Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی با اشاره به اینکه تا پایان آذر ماه، ۲۱ هزار برنامه فرهنگی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شده گفت: اعتبار برنامه های فرهنگی برای یک سال ۱۲ میلیارد ریال است که نیازمند افزایش این بودجه هستیم.

«پرویز عزیزی» شامگاه (سه شنبه ۱ بهمن) در حاشیه بازدید از چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان، در گفت و گو با خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: نمایشگاه های استانی کتاب یکی از بزرگترین پدیده های فرهنگی‌ نظام‌ جمهوری اسلامی‌ ایران بوده و خوزستان به عنوان مرکز دفاع مقدس، مشهد شهدا و قطب صنعت کشور در حوزه فرهنگی و نمایشگاه کتاب نباید از بقیه استان‌ها عقب بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تصریح کرد: این استان همواره به صورت گسترده در برگزاری این نمایشگاه ها و میزان فروش و مراجعه جزء رتبه های برتر در کشور بوده است.

 

وی با بیان اینکه با توجه با آمار و شاخص هایی که وجود دارد باید دید دلیل استقبال مردم خوزستان از نمایشگاه کتاب چه چیزی است و آن را تقویت کرد افزود: بر اساس بررسی های سال ۹۵ متوسط سرانه مطالعه کتاب کشور در شبانه روز بیش از ۱۲ دقیقه و سرانه خوزستان هشت دقیقه بوده است.

 

عزیزی با اشاره به مطالعه و مراجعه به مجلات، روزنامه های فیزیکی و اینترنتی اضافه کرد: این سرانه به طور متوسط در کشور ۲۸ دقیقه و در خوزستان ۳۸ دقیقه و جمع سرانه مطالعه کتاب، مجلات و روزنامه های فیزیکی و اینترنتی به طور متوسط در کشور ۴۰ دقیقه و در خوزستان نزدیک به ۴۷ دقیقه است.

 

وی با اشاره به اینکه میزان سرانه مطالعه خوزستان از استاندارد کشوری بیشتر است اذعان داشت: این میزان نشان از توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی در استان است.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ابراز کرد: نیاز داریم در حوزه فرهنگ برنامه های متنوع تری انجام دهیم که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در ۹ ماهه گذشته نزدیک به ۲۱ هزار عنوان برنامه های مختلف فرهنگی داشته است.

 

وی با بیان اینکه در چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان هشت میلیارد ريال بن خرید کتاب بین عموم مردم توزیع می شود عنوان کرد: بن خرید حمایتی از طرف حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی برای خرید کتاب، به مردم است.

 

عزیزی خاطر نشان کرد: کل اعتبار برای حمایت از برنامه های فرهنگی ۱۲ میلیارد ریال در سال بوده که نیازمند افزایش این اعتبار هستیم تا بر اجرای برنامه ها افزوده شود.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما شهادت سردار سلیمانی کانون های مساجد مسجد مساجد سردار سلیمانی کمک به سیل زدگان بودجه فرهنگی نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به فعالیت‌های کمیته اجرایی در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه شده و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.

تیموری با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، عنوان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلای امام خمینی(ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.

وی افزود: ارتباط با نهادها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228350 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص هفته سنه در سنندج
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • نمایشگاه کتاب نشاط اجتماعی تهران را بالاتر می‌برد/ در حال حاضر شهرآفتاب گزینه مناسبی برای نمایشگاه نیست
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • محل برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ اعلام شد
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم