Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی تهامی روز سه‌شنبه درآیین تکریم و تودیع مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای قم، افزود: یکی از بهترین ابزار اصلاح، تربیت و بازگشت شرافتمندانه به جامعه، اشتغال زندانیان است که این امر با حرفه آموزی در زندان محقق می شود.

وی هدف از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در زندان ها را اشتغال و پیشگیری از وقوع جرم عنوان و اضافه کرد: ارائه آموزش های مهارتی به زندانیان باعث می شود بازگشت به زندان کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به عنوان مثال قالی‌بافی در زندان آموزش داده می‌شود و زندانی پس از آزادی نیز می‌تواند دار قالی را در منزل نصب نماید و مشغول به کار شود.

به گفته تهامی، اردوگاه اشتغال و حرفه آموزی اداره کل زندان های قم نخستین اردوگاهی است که اشتغال ۱۰۰ درصدی برای افراد واجد شرایط فراهم کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم نیز دراین جلسه گفت: حرفه‌آموزی راه‌حل مناسب و موثری برای کاهش بیکاری در جامعه می‌باشد.

محمدرضا گروسی افزود: آموزش مهارت و پژوهش باید از دوره پیش‌دبستانی آغاز شود و تا سطح دانشگاه ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: باید آموزش‌هایی مانند فنی و حرفه‌ای که رسالت تربیتی در جامعه دارند، گسترش یابد تا اشتغال اقشار مختلف جامعه تامین شود.

وی ادامه داد: به برکت همدلی و وحدتی که بین دستگاه‌های مختلف استان قم وجود دارد، حرفه‌آموزی در بسیاری از مراکز دولتی سطح شهر ارائه می‌شود.

مدیرکل سابق فنی و حرفه‌ای قم نیز در این آیین با ارائه گزارشی از عملکرد اداره کل فنی و حرفه‌ای، گفت: در ۹ سال گذشته تعهد این اداره کل برای حرفه‌آموزی ۱۴ میلیون نفر ساعت بود که این میزان ۱۶ میلیون نفر معادل ۱۱۲ هزار نفر دوره ارائه‌شده است.

احمدعطارنیا افزود: این آموزش‌ها در کارگاه‌های مهارت‌آموزی، سکونتگاه‌های غیررسمی، روستاها، ندامتگاه‌ها، پادگان‌ها، مراکز بهزیستی، اصناف و صنعت ارائه می‌شود.

به گفته وی، حدود ۵۴ درصد از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای توسط دستگاه‌های اجرایی در حال ارائه می‌باشد.

وی اضافه کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای، ۱۸۹ آموزشگاه آزاد دارد که در ۹ سال گذشته ۱۲۱ میلیون نفر ساعت آموزش ارائه نموده است.

عطارنیا تصریح کرد: با توجه به این‌که بخش صنعت نقش مهمی در اشتغال پایدار کشور دارد، ۵۷ درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در این بخش متمرکزشده است.

وی گفت: توسعه مشارکت با ذی‌نفعان، بخش‌های عمومی، دولتی و غیردولتی از طریق انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌های مختلف از جمله سیاست‌های اداره کل فنی و حرفه‌ای می‌باشد.

وی با اشاره به انعقاد ۴۳ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ تَن از طلاب، ۴۰ هزار تَن از کارگران و ۳۰ هزار تَن از قالیبافان آموزش مهارت دریافت کرده‌اند.

رییس کانون انجمن های صنفی آموزشگاه های قم نیز گفت: ۱۸۹ آموزشگاه آزاد در قم فعال است که در ۲۶ رشته و ۱۹۷ حرفه مشغول به فعالیت هستند.

رقیه مسگری با بیان این که ۵۵۷ تَن از جمله ۲۵۷ مربی در آموزشگا هی آزاد مشغول فعالیت هستند، افزود: در سال جاری، ۲ میلیون و ۱۶ هزار نفرساعت آموزش به مهارت آموزان ارائه شده است.

این اداره کل با هفت مرکز دولتی، یک مرکز سنجش و ارزیابی مهارت، ۵۴ کارگاه ثابت، ۱۳ کارگاه جوار شهری، ۱۱ کارگاه جوار روستایی، ۲۶ کارگاه صنایع ضمن کار، پنج مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان، ۲ مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی، هشت مرکز جوار کارگاهی، ۱۰ کارگاه جوار پادگان‌ها و ۶ کارگاه جوار زندان‌ها آموزش‌های مهارتی را در بخش دولتی ارائه می‌دهد.

در استان قم ۲۰۷ آموزشگاه آزاد فنی‌و حرفه‌ای فعال وجود دارد که ۱۶۰ آموزشگاه ویژه زنان، ۳۵ آموزشگاه ویژه مردان و ۱۲ آموزشگاه دومنظوره میباشد که این آموزشگاه‌ها بر اساس نرخ مصوب سازمان فنی‌و حرفه ای ارائه آموزش‌های مهارتی را در سطح استان در بخش خصوصی به عهده دارند.

در این آیین از خدمات احمدعطارنیا تقدیر و محمودتقی پور به عنوان مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه‌ای قم معرفی شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 بیکاری پیشگیری از وقوع جرم زنان قم معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد