ما در حوزه سرطان پستان توانسته‌اند به جایگاه جهانی دست پیدا کنند؟ گفت: به جرئت می‌توانم بگویم، کارهایی را انجام می‌دهیم که فقط در ایران در حال انجام است و حتی در حال تولید محصولاتی هستیم که در شناسایی سلول‌های سرطانی و سلول‌های پیش سرطانی و درمانی شاخص هستند و بسیاری از مراکز علمی می‌خواهند که این محصولات را تولید کنند اما چون علاقه ما به این است که اختراعات در ایران تولید شود و محصول به اسم کشور دیگری وارد بازار نشود، در تلاش برای تولید محصولات در ایران هستیم.

وی به موضوع معنویت‌درمانی و تأثیر مثبت آن در درمان بیماران مبتلا به سرطان پستان نیز اشاره کرد و در پاسخ به این سؤال که آیا مسئله معنویت درمانی در دنیا مطرح است؟ گفت: بله؛  در تمام دنیا به شدت در حال فعالیت بر روی معنویت درمانی هستند و یکی از کشورهایی که در این زمینه فعالیت گسترده‌ای داشته، کشور آمریکا است که مقاله‌های زیادی در این خصوص منتشر کرده است.

تقویت ابعاد روحی و معنوی برای کمک به درمان بیماری‌ها

عباسوندی با تأکید بر اینکه موضوع معنویت درمانی، مختص دین اسلام نیست، گفت: معنویت درمانی یعنی تقویت ابعاد روحی و معنوی افراد و استفاده از این ابعاد در راستای پیشگیری از عود، کمک به بهبود و جلوگیری از اینکه مریض درمان خود را رها کند.

این پژوهشگر کشورمان با ابراز تأسف از اینکه اسم بیماری سرطان به خودی خود تأثیر سنگین و تخریب کننده‌ای بر روی بیمار و خانواده وی دارد، گفت: بسیاری از افراد به محض اینکه می‌شنوند بخشی از بدن آنها سرطان دارد خود را می‌بازند و گمان می‌کنند دیگر همه چیز تمام شده است. در صورتی که بسیاری از سرطان‌ها بهتر از بیماری‌های مزمن بوده و راحت‌تر درمان می‌شوند. در ابتلای افراد به سرطان پستان هم، بدین علت که هم بیماری سرطان مطرح می‌شود و هم بانوان احساس می‌کنند جنبه زنانگی و زیبایی آنها در خطر قرار گرفته است، تأثیرات منفی روانی این بیماری بیشتر است و معنویت درمانی می‌تواند نقش مهمی در بهبود این بیماران داشته باشد.

وی افزود: اکنون به خوبی در حال پژوهش و کار بر روی معنویت درمانی هستیم که بهبود کیفیت زندگی را به دنبال دارد. در مرحله تشخیص بیماری و درمان فرد بیمار با پزشک همراهی و همکاری می‌کند ولی در مرحله‌ای از بیماری و پس از مواجهه با سختی‌های درمان به مرحله‌ای می‌رسد که گویی بیماری او را از پا د‌رآورده است؛ در این مرحله است که معنویت درمانی به بیمار کمک زیادی می‌کند.

این پژوهشگر اعلام کرد: معنویت درمانی بر روی بیماران سرطانی در پژوهشکده معتمد آغاز شده و نتایج خوبی نیز کسب شده است.

پزشکان فرصت و علم کافی برای پرداختن به معنویت درمانی بیماران را ندارند

وی در پاسخ به این سؤال که آیا همان پزشک درمانگر، بخش معنویت درمانی بیمار را نیز انجام می‌دهد؟ گفت: وظیفه پزشک پرداختن به این مسئله است و واقعیت این است که بیمار به پزشکی که از ابتدا بیماری وی را تشخیص و اقدامات درمانی را انجام داده است، اعتماد بیشتری دارد اما پزشکان جراح فرصت و علم کافی برای پرداختن به معنویت درمانی برای بیماران را ندارند.

عباسوندی ادامه داد: به همین دلیل از گروه‌های متخصص در این زمینه کمک می‌گیریم که شامل روانشناس، مشاور دینی، دکترای تحصیل کرده در مقاطع حوزوی و ... است. البته با توجه به اینکه مسائل انحرافی در مباحث معنوی شایع شده است، مراقب هستیم مباحث غیر اصیل و غیر واقعی وارد این حوزه نشود و بیشتر توجه به طبیعت، نعمت‌ها، شکر نعمت، زیبایی‌هایی که وجود دارد و ... باشد که نتایج خوبی داشته و بیماران ما نیز راضی هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که معنویت درمانی تا چه میزان بین پزشکان ایرانی رایج است؟ گفت: پزشکان ما بیشتر وقت خود را صرف درمان جسمانی بیماران می‌کنند و معنویت درمانی هنوز به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است؛ اما اگر مقالات این طرح منتشر شود، مورد استقبال قرار خواهد گرفت. امیدواریم در مناطق مختلف تیم‌های فعال در این زمینه را داشته باشیم؛ جهاددانشگاهی که در بسیاری از شهرها نیرو و مکانات دارد نیز می‌تواند این موضوع را فراگیر کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز

سرپرست شرکت گاز استان فارس از بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز طبیعی خبر داد.

به گزارش شانا، وحید بهفر با اشاره به عملکرد شرکت گاز استان فارس در سال ۱۴۰۲، گفت: این شرکت گاز یکی از شرکت های پیشرو در اجرای طرح «هر خانه یک اتاق گرم» و پویش «گرما برای همه» با هدف اصلاح الگوی مصرف گاز در بخش خانگی و مشارکت مردم بوده است.

وی با بیان اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» چراغ راه همه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی است، افزوذ: این شعار افزون بر ضرورت توجه به اقتصاد، بیانگر اهمیت نقش مردم و ظرفیت آنها در دستیابی به تحقق اهداف عالی نظام است.

سرپرست شرکت گاز استان فارس ضریب نفوذ گازرسانی شهری و روستایی را در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۹۹.۹ و ۹۶.۷ اعلام کرد و گفت: تعداد روستاهای گازرسانی‌شده در این بازه زمانی ۷۲ روستا بوده است

بهفر تصریح کرد: پارسال در استان فارس ۴ شهر گازرسانی شد و تنها شهر کوره باقی مانده که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این شهر نیز امسال از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات گازرسانی به شهرها و روستاهای فارس در دستور کار این شرکت است، گفت: تاکنون گازرسانی ۲۴۶۹ روستا و ۱۲۳ شهر به پایان رسیده و به شبکه گاز کشوری متصل هستند.

سرپرست شرکت گاز استان فارس یادآور شد: سیاست دولت سیزدهم ارائه خدمات‌رسانی به مناطق محروم است و این مهم نیز اولویت مسئولان ارشد استان و شرکت گاز است.

بهفر در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به گستردگی و وسعت شبکه‌های گازرسانی در مناطق مختلف استان فارس، بیان کرد: در بازه زمانی یادشده و با تلاش جهادی و عزم همکاران ۱۱۰۸ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا و ۲۳۲۲۵ انشعاب نیز نصب شد.

وی با اشاره به اهمیت رشد صنعت و متناسب بودن آن با سند آمایش سرزمینی که مورد توجه مسئولان ارشد استانی در سال‌های اخیر قرار گرفته است، گفت: بی تردید نقش گازرسانی با بهره‌وری صنایع ارتباط مستقیم دارد.

سرپرست شرکت گاز استان فارس با بیان اینکه تعداد ۶۰۶ صنعت استان در سال ۱۴۰۲ زیر پوشش شبکه گازرسانی قرار گرفتند، اظهار کرد: تاکنون به ۷۶۹۵ صنعت گازرسانی شده است.

بهفر همچنین از اشتراک پذیری ۶۳۵۲۳ مشترک گاز طبیعی در استان فارس مطابق با مقررات و ضوابط شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...