Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: یکی از مهم ترین ظرفیت های استان فارس به دلیل وجود دانشگاه های مادر ، توانمندی های پژوهشی و آکادمیک این استان است که باید در زمینه تولید پژوهش های جدید در حوزه حمل و نقل مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از  فارس، دکتر محمود رضایی در نهمین جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان و سومین جلسه شورای هماهنگی راهبردی تصادفات که با حضور سردار هادیان فر فرمانده کل راهور کشور و به ریاست استاندار فارس برگزار شد با بیان این که همواره بر مدیریت در زمینه کاهش تصادفات در سطح استان تاکید شده است، اظهارداشت: سیاست هایی همچون نوسازی ناوگان خودرویی پلیس استان، بکارگیری تجهیزات هوشمند، اختصاص اعتبارات برای نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و کمک به تغییر سوخت خودروها، نگاه جدید در بهره گیری از فناوری های مدرن برای کنترل تصادفات جاده ای، افزایش تعداد پلیس راه ها، افزایش پرسنل پلیس راه و افزایش تعداد گشت های پلیس می تواند به کنترل و کاهش تصادفات کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تاکید کرد: در سطح استان فارس در زمینه تقویت خودروی مورد نیاز پلیس ، تقویت گشت ها و تهیه و نصب دوربین در حد توان استان تلاش هایی صورت گرفته است. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ادامه داد: برخی محورهای مواصلاتی استان تبدیل به مسیرهای 4خطه شده است و برخی پروژه های در دست ساخت فارس نیز امسال و یا سال آینده به بهره برداری خواهند رسید. دکتر رضایی با بیان این که استان فارس با تلاش همه عوامل دست اندرکار شاهد کاهش 45 درصدی تصادفات در فاصله 30 کیلومتری شهرها ، درصدی تلفات روستایی بوده است ، گفت: این در شرایطی است که فارس در زمینه طول راه ها ، بزرگ راه ها ، راه های اصلی و فرعی رتبه اول ، در حوزه راه های روستایی رتبه دوم ، در حوزه تعداد پل ها رتبه ششم ، در زمینه راهدارخانه ها و پایانه های مسافربری رتبه اول و در در حوزه مراکز معاینه فنی و تجهیزات راهداری دارای شرایط مناسبی است. وی تصریح کرد بر اساس احکام قانونی موظف هستیم سالانه 10درصد کاهش تلفات جانی و 10 درصد کاهش نقاط پرتصادف را داشته باشیم، افزود: بر همین اساس در استان فارس در تصادفات برون شهری 41.3 درصد و در تصادفات روستایی 100 درصد کاهش داشته ایم که مجموعا کاهش 50 درصدی تصادفات را شاهد بوده ایم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس پلیس راه حمل و نقل دوربین معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران

تین نیوز

 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت: در یک ماه گذشته عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه های محورهای اصلی و نقاط پر تصادف مازندران به طول ۱۴۰کیلومتر توسط این اداره کل انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن جهانیان بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه ها در کاهش تصادفات جاده ای تأکید کرد و گفت: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می شود.

وی ادامه داد: امروزه حاشیه راه و ایمن بودن آن و همچنین فرهنگ ایمنی، در پیشگیری از تلفات و تصادفات جاده ای بسیار مهم است.

جهانیان افزود: اغلب تلفات و تصادفات جاده ای ریشه در عامل انسانی داشته که در این میان خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز و خروج از جاده از جمله مواردی است که سهم قابل توجهی در تصادفات جاده ای دارد.

وی تصریح کرد: حفظ و نگهداری راه های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره کل بوده که علیرغم محدودیت های اعتباری این اداره کل با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام های ارزنده ای بردارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تأثیر دارند گفت: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن سازی زود بازده مانند اصلاح شیب های شیروانی راه ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود