Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی آقازاده عصر سه‌شنبه در نشست ستاد توسعه شهرستان خنداب، افزود: مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی استان باید نسبت به توزیع عادلانه منابع در راستای توسعه نقاط محروم توجه ویژه داشته باشند.

وی ادامه داد: شهرستان خنداب جزو ۳۱ شهرستان محروم کشور است و باید تمامی ظرفیت استان برای توسعه همه جانبه این شهرستان به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی بیان کرد: اعتبار عمرانی شهرستان خنداب در سال جاری بیش از ۳۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و سال آینده نیز نگاه ویژهای در تخصیص اعتبارات به این شهرستان می‌شود.

آقازاده اظهار داشت: برخورداری از راه‌های ایمن و عریض یکی از عوامل اصلی توسعه محسوب می‌شود و با توجه به اینکه خنداب ظرفیت ارزشمندی در حوزه گردشگری دارد باید نسبت ایمن سازی راه‌های این شهرستان برای جذب گردشگر برنامه‌ریزی کرد.

وی گفت: استخر شهر خنداب هم اکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا خرداد سال آینده بهره برداری می‌شود.

 فرماندار شهرستان خنداب نیز گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال امسال از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در این شهرستان پرداخت شد که بیش از ۳۵۰ فرصت شغلی جدید به دنبال داشت. عبدالرضا حاج‌علی‌بیگی افزود: اقتصاد پایه شهرستان خنداب مبتنی بر کشاورزی است که این مهم با کوچکترین سرمازدگی و یا سیل خسارت‌های بسیاری را بر اهالی تحمیل می‌کند بنابراین برنامه‌های کارآمدی برای جایگزین اقتصاد دانش بنیان در شهرستان تدوین شده است.

وی ادامه داد: اگر چه هیچ واحد مسکونی شهرستان خنداب در نتیجه سیلاب بهار امسال به طور کامل تخریب نشد اما بهسازی و مقاوم سازی یک‌هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی امسال در این شهرستان آغاز شد که حدود ۸۰ درصد از آنها از تسهیلات اختصاص یافته به جبران خسارت‌های سیلاب امسال استفاده کردند.

فرماندار شهرستان خنداب اظهار داشت: اعتبارات قابل توجهی امسال در حوزه اجتماعی به شهرستان اختصاص یافت که این مهم‌ در راستای برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف آموزشی به خصوص برای بانوان و زنان سرپرست خانوار با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی هزینه شد.

حاج‌علی‌بیگی بیان کرد: ۳۲۵ میلیارد ریال فعالیت‌های عمرانی در یک سال در شهرستان خنداب اجرایی شد که بخش عمده‌ای از آن در حوزه راه و حذف نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای بوده است.

وی توسعه صنعت گردشگری را از مهمترین برنامه‌های اولویت‌دار شهرستان خنداب عنوان کرد و گفت: یک باب هتل‌آپارتمان و یک باب اقامتگاه بوم‌گردی امسال در این شهرستان راه اندازی شد و سه اقامتگاه بوم‌گردی نیز در روستاهای مختلف این شهرستان در حال ساخت است که تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسند.

شهرستان خنداب با ۵۴ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری غرب اراک مرکز استان مرکزی واقع شده است.

برچسب‌ها استان مرکزی توسعه اقتصادی استانداری مرکزی فرمانداری خنداب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی توسعه اقتصادی استانداری مرکزی استان مرکزی توسعه اقتصادی استانداری مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی