Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: کمک به جایگزین کردن افکار مثبت به جای افکار منفی، فرد افسرده را از خطر نجات می‌دهد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شهین لنگری ، در ارتباط مهارت‌های برقراری ارتباط با افراد افسرده، اظهار کرد: در برنامه ریزی، انجام کار‌های روزمره و داشتن برنامه‌ای منظم برای خواب و غذا خوردن به افراد مبتلا به افسردگی کمک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشویق به ورزش کردن و حضور در جمع را از دیگر راه‌های کمک به بیماران مبتلا به افسردگی دانست و ادامه داد: به بیمارانی که افسردگی دارند باید کمک کنیم تا به جای افکار منفی بر افکار مثبت تمرکز کنند.

لنگری توصیه کرد: اگر متوجه شدید که فرد افکار خودکشی در سر دارد، تنهایشان نگذارید، دارو و اقلام برنده، تیز و خطرناک را از آن‌ها دور نگهدارید و آن‌ها را تشویق کنید تا به پزشک مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه اطمینان دادن به این بیماران به منظور همراهی و تکمیل درمان تا مراحل پایانی از عوامل مهم دلگرمی و حمایت از آن‌ها است، خاطرنشان کرد: گوش کردن به حرف این افراد و نشان دادن حسن نیت در حمایت از آن‌ها بسیار مهم است.

کارشناس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: مراجعه بیمار به پزشک متخصص، تشویق به استفاده منظم در دارو‌های تجویز شده و افزایش آگاهی در مورد بیماری افسردگی بسیار مهم و مؤثر است.

لنگری خاطرنشان کرد: مراجعه به روان‌شناس یا روان‌پزشک گام نخست در درمان افسردگی است و فرد برای بهبود، نیاز به درمان صحیح دارد.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به افسردگی باید سعی کنند به دنبال انجام کار‌هایی بروند که در گذشته انجام دادن آن را دوست داشته‌اند، اظهار کرد: این افراد نباید ارتباطات اجتماعی خورد را قطع کنند، ارتباط با دوستان و خانواده ضروری است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/4127/

منبع: آنا

کلیدواژه: افسردگی سلامت روان افسرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • نوع‌دوستی و همراهی از جنس فرشتگان نجات
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • روزهای سخت مهاجم جوان برزیلی در بارسلونا؛ ویتور روکه ناامید و افسرده است!