Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین همایش سالانه «هم اندیشی نهادها با رویکرد اقتصاد مقاومتی، پیاده سازی راهبری مطلوب در شرکت های تحت پوشش» صبح امروز سه شنبه یکم بهمن ماه 1398 برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر چهارمین همایش سالانه «هم اندیشی نهادها با رویکرد اقتصاد مقاومتی، پیاده سازی راهبری مطلوب در شرکت های تحت پوشش» صبح امروز سه شنبه یکم بهمن ماه 1398 با حضور دکتر محمد جواد ایروانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر هوشنگ نادریان مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره موسسه حسابرسی مفید راهبر، مهندس محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، حسین قریب مشاور وزیر و رئیس مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت و رؤسای دیگر نهادهای تحت پوشش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست هوشنگ نادریان مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره موسسه حسابرسی مفید راهبر به تببین اهداف، اصول و مؤلفه های راهبری مطلوب در شرکت ها پرداخت و اهداف آن از را جمله راهبرد ارتباطات و تعاملات، انتظام بخشی، برقراری ارتباطات و برنامه ریزی و نظارت راهبردی و عملیاتی برشمرد. در ادامه آقایان دکتر ایراوانی و مهندس اسکندری به ایراد سخنانی پرداختند.

ایستادگی و قامت بستن ایران با تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی

محمد جواد ایروانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در ادامه نشست با تشریح شرایط سیاسی و اقتصادی منطقه بیان کرد: در مقطع کنونی اوج مطلوبیت انقلاب اسلامی را در مقابل افول استکبار و دولت های مدعی شاهدیم. سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از چندین خدمت بزرگ و عظیمی مانند محو خلافت داعش که انجام داد این بود که نظریه خاورمیانه جدید که ایران را به پنج قسمت تقسیم کرد را شکست و از بین برد. تشییع میلیونی پیکر این شهید بزرگوار، ایران را سر پا نگه داشت.

ایروانی افزود: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جمله اثر بخشی دارد که می فرماید: فرصت هایی که در بحران وجود دارد از خود فرصت ها بیشتر است. نشانه عینی کلام در زمان جنگ تحمیلی صورت گرفت که بیشترین کارهای زیرساختی در کشور در آن دوران اتفاق افتاد. امروز اقتصاد مقاومتی تکلیف همه را مشخص کرده است. کشورهای موفق در جهان بر مبنای تولید ملی به اهداف، رشد و تعالی خود رسیده اند.

 

معاونت نظارت  و حسابرسی دفتر یک رکن نظارتی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: آنهایی که دم از نا امیدی در کشور می زنند ضد منافع ملی سخن می گویند. امروز باید برنظارت ها بیشتر تأکید شود. معاونت نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) به عنوان یک رکن نظارتی عمل می کند. نمونه اقدامات مهم و اثربخش، عملیاتی کردن الگوی تکامل تدریجی راهبری مطلوب و اجرایی سازی مدلهای مدیریتی متناسب با اقتضائات ملی است.

 

برخی از مؤلفه های راهبری مطلوب

  وی اظهار داشت: طراحی ساز و کاری برای پیگیری مصوبات مجامع، ایجاد زیرساخت‌های اصولی برای حرکت نهادها در جهت فلسفه وجودی، طراحی وعملیاتی کردن ساز و کارهای مدیریتی نوین، هم راستایی با سیاست های کلی مورد نظر و شکل دهی نظام تصمیم سازی وتصمیم گیری از مؤلفه ها، اصول و اهداف راهبری مطلوب در شرکت ها می باشد.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: تمامی نهادهای تحت پوشش دفتر  و زیرمجموعه های آنها حسابرسی می شوند. البته در حال حاضر خوشبختانه تعداد بندهای حسابرسی به شدت کاهش پیدا کرده است. شکل گیری نشست نهادهای اقتصادی – اجتماعی در تحقق اقتصاد مقاومتی و نهادینه سازی چند جانبه نگری امروزه از الزامات و ضرورت هاست.

ضرورت تربیت حاج قاسم هایی در بُعد اقتصادی

در ادامه محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خطبه های اخیر نماز جمعه گفت: ولی امر مسلمین فرمودند: «ایران باید قوی باشد.» بر این اساس در بُعد اقتصادی باید قوی بود که پیش قراول آن می تواند نهادها باشند. در بُعد نظامی شهید حاج قاسم سلیمانی یک مکتب بود و می بایست در نهادها حاج قاسم هایی در بُعدهای دیگر تربیت و وارد عرصه عمل شوند تا به اوج بازدارندگی فشارهای خارجی برسیم.

 

اقدامات عملیاتی سازمان در تحقق سند راهبری مطلوب

وی با ارائه گزارشی از عملکرد سازمان در زمینه عملیاتی کردن سند راهبری مطلوب که از اواسط 1397 ابلاغ شد تصریح کرد: نظارت ها در سازمان اقتصادی کوثر پس از ابلاغ سند راهبری مطلوب نظام مند تر شکل رفت از جمله پیاده سازی نظام جامع مدیریت پروژه، طراحی ساختار متناسب با الگوی ابلاغی جایزه تعالی و پیشرفت در سطح سازمان و شرکت های تابعه، ایجاد ساختار گزارشگری دوره ای تکالیف مجامع عمومی شرکت ها و از این قبیل اقداماتی که به حمدالله اجرایی شده است.

ورود سازمان به بازار سرمایه در راستای اقتصاد مردم محور

اسکندری اظهار داشت: از سال گذشته سازمان اقتصادی کوثر گام بسیار جدی و اثر بخشی در عرصه اقتصاد مردم محور  ورد به بازار سرمایه انجام داده است، به طوری که تا کنون چهار شرکت خود را در بازار دوم عرضه کرده و در آینده نزدیک امیدواریم 90 درصد از پرتفوی سازمان را وارد این بازار کنیم. در حال حاضر یک میلیون نفر سهامدار شرکت های سازمان هستند و این مهمترین سرمایه ما به حساب می آید، یعنی ما در مسیر تحقق اقتصاد مردم محور گام برداشتیم.

 

نوآوری، ایجاد زنجیره و انتظام فعالیت های سازمان در مسیر تعالی و پیشرفت

وی افزود: تا آنجایی که توانستیم با مردم کار کردیم و این راه را ادامه خواهیم داد. بر این مبنی حوزه های کسب و کار سازمان را ساماندهی کردیم و به دنبال ایجاد زنجیره تولید هستیم مانند زنجیره شمال شرق کشور (مکتوس) و در خصوص نوآوری نیز به دنبال تحقق پروژه هایی هستیم که بتواند برخی از نیازهای کشور را مرتفع و در بهره وری از ظرفیت های موجود قدمی برداریم.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در پایان تصریح کرد: در سازمان با هدف اجرایی کردن نظام تعالی و ایجاد بهره وری، برای تحقق بندهای اصول موضوعه اقدامات عملیاتی صورت گرفته است. مانند آموزش مستمر کارکنان و تدوین ساختار  و بستر سازی جهت شناسایی ایده های نوآورانه و شرکت های نوپا (استارت آپ)، جوانگرایی و راه اندازی سامانه های فناوری اطلاعات. هر مالیاتی که سازمان از نظر قانونی مکلف است را پرداخت کردیم.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی

معاون وزیر اقتصاد، با اشاره به اینکه، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد گفت: رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) و ابلاغ آن،  پیشنهادات، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های گمرک به عنوان کلیدی‌ترین سازمان در اجرای مطلوب این قانون در 9 نکته برای لحاظ کردن در تنظیم آیین‌نامه اجرایی و اجرای مطلوب آن جمع‌بندی و تشریح شد.

 رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) ، گفت: با توجه به اینکه آیین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آیین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جزو سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهمتر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

به گفته وی، معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

رضوانی‌فر گفت: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر گفت: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، با ارائه آموزش‌های لازم به ذینفعان، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

 به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

وی گفت: ارائه گزارش‌های دقیق ،منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

رضوانی‌فر اظهار داشت: همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی