Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا امیرحسین نظری روز سه‌شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای سازمان صمت استان بیان کرد: دی امسال به فرمانداران خوزستان نامه ای ارسال شد تا دلیل گازکشی نکردن خانوارهایی که علمک گاز دارند را بررسی کنند؛ در صورت امکان تا اردیبهشت سال آینده به این خانوارها فرصت داده شود تا برای گازکشی اقدام کنند تا هجوم مردم برای خرید گاز مایع کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در اهواز ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار شناسایی شده که علمک گاز جلو خانه آنها وجود دارد اما گازکشی نکرده‌اند و یا در ایذه ۲ هزار خانه شناسایی شده که علمک گاز دارند اما گازکشی نکرده‌اند.

نظری بیان کرد: ممکن است خانوارها به دلیل مشکلات اقتصادی و یا فنی امکان گازکشی را نداشته باشند.

رییس سازمان صمت خوزستان ادامه داد: توزیع گاز مایع در خوزستان باید بر اساس اطلاعات خانواری انجام شود تا مردم در تامین گاز دچار مشکل نشوند.

وی گفت: سهمیه گاز مایع اهواز در دی امسال ۲ هزار و ۶۰۷ تن بوده در حالی که بر اساس سرانه‌ سهمیه گاز اهواز هزار و ۴۰۰ تن است.

نظری بیان کرد:بیشترین هدف برای توزیع گاز مایع مناطق شمالی خوزستان ازجمله شهرستان های اندیکا ، ایذه و لالی به دلیل سرمای هوا است و در حدود چهار برابر سهمیه گاز این مناطق افزایش یافته است.

روند توزیع گاز مایع در خوزستان غلط است

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت خوزستان نیز با بیان اینکه روند توزیع گاز مایع در استان غلط است‌گفت:شرکت‌های پخش گاز در تامین سهمیه گاز مایع تلاش می‌کنند اما عوامل توزیع تخلف کرده و مراکز فروش، قیمت را بسیار گران تر از نرخ مصوب عرضه می‌کنند.

بهرام جباری با بیان اینکه بازرسی از مراکز توزیع گاز مایع (ال پی جی) آغاز شده بیان کرد: برای شرکت ها و عوامل توزیع گاز مایع متخلف پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: عامل‌ها و رانندگان توزیع گاز مایع تخلف می‌کنند و امکان رصد تمامی خودروهای توزیع گاز مایع را در خوزستان نداریم و  تا زمانی که روند توزیع مناسب سازی نشود مشکل در بخش گاز ال پی جی حل نمی‌شود.

جباری گفت: گاز مایع با افزایش چهار برابری سهمیه در حال عرضه است اما ۷۰ درصد این گاز به صورت غیرمجاز توزیع و مصرف می‌شود.

با اصلاح قیمت بنزین در آبان امسال مصرف گاز مایع به عنوان سوخت افزایش یافت و همین موضوع باعث افزایش مصرف گاز ال پی جی و افزایش قیمت این گاز و کمبود آن شد به گونه‌ای که بیشتر مراکز توزیع گاز مایع در خوزستان در آذر امسال تعطیل شدند.

با وجود افزایش سهمیه گاز مایع خوزستان، اما همچنان در بسیاری از مناطق این استان کمبود گاز و افزایش قیمت وجود دارد.

برچسب‌ها صنعت و معدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۱۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢۶ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.

وی همچنین از افزایش ٧۶٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پست‌های فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان اینکه ١٢٩۴ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می‌شود، خاطرنشان کرد: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می‌شود.

به گفته سخنگوی صنعت برق، جمعاً ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.

مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه‌های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می‌یابد.

رجبی مشهدی با اشاره به فناوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می‌رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره‌گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

کد خبر 6088968 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • بخشش عجیب‌ در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود