Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:28:16 GMT

فرهنگ مدیریتی ما با مساله پیشگیری همخوانی ندارد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۲۴۹۶

فرهنگ مدیریتی ما با مساله پیشگیری همخوانی ندارد

کیامرث حاجی زاده روز سه‌شنبه در نشست اقدامات انجام شده در خصوص بازسازی و جبران خسارت ناشی از بارندگی شدید و آبگرفتگی آذر گذشته در خوزستان، در اداره کل مدیریت بحران استان بیان کرد: متاسفانه در برخی مواقع براساس کارهای کارشناسی عمل نمی‌شود؛ شاید بخشی از این موضوع به کمبود اعتبارات بازگردد اما بخش عمده آن به نحوه نگرش مدیریت ارتباط دارد چرا که برخی مشکلات پس از وقوع بحران در مدت زمان ۴۸ ساعت حل می‌شوند اما در ۶ ماه گذشته و در زمینه پیشگیری آن کاری انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سیلاب فروردین در خوزستان امکانات استان پای کار آمد و ۲ هزار ماشین آلات فعال شدند، حال برای لایروبی باید بتوانیم حداقل ۱۰۰ ماشین فراهم کنیم و حرکتی جدی در این حوزه صورت گیرد.

وی افزود:در این دوره از دولت با وجود کمبودات مالی و اعمال تحریم‌های ظالمانه،بیشترین اعتبارات در زمینه زیرساختی به خوزستان سرازیر شد  اما  به دلیل بالا بودن بحران ها  و خرابی ها و نیز بهینه مصرف نشدن، اقدامات به چشم نمی‌آید لذا باید اقدامات را اولویت‌بندی کرده و اعتبارات را بهینه مصرف کنیم.

حاجی زاده در خصوص سخنان شهرداران و مسوولان دستگاه‌ها در خصوص نبود بودجه و اعتبار بیان کرد: پنج درصد اعتبارات تملک داراییهای دستگاه های اجرایی مختص مدیریت بحران است  که در قانون ابلاغ شده و فرمانداران باید بر آن نظارت داشته باشند.

وی همچنین با  تاکید بر پیگیری و توجه جدی اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان اهواز و شهرداران به موضوع آبگرفتگی و در اولویت قرار دادن آن گفت: مسوول مدیریت بحران شهر براساس پروتکل قانون مدیریت بحران، شهردار است و معضلی که مردم با آن درگیر هستند باید اولویت اصلی شهرداران است.

وی  با تاکید بر ایجاد کانال دفع آب‌های سطحی برای نقاط آسیب‌پذیر توضیح داد: امکان دارد در ماه‌های اسفند و فروردین آینده با سامانه‌های بارشی رو به رو شویم لذا باید از هم اکنون آمادگی لازم برای مقابله را داشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به مشکلات موجود در فاضلاب کوت عبداله و اینکه تا آخر بهمن باید عملیات اجرایی پروژه‌های فاضلاب آن آغاز شود گفت: مشکل فاضلاب این شهر هرچه سریعتر حتی در صورت نبود اعتبار باید برطرف شود.

حاجی‌زاده در ادامه به معضلاب حاشیه نشینی در خوزستان اشاره کرد و افزود: برخی دستگاه‌های متولی در حفظ محدوده شهرها کم‌کاری می‌کنند لذا حاشیه نشینی و به تبع آن ساخت و سازهای غیرمجاز رشد می کند.

 وی همچنین بر تسریع پرداخت خسارت‌های ناشی از آبگرفتگی برخی مناطق خوزستان در آذر گذشته تاکید کرد.

 بر اساس گزارش ایرنا بر اثر بارش شدید باران در ۲۵ آذر امسال چند شهر خوزستان از جمله اهواز دچار آبگرفتگی شدند و جمعیت هلال احمرخوزستان برای امدادرسانی به ساکنان مناطق آبگرفته پنج اردوگاه اسکان اضطراری در اهواز، آبادان و کارون راه اندازی، و به بیش از چهار هزار خانوار امدادرسانی کرد.

 بنابر گزارش‌ بنیاد مسکن خوزستان تاکنون چهار هزار و ۱۹۴ واحد مسکونی آسیب دیده از این آبگرفتگی ارزیابی شده که از این تعداد ۶۴ واحد احداثی و یک هزار و ۵۱۲ واحد تعمیری هستند، ۲هزارو ۶۰۰ واحد سالم و هفت واحد تجاری نیز آسیب دیده اند و به ۲ هزار و ۳۳۹ واحد نیز  تسهیلات معیشتی تعلق گرفته است.

برچسب‌ها آب گرفتگی سیل اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب گرفتگی سیل اهواز آب گرفتگی سیل اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل

مهدی خدمتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از بعدازظهر امروز تا آخر وقت شنبه مرکز و شمال استان اردبیل درگیر بارندگی های شدید و سیل آسا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه جلسه های اضطراری شورای مدیریت بحران برای انجام هماهنگی لازم تشکیل شد، خاطرنشان کرد: در تمامی شهرستان ها به ویژه شهرهای شمال اردبیل مدیریت بحران با آمادگی کامل پای کار است تا بتوانیم بارندگی شدید روزهای آینده را مدیریت کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران اردبیل با بیان اینکه در سال گذشته شاهد حادثه تلخ فوت ۷ نفر از هموطنان بر اثر سیل شمال استان اردبیل بودیم، گفت: امسال با تمهیدات اندیشدیده شده امیدواریم شاهد چنین حوادث تلخ در اردبیل نباشیم.

خدمتی با بیان اینکه در حال حاضر اردبیل وارد هشدار سطح زرد هواشناسی شده است، تصریح کرد: به کوهنوردان توصیه کرده ایم تا صعودهای خود را به روزهای آینده موکول کرده و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

وی همچنین از کشاورزان و دامداران خواست؛ توصیه های هواشناسی را به دقت مشاهده کرده و برای جلوگیری از خسارت های احتمالی تمهیدات لازم را بیندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران اردبیل همچنین از میهمانان خواست؛ با خودداری از اتراق در مسیل ها و کنار رودخانه ها حوادث مشابه سیل سال گذشته را رقم نزنند.

کد خبر 6098205

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی