Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ مسئول مؤسسه سلامت معنوی شفا با اشاره به فعالیت این مؤسسه در استان‌های سیل‌زده، اظهارکرد: برای این استان‌ها چهار طرح نوشتیم که تنها طرح‌های استان‌های لرستان و سیستان و بلوچستان تأیید شدند.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌یگانه، مسئول گروه تخصصی سلامت معنوی امروز، یکم بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که ما از ابتدا در کنار تبلیغ در محیط های دانش‌آموزی تبلیغ در یک بیمارستان فوق تخصصی کودکان را آغاز کردیم، اظهارکرد: فعالیت تبلیغی چند ساله در مراکز درمانی شهر مشهد منجر به این شد که ما فعالیت‌های خود را در شهرهایی مانند زنجان، بیرجند، زاهدان، زابل، چناران و فریمان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اجرا کنیم که در برخی از شهرها روحانی‌های بومی آن منطقه کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به این‌که بُعد روحانی یکی‌از ابعاد وجودی انسان است، بنابراین سلامت معنوی بالاترین مرتبه سلامت است، عنوان کرد: دین مبین اسلام در موارد متعددی سلامت روح و روان را عامل رشد و تعالی مادی و معنوی انسان برشمرده است.

مهدوی‌یگانه با اشاره به این‌که یکی‌از اولویت‌ها و دغدغه‌های مراکز دینی ازجمله حوزه‌های علمیه توجه به این مقوله است، تصریح کرد: در این راستا تبلیغ و ارتباط چهره به چهره به‌عنوان یکی‌از مهم‌ترین مؤلفه‌های مهم در تاثیرگذاری مثبت بر مخاطب و تحقق سلامت معنوی مورد توجه است.

مسئول مؤسسه سلامت معنوی شفا و مسئول گروه تخصصی سلامت معنوی ادامه داد: تبلیغ بالینی به‌معنای بر بالین بیمار حاضر شدن و عیادت و دلجویی از او، یکی‌از عرصه‌های نوین تبلیغی است که با الهام از معارف دینی و اعتقادی برگرفته از سیره پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) در حال رشد و گسترش زمانی و مکانی است.

وی با اشاره به این‌که مؤسسه تخصصی سلامت معنوی شفا علاوه‌بر ابداع و طراحی این حرکت، مجری آن در مراکز درمانی و بیمارستان‌های سطح کشور است، عنوان کرد: این مؤسسه به همت پنج نفر از اساتید، کارشناسان و متخصصان حوزه و دانشگاه به‌صورت هیئت امنایی تأسیس شده و از سال ۱۳۸۹ با اهداف مختلف و ایده‌های جدید مشغول فعالیت و نشر معارف دینی فعالیت خود را آغازکرده است.

مهدوی‌یگانه با بیان این‌که برنامه‌های آموزشی و پژوهشی نیز از دیگر اولویت‌های این مؤسسه است، افزود: براساس تجربیات چندساله، اکنون وارد عرصه‌های تخصصی و منحصر به فرد ازجمله تربیت روحانیون متخصص بالینی، آموزش‌های کاربردی مخاطبین خاص، خدمات مشاوره‌ای مرتبط با سلامت معنوی و تولید محتواهای مورد نیاز در این زمینه، شده‌ایم.

مسئول گروه تخصصی سلامت معنوی ادامه داد: از اهداف این گروه می‌توان عمل به سیره معصومین(ع)، توجه ویژه به حضور جدی و صمیمی روحانیت در نهادهای اجتماعی، گسترش دامنه تبلیغ از معنای سنتی و محدود آن به معنای عام و کاربردی‌تر، باور به تبلیغ تخصصی و استفاده از مهارت‌ها و فنون آن در عرصه‌های کاهش اضطراب و نگرانی‌های بیمار و افزایش امید به زندگی و آرامش روانی بیماران و کارمندان مراکز درمانی و آموزش معارف دین به بیماران و کارمندان؛ مانند مباحث اعتقادی مورد ابتلا و احکام شرعی مرتبط با آن‌ها، اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ازجمله دست‌آوردهای این گروه می‌توان به کسب رتبه سوم کشوری در جشنواره «نوآوری‌های تبلیغ نوین» دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، کسب رتبه برتر تبلیغی در جشنواره‌های مختلف، تألیف کتاب «تبلیغ بالینی» با حمایت معاونت فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و انتشارات بوستان کتاب، تهیه و تنظیم برخی از دعاهای مأثوره مانند دعای پانزدهم صحیفه سجادیه به‌جهت استفاده بیماران، تدوین محتواهای مورد نیاز مبلغین در زمینه‌های احکام شرعی، احادیث پزشکی و مباحث اعتقادی و مشاوره‌ای و تدوین سرفصل‌های آموزشی تبلیغ بالینی ویژه مبلغان حوزه علمیه قم در سه سطح مقدماتی، تکمیلی و تربیت مربی و برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه گروه‌های تبلیغی، اشاره کرد.

مهدوی‌یگانه با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی ویژه روحانیون سلامت معنوی در قم، اظهارکرد: در این دوره که فقط در قم برگزار شده ۱۴۰ نفر ثبت‌نام و پس از گزینش ۳۰ نفر وارد دوره مقدماتی شدند و پس‌از آن آمار ۱۰ نفر ریزش داشت و اکنون با هماهنگی‌هایی که با بیمارستان‌های قم انجام شده ۲۰ نفر از روحانیون همراه با اساتید راهنما برای گذراندن ۲۸ ساعت دوره کارورزی خود به بیمارستان معرفی شده‌اند.

مسئول مؤسسه سلامت معنوی شفا با اشاره به فعالیت این گروه در استان‌های سیل‌زده، عنوان کرد: برای این استان‌ها چهار طرح نوشتیم که تنها طرح‌های استان‌های لرستان و سیستان و بلوچستان تأیید شدند.

وی با اشاره به حضور چند روزه این گروه در لرستان، بیان کرد: تاکنون ۸۰ بیمار در بخش‌های جراحی مردان، کودکان و داخلی مردان توسط روحانیون عیادت شدند و همچنین کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای کارکنان و پرستاران بیمارستان تأمین اجتماعی و مرکز مدیریت درمان استان برگزار شد.

مهدوی‌یگانه با بیان این‌که بازدید از بیماران بخش زنان به روز آخر موکول شده است که با احتساب آن‌ها از حدود ۱۵۰ نفر عیادت خواهیم کرد، افزود: همچنین با حضور روحانیون سلامت دو میز گفتمان سلامت در بیمارستان تأمین اجتماعی خرم‌آباد ایجاد شده که یکی در درمانگاه و دیگری در بخش بیمارستان فعال است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی استان های سیل زده تامین اجتماعی عیادت بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به نقش بی‌بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقا سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی‌بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان از دیگر اقدامات ماماها در کشور است، تصریح کرد: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است، باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه‌تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

کد خبر 751701

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران