Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس تاکید کرد: انتقام سخت و موشک باران پایگاه هوایی آمریکا اقتدار ایران را به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، احمد انارکی محمدی در نشست علنی امروز (سه شنبه یکم بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: سرزمین مردان بزرگ و نام آور، فاتحان اروند و رزمندگان دلاور لشکر 41 ثارالله و کاروان‌های به یاد ماندنی کمک‌های مردمی به جبهه‌ها، خون سردار سپهبد شهید سلیمانی توانسته است شکستی بزرگ بر استکبار جهانی وارد سازد، بی شک ترور ناجوانمردانه سردار آسمانی توسط تروریست های دولتی و بین المللی زوال آمریکا را کلید زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گفته بودیم دوران بزن و در رو تمام شده است، افزود:  انتقام سخت و موشک باران پایگاه هوایی آمریکا اقتدار ایران را به نمایش گذاشت، این اقتدار ثبات در منطقه و ثبات در اقتصاد کشور را به ارمغان خواهد آورد، شلیک ایران به قدری قدرتمند بود که زبان توییت های ترامپ را به فارسی تبدیل کرد، امید است در ادامه ترامپ بیش از پیش به راه راست هدایت شود.

وی ادامه داد: خون سردار اتحاد و پویایی برای انقلاب به ارمغان آورد و دراین فصل تازه بایستی همه ایرانیان در زیر چتر انقلاب و رهبری برای اعتلای این مرز و بوم هم افزایی نمایند، اتحاد و همدلی یکی از توصیه‌های همیشگی این سردار آسمانی در دیدار با ایشان بود که همیشه آویزه گوش‌مان باشد، به کشورهای منطقه توصیه می‌کنم معقولانه تر رفتار کرده و به حضور  آمریکا در منطقه پایان دهند.

عضو کمیسیون اقتصادی با تسلیت حادثه سقوط هواپیمایی اوکراینی و همچنین جان باختن مهمانان سردار آسمانی در مراسم خاکسپاری شهید سلیمانی به خانواده های آنها گفت: باید سعی شود دیگر شاهد چنین مصیبت هایی نباشیم. باید مقاومت کرد اما سهم و فشار اصلی بر دوش مردم است، برای مقاومت توانمند سازی اقتصاد و افزودن بر توان مقاومتی مردم ضرورت دارد اما با شرمندگی نتوانستیم آنچنان که باید بر توان و قدرت مردم اضافه کنیم و مردم از پوست و استخوان خود دارند برای نظام و کشور مایه می گذارند.

انارکی تاکید کرد: بی شک این مردم لایق بهترین ها بوده و اگر اندکی از مدیریت جهادی سردار رشید اسلام در رگ های نظام مدیریتی کشور جاری شود رشد و توسعه متوازن و همه جانبه در انتظار این کشور خواهد بود، نظام مدیریتی کشور در حوزه اقتصاد عملکردی مناسب نداشته است و باید اثربخش تر، هم افزاتر، منسجم تر و جهادی تر عمل کرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تشکر از وزیر نیرو به دلیل اقدامات صورت گرفته در حوزه آب و برق حوزه انتخابیه، از ستاری معاون علمی رئیس جمهور نیز به دلیل حمایت از شرکت های دانش بنیان و نخبگان قدردانی کرد.

انارکی خطاب به وزیر تعاون گفت: با توجه به درخواست هر روزه مردم تقاضای وصل مجدد یارانه معیشتی این گروه از خانوارها را دارم تا سریع تر این اقدام صورت گیرد زیرا مردم منتظر و نیازمند آن هستند، در بحث تبصره 8 قانون بودجه 98 که باعث شد صادرات محصولات کشاورزی به ویژه پسته کاهش شدید پیدا کند در حالیکه 25 استان کشور تولید کننده پسته هستند ضرورت دارد دولت و نمایندگان اجازه دهند صادرکنندگان محصولات کشاورزی ارز خود را از هر طریقی آن هم در شرایط تحریم وارد کنند.

وی خطاب به رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش خواستار حل مشکل فرهنگیان شد و افزود: برای حل مشکل فرهنگیان باید به صورت جدی آستین بالا بزنید، بحث رتبه بندی معلمان که خوشحالی آنها بود امروز به غصه بدل شده است، دولت محترم اگر نیاز به وضع یا اصلاح قانون دارد مجلس را در جریان بگذارد تا اصلاحات لازم انجام شود.

نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بداخلاقی ها در ایام انتخاباتی گفت: همگان باید بداخلاقی ها را کنار بگذارند زیرا همین تندروی ها است که کشور را به این جا رسانده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آمریکا انار موشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نگاه نمایش اقتدار ایران در بوشهر
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج