Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش مهر به نقل از شرکت عمران شهرهای جدید، محمود رحیمی در نخستین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی شرکت عمران با همکاری جامعه دانشگاهی و انجمن‌های صنفی و علمی با عنوان «کاربست مدیریت پروژه در نسل دوم شهرهای جدید»، با اشاره به تجربه مسکن مهر به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های عمرانی دهه اخیر در شهرهای جدید اعلام کرد: این اقدام در شرایطی در دستور کار شرکت عمران شهرهای جدیدقرار گرفت که این شرکت به هیچ وجه از ساختار سازمانی لازم برای تحمل به دوش کشیدن این تعهد، برخوردار نبوده و ساختار شرکت، متعارف با تعاریف، طرح جامع و تفصیلی شهرهای جدید در ۲۰ سال گذشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در این خصوص ادامه داد: با وجود تمامی این مشکلات، ما دست به دست هم داده و تلاش کردیم تا طرح مذکور با مدیریت صحیح طبق برنامه زمان‌بندی به اتمام برسد؛ امامهمچنان شاهد مشکلاتی در برخی از پروژه‌های این طرح هستیم.

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید بر این‌که ساخت ۴۰۰ هزار واحدمسکن مهر، ظرفیتی بود که در آن زمان شهرهای جدید را با چالش جدی روبه‌رو کرد، گفت: اهمیت و ضرورت این مسئله را افرادی درک می‌کنند که تاکنون حداقل ۱۰۰ واحد مسکونی را ساخته و به سرانجام رسانده‌اند.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود تصریح کرد: امروز در این نشست کنار یکدیگر جمع شدیم تا بحث مدیریت پروژه را از زوایای گوناگون بررسی کرده و خروجی آن را در پروژه‌های نسل دوم شهرهایمان به کار گیریم.

رحیمی با اشاره به سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی تحت‌عنوان برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن، بیان کرد: بدون شک نمی‌خواهیم تجربه تلخ مسکن مهر در این برنامه تکرار شود، به همین دلیل با وجود محدودیت زمانی موجود در اولین گام برای آغاز طرح مذکور، پیشبرد امور بر اساس فرآیند مدیریت پروژه را ابلاغ و در دستور کار قرار دادیم. طبق دستور کار ابلاغی، تمامی شهرهای جدید موظف هستند پیش از آغاز عملیات اجرایی هر پروژه، نقشه، طرح و مشخصات آن را توسط مهندسان ذی‌صلاح چه از طریق مهندسان مشاور و چه از سوی سازمان نظام مهندسی تهیه، برآورد و سپس آن را به فراخوان بگذارند.

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید بر اینکه تلاش داریم با وجودمحدودیت زمانی در اجرای پروژه‌ها، تمامی موارد بر روی ریل نظام فنی و اجرایی حرکت کنند گفت: در این راستا تصمیم داریم برای ارتقای انگیزه و تشویق بخش‌هایی که تاکنون همراهی خوبی با مجموعه داشته‌اند ولی نتیجه کار آن‌ها دیده نشده است، جشنواره‌ای را در بخش‌های، طراحی برتر، مدیریت پروژه و کیفیت برتر و بهره‌برداری و رضایتمندی برتر برگزار و از آن‌ها قدردانی کنیم.

رحیمی همچنین بیان کرد: انتظار می‌رود از این پس در این مسیر با تدوین آئین‌نامه‌ها،دستورالعمل و تربیت مدیران و کارشناسان خوب شاهد نتیجه مطلوبی در فرایند اجرایی پروژه‌های جدید در کشور باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امید داریم در سنوات آتی با ارتقای میزان همکاری، هم‌فکری سیستمی، بهبود ساختار سازمانی جدید و همچنین استفاده از تجارب کشورهایی که با به‌کارگیری راهکارهای علمی به موفقیت رسیده‌اند شاهد پیشرفت‌های شاخصی در عملکرد مدیریت پروژه در شهرهای جدید باشیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوستالژی نوکیا تکرار می‌شود!

ایتنا - نوکیا، شرکت فنلاندی چندملیتی ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حال آماده شدن برای عرضه نسخه مدرن تلفن همراه معروف خود Nokia 3210 است که قدمت آن به سال ۱۹۹۹ بازمی‌گردد.
کانال خبری BFM فرانسه روز دوشنبه گزارش داد که این اطلاعات از طریق توییتی توسط این شرکت در سایت شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) در اواسط ماه مارس فاش شد، جایی که نوکیا اعلام کرد «بازگشت یک نماد در ماه می» با یک دستگاه زرد تار.

این کانال اضافه کرد که گوشی هوشمند زرد رنگ مرموز مجهز به حسگر تصویر منحصربه‌فرد در پشت خود، می‌تواند گوشی نوکیا ۳۲۱۰ باشد که این یکی از نسخه‌های آن بود.

گوشی نوکیا ۳۲۱۰ یکی از مدل‌های پیشرو در اوایل دهه ۲۰۰۰ بود که بیش از ۱۶۰ میلیون دستگاه فروخت.

موفقیت آن به ویژه به دلیل وجود بازی Snake و امکان شخصی‌سازی کاور یا حتی آهنگ زنگ آن بود.

قابل ذکر است که گوشی نوکیا ۳۲۱۰ در ۱۸ مارس ۱۹۹۹ یعنی ۲۵ سال قبل از ظهور سایت شبکه اجتماعی X عرضه شد. در ماه می امسال، نوکیا ۱۵۹ سالگی خود را جشن می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار قطعه زمین در اختیار متقاضیان نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرد
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • نوستالژی نوکیا تکرار می‌شود!
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • اوسمار: می‌خواهیم قهرمانی پارسال را تکرار کنیم
  • ترزیچ: رویای دورتموند تکرار قهرمانی سال 1997 است
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد