Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد کاظمی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی درباره چرایی به نتیجه نرسیدن پرونده املاک نجومی گفت: پرونده‌های اقتصادی مهم و سنگین هستند و تا جمع‌آوری ادله کافی برای این نوع پرونده‌ها و همچنین احضار شهود زمان لازم است. حتی گاهی اوقات متهمی دستگیر می‌شود و همدستان او باید شناسایی و دستگیر شوند، بنابراین طبیعی است که روند رسیدگی به آنها طولانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: معتقدم پرونده املاک نجومی هم مانند سایر پرونده‌ها باید رسیدگی شود و مردم در جریان آن قرار بگیرند. مسئله کندی رسیدگی به پرونده‌ها در قوه قضاییه باید حل شود و رسیدگی‌ها با سرعت بیشتری صورت بگیرد.   کاظمی در واکنش به اینکه گفته می‌شود؛ پرونده املاک نجومی در شعبه ۱۵ کارکنان دولت مطرح نشده و به جریان نیفتاده است، گفت: من در این زمینه اطلاعی ندارم، اما مردم از قوه قضاییه انتظار دارند که عادلانه برخورد کرده و به همه پرونده‌های ریز و درشت متعلق به هر فرد و جناحی رسیدگی کند. البته قوه قضاییه با فساد خوب برخورد کرده است و انتظار ما این است که به این پرونده هم رسیدگی کند.
وی در پاسخ به این سوال که تحقیق و تفحص از پرونده املاک در شورای شهر کلید خورده است، آیا بهتر نیست نهاد‌های بالادستی هم در این زمینه ورود کنند، گفت: این حق قانونی شورای شهر است که برای تحقیق و تفحص در این خصوص اقدام کند، اما شورای شهر می‌تواند از وزارت اطلاعات و نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی نیز در این زمینه کمک بگیرد.   قاسم میرزایی‌نکو عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس نیز در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: مسئولان قوه قضاییه معتقدند که اصلا شکایتی در این خصوص نشده است. من فکر می‌کنم که مدعی املاک نجومی و موضوعات مرتبط با شهرداری باید از طریق شهرداری و شورای شهر پیگیری شود و به نظرم آن‌ها پیگیر این موضوعات نیستند و اراده‌ای در شهرداری و شورای شهر برای پیگیری این موضوع وجود ندارد.

وی ادامه داد: به نظرم ملاحظاتی در شهرداری و شورای شهر وجود دارد که به این موضوع ورود نمی‌کنند، اما این موضوع مربوط به بیت‌المال است و پرونده املاک نجومی بسیار مهم است. اگر ادعا می‌کنیم که شهرداری ۵۳ هزار میلیارد بدهی دارد و یک سری مسائل را به دنبال داشته و یک سری جریانات مختلف این موضوعات را حمایت می‌کردند، پس بنابراین شهرداری در رسیدگی به این پرونده باید مدعی باشد.   او تصریح کرد: ما در مجلس یک الی دو بار طرح تحقیق و تفحص از شهرداری را مطرح کردیم، اما متاسفانه با اعمال نفوذی که شد، این تحقیق و تفحص صورت نگرفت. قوه قضاییه نیز هر پرونده‌ای که به آنجا ارسال شود را رسیدگی می‌کند و بعید است؛ پرونده‌ای به قوه قضاییه ارجاع شده باشد و به آن رسیدگی نشود.
عضو کمیسیون شورا‌های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شهرداری و شورای شهر باید به جای سخنرانی و صحبت در مطبوعات این موارد را به صورت جدی پیگیری کنند.

وی در باره ضرورت ورود نهاد‌های بالادستی به پرونده تحقیق و تفحص از شهرداری، گفت: نهاد بالاتر مدعی‌العموم و دادستان است و دادستان اگر خودش صلاح بداند و ببیند که حقی ضایع شده است و اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد، می‌تواند ورود کند. البته این اطلاعات را دستگاه‌هایی مانند سازمان بازرسی کل کشور، وزارت اطلاعات و ... باید به دستگاه قضایی برسانند.بیشتر بخوانید: اعضای شورای شهر تنها موضع‌گیری می‌کنند/ تحقیق و تفحص از املاک واگذار شده شهرداری کار عَبثی استاین عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی خاطرنشان کرد: در خصوص رسیدگی به پرونده املاک نجومی دو راه بیشتر وجود ندارد یا باید فردی شاکی باشد و یا مدعی‌العموم خود مسئله را پیگیری کند و راه دوم نیز این است که اطلاعات مربوط به این پرونده از سوی نهاد‌های نظارتی و کنترلی به مدعی‌العموم اطلاع‌رسانی شود. منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qTW برچسب ها: رویداد24 ، املاک نجومی شهرداری ، تحقیق و تفحص از شهرداری تهران سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 املاک نجومی شهرداری تحقیق و تفحص از شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز

شهردار تبریز از بررسی طراحی و احداث شش شهربازی در کنار بهسازی امکانات مجتمع تفریحی باغلارباغی در سال جاری با همراهی بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امسال شش شهربازی با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و با تکیه بر توان تخصصی شهرداری ساخته می‌شود.

وی افزود: در صورت تمایل نداشتن سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این زمینه، شهرداری در دو نقطه شهر اقدام به احداث شهربازی خواهد کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه شهرداری نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان در شهر املاک دارد، خاطرنشان کرد: نگاه شهرداری به املاک بیشتر متمرکز بر مولدسازی املاک است و بر همین اساس کمترین تحقق بودجه شهرداری در سال گذشته مربوط به حوزه فروش املاک بود؛ این موضوع در بودجه ۱۴۰۳ نیز مطابق سال قبل پیش بینی می‌شود.

هوشیار اضافه کرد: هر چند در برخی موارد، همچون پروژه‌های کلان شهری نیاز به فروش املاک احساس می‌شود ولی نگاه کلان شهرداری حفظ و مولدسازی املاک است.

وی ادامه داد: بانک اطلاعات املاک شهرداری از دوره مدیریت شهری قبلی خالی تحویل گرفته شده بود و با تلاش بی وقفه دست‌اندرکاران در حال حاضر سامانه یکپارچه اطلاعات املاک و مستغلات شهرداری یکی از سامانه‌های قوی و غنی به شمار می‌رود.

شهردار تبریز تصریح کرد: بیشتر مزایده‌های شهرداری در خصوص املاک به فروش منجر نشده است چرا که در شرایط فعلی خرید و فروش املاک رونق چندانی ندارد؛ از طرف دیگر سیاست‌گذاری شهرداری مولدسازی املاک بوده است و انتظار درآمد از فروش املاک ندارد.

کد خبر 750841

دیگر خبرها

  • اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • عملیات دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بابل برای دستگیری این ۴ نفر
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»