Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بابک نگاهداری با تاکید بر اینکه انجام طرح‌های دانشجویی در باشگاه، سابقه طولانی دارد، در خصوص ویژگی‌های این فراخوان گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان که وظیفه شناسایی، حمایت و هدایت استعدادهای جوان را بر عهده دارد، در برنامه‌ای جدید، هر فصل چند محور پژوهشی را به صورت فراخوان مطرح کرده و طرح های پژوهشی دانشجویی پیشنهادی را مورد حمایت قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هدف این فراخوان، ترویج پژوهش بومی و افزایش مشارکت و تشویق جوانان به حل مشکلات و معضلات کشور است. موضوعات فراخوان براساس طرح پایش انتخاب شده است و انتظار می‌رود که دانشجویان با نگاهی آسیب‌شناسانه به مشکلات کشوری و منطقه‌ای، به ارائه راه حل‌هایی مبتکرانه بپردازند و بتوانند راه حل خود را در مقیاسی محدود ارزیابی کنند.

به گفته رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، در فراخوان فصل زمستان، محورهای توسعه کشاورزی و صیانت از منابع طبیعی، مهندسی معکوس و داخلی سازی محصولات و خدمات خارجی، ایمنی و مدیریت بحران، اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار در جهت بهبود و حل مسائل کشور، و نقش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مدنظر قرار گرفته است و زیرمحورهای هر بخش در سایت باشگاه اطلاع رسانی شده است.

او اظهار کرد: قالب اجرای طرح‌ها، تنها شامل زمینه‌های مهندسی و فناورانه نیست و علاوه بر تولید نرم افزار یا نمونه سخت افزاری و محصول یا برنامه ریزی خدمات مهندسی، می‌تواند شامل تولید آثار هنری یا پژوهش و ارزیابی آماری از نوع مطالعات موردی هم باشد.

نگاهداری بیان کرد: در صورت تایید پیشنهادهای طرح های دریافت شده، از مجریان طرح‌های پیشنهادی در قالب قراردادی پژوهشی، حمایت خواهد شد. همچنین فرآیند ارزیابی پیشنهاد اولیه طرح‌ها، به صورت رویداد حضوری برگزار خواهد شد تا شور و هیجان علمی را در فضای دانشجویی ایجاد کند.

او در ادامه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دعوت کرد تا ایده‌های پژوهشی خود را در راستای محورهای این فراخوان تا تاریخ 15/11/1398 به باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان محل تحصیل خود ارائه کنند.

انتهای پیام/

341 / 167 طرح های تحقیقاتی و فناورانه نگاهداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نگاهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • فراخوان جدید جذب سه هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌
  • فراخوان جدید جذب ۳هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌
  • فراخوان جدید جذب ۳هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌ها