Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، رد صلاحیت‌ اکثریت کاندیداهای اصلاح طلب، سایه رقیب را تا حد زیادی از سر اصولگرایان دور کرده و به نظر می رسد در یک رقابت درون جناحی، همان داستان انتخابات مجلس نهم قرار است گریبان اصولگرایان را بگیرد و بار دیگر قصه تکراری اختلاف در درون اردوگاه اصولگرایی به گوش می‌رسد.

از همان ابتدا هم که اهالی این جناح گرد میز شورای ائتلاف جمع شدند تا زیر لوای آن طعم «وحدت» را بچشند این پیش‌بینی وجود داشت که در نتیجه برخی تک روی ها و یکه تازی های تکراری، آتش اختلاف به جانشان‌ بیفتد یا به قول مهدی چمران «از روی هوس یا خودخودخواهی برای خودشان تفقه و اجتهاد کنند»

حال در شرایطی که اصلاح‌طلبان به دلیل رد صلاحیت‌ها کاندیدایی چندانی در میدان انتخابات اسفندماه ندارند، اصولگرایان آنچنان با تعدد کاندیداهای تائید شده مواجه شده‌اند که بعید به نظر نمی رسد برای بستن لیست دچار اختلاف و انشقاق شده‌ و حتی از دل این اختلافات چندین لیست اصولگرا بیرون بیاید، استارت و کلید ماجرا را اینبار هم پایداری زده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ائتلاف منهای پایداری

 «جبهه پایداری از ائتلاف اصولگرایان انصراف داده است» این خبری بود که چند روز پیش «حسن بیادی» از فعالان سیاسی اصولگرا مطرح می‌کند. البته از همان زمان که مرتضی آقاتهرانی از الگوی پایداری برای حضور در انتخابات سخن گفت، قابل پیش‌بینی بود نتایج این مذاکره‌ها و جلسات شورای ائتلاف با اعضای جبهه پایداری که حتی کار را به میانجیگری «جامعه روحانیت مبارز» هم کشانده بود نتواند چندان افاقه کند و حالا درست در چند قدمی مانده تا انتخابات مجلس، پایداری‌ها می‌گویند راه خود را از اصولگرایان سنتی جدا می‌کنند.

البته آنطور که اعضای جبهه پایداری ادعا می‌کنند اساسا بحث انصراف دادن نبوده و ازابتدا پایداری به «شورای ائتلاف اصولگرایان» دعوت نشده است.سقای بی‌ریا از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری به نامه نیوز می‌گوید:«ما از ابتدا هم درشورای  وحدت نبودیم که اکنون بخواهیم از این ائتلاف انصراف دهیم. در رویکرد ما هیچ تغییری ایجاد نشده است و بر همان منوال سابق حرکت می‌کنیم». او در پاسخ به این پرسش که آیا این احتمال وجود دارد که در آینده به این شورا بپیوندید و ائتلاف با سایر طیف‌های اصولگرایی را بپذیرید، اعلام می‌کند: «جبهه پایداری بر اساس یک الگوی خاصی حرکت می‌کند که در آن الگو وحدت با تعامل میسر می‌شود، یعنی ما با همه طیف‌ها تعامل داریم و این مسیر هم ادامه دارد».

«فاطمه آلیا» از دیگر اعضای جبهه پایداری نیز به باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: «جبهه پایداری از ابتدا هم توسط شورای ائتلاف دعوت نشده بود که حال بخواهد از آن خارج شود؛ بنابراین نه ورود و نه خروج آن صحت ندارد.»

آنطورکه آلیا می‌گوید مدلی که جبهه پایداری آن را مطرح کرده بود ازابتدا درجلسات مختلف به بحث گذاشته شده است اما گویا چندان مورد استقبال اصولگرایان قرارنگرفته است. او می‌گوید:«خود جبهه پایداری به ابتکار عمل خود یک مدلانتخاباتی و یک سری شاخص هایی را تعین کرده و یک سلسله گفت‌وگو با چند نفر از سران شورای ائتلاف و برخی احزاب دیگر از جمله روحانیت مبارز برگزارکرد و در این نشست‌ها مدل انتخاباتی خودرا پیشنهاد کردتا همه سعی کنند به یک وحدت و هم‌گرایی حداکثری برسند که این مدل بعضا هم مورد استقبال برخی از شخصیت ها قرار گرفت.»

در این میان غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیز در صحبت‌های خود تلویحا به این موضوع که جبهه پایداری در جلسات شورای وحدت حضور نداشته است اشاره می‌کند. آنطور که او می‌گوید تنها اصولگرایان تلاش کرده‌اند تا اعضای پایداری را با خود همراه کنند. حدادعادل در نشست مجمع عمومی شورای ائتلاف که روز دوشنبه (30 آذر) برگزار شده بود گفت: «اعضای شورای ائتلاف با جبهه پایداری جلساتی نیز داشته و گفتگوهایی انجام شد تا در این فرایند شورای ائتلاف را همراهی کنند.»

پایداری یکی از چهار لیست اصولگرایان

در میان حرف و حدیث‌ها درباره لیست احتمالی اصولگرایان تنها این نغمه جدایی پایداری‌ها نیست که به گوش می‌رسد بلکه برخی دیگر از احزاب و طیف‌های جناح راست نیز چندان بدشان نمی‌آید خرج خود را از شورای ائتلاف جدا کنند. موسوی لارگانی نماینده اصولگرای مجلس دهم درباره وحدت اصولگرایان به ایلنا می‌گوید: «متاسفانه گروه‌های اصولگرا که به دسته‌های مختلفی تقسیم شده‌اند در دوره‌های مختلف انتخابات، آنجایی که باید با هم وفاق داشته‌ باشند و کنار هم بنشینند و تصمیمی واحد بگیرند تا الان اینگونه نبوده است.» او ادامه می‌دهد: «الان نیز تا آنجایی که من اطلاع دارم، لیست معمولا در کلان‌ شهرها و به ویژه تهران تاثیرگذار است که آن هم قرار است چند لیست داده شود.» لارگانی در پاسخ به این سوال که چه گروه‌هایی قرار است لیست بدهند بر احتمالات درباره لیست مستقل جبهه پایداری مهر تایید می زند و می گوید: «تا آنجایی که من می‌دانم جبهه پایداری می‌خواهد لیست دهد، مجمع اصولگرایان و یکی دو گروه دیگر نیز شنیده‌ام می‌خواهند لیست جداگانه بدهند. شاید در بعضی موارد افرادی که در لیست‌های متفاوت هم هستند همان افراد باشند اما بالاخره این یک نوع اختلاف است و این اختلاف باعث می‌شود تا طرف مقابل بتواند نتیجه بگیرد لیست واحدی بدهد.»

انکار اختلاف

در شرایطی که حتی اعضای جبهه پایداری صراحتا اعلام می‌کنند که با لیست جداگانه‌ای پا در میدان انتخابات می‌گذارند اما حسن  غفوری‌فرد از اعضای موتلفه اسلامی و عضو شورای ائتلاف می‌گوید اختلافی در میان نیست. او عنوان می‌کند: «جمعی هستند که قصد دارند از بین ۳۰۰۰ نفر، ۳۰ نفر را انتخاب کنند که طبیعتا به یک سری کارها نیاز دارد و زمان می‌برد تا این اتفاق صورت بگیرد. اینکه فکر کنیم مشکلی وجود دارد اصلا چنین چیزی نیست.» غفوری‌فرد ادامه می‌دهد: «با پایداری‌ها هم جلساتی برگزار شده، امیدواریم که بتوانیم با آن‌ها هم بر سر یک لیست واحد به تفاهم برسیم تا کار به خوبی به سرانجام برسد. وقتی تصمیم می‌گیریم که چنین برنامه‌ای را برای انتخابات به اجرا در بیاوریم، طبیعتا بحث‌ها و گفت‌وگوهایی صورت می‌گیرد و ممکن است قیل و قال‌های بزرگ هم اتفاق بیفتد، ولی من مشکلی نمی‌بینم و امیدوارم به نتیجه برسیم.»

خط و نشان شورای ائتلاف

با زمزمه‌هایی که از سوی جبهه پایداری و برخی احزاب و شخصیت‌های اصولگرا به گوش می‌رسد می‌توان گفت خطر انشقاق خیلی بیشتر از گذشته به اصولگرایان نزدیک شده است و حالا شورای ائتلاف دیگر ادبیات تعارف‌مابانه خود را کنار گذاشته است و به آنها هشدار می‌دهد که در صورت ارائه یک لیست جداگانه،لیست آنها با استقبال روبه‌رو نخواهد شد و در این صورت شانس‌شان را برای حضور در مجلس یازدهم از دست خواهند داد. «مرتضی طلایی» فعال سیاسی اصولگرا و عضو سابق شورای شهر تهران احتمال ایجاد اختلاف از سوی پایداری در جبهه اصولگرایان را رد نمی‌کند و حتی معتقد است این احتمال وجود دارد که این اختلاف‌افکنی تشدید هم بشود. وی درباره لیست جداگانه پایداری می‌گوید: «پیش‌بینی من این است که ملاک عمل بدنه نیروهای انقلاب لیست شورای ائتلاف و نه لیست پایداری خواهد بود. اتفاقا برخلاف آنچه ادعا می‌شود جبهه پایداری موقعیت و سرمایه اجتماعی زیادی ندارد و به تنهایی داری وزن خاصی نیستند اما شورای ائتلاف به‌نوعی نمایندگی اکثر تشکل‌های اصولگرایی را می‌کند و مردمی که به سمت نیروهای اصولگرا گرایش دارند بی‌تردید در انتخابات اسفندماه مجلس به لیست شورای ائتلاف رأی خواهند داد.»

محمدرضا باهنر نیز پیش از این گفته بود تنها یک لیست از اصولگرایان وارد مجلس خواهد شد و آن لیست شورای ائتلاف است و دیگر لیست ها شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.

23/ 27216

کد خبر 1344576

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصولگرایان جبهه پایداری شورای ائتلاف نیروهای انقلاب انتخابات مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۵۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد

 

 

ظهر امروز هیات های صلح و شعبه شورای حل اختلاف ویژه کارکنان و خانواده های فراجا با حضور مقامات ارشد قضایی و انتظامی استان کرمان  افتتاح شد 

رئیس کل دادگستری استان کرمان  ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های نیروی فراجا در اجرای طرح نور در کرمان، گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی تاکنون در استان در اجرای طرح نور موفق بوده است که آثار و برکات زحمات آنان قابل تقدیر می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آئین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی و اعطای احکام صلح یاران مستقر در کلانتری ها بیان داشت:امروز  برای ۲۱۹ نفر از کارکنان کلانتری های سراسر استان کرمان ابلاغ صلح یاری صادر شد.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان با اشاره به اینکه همگان قدردان  زحمات شبانه روزی پلیس هستند، اظهار کرد:فراجا با توجه به تعدد مسئولیت ها و وظایف خود، همچنان در جهت افزایش امنیت و ارامش مردم تلاش می کنید که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: ۴هزار و ۵۰۰پرونده به هیات های صلح در استان ارجاع شده است که بیش از ۷۰درصد پرونده های ارجاع شده به این هیات ها منتهی به صلح وسازش شده است.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: از آنجایی که نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و در جریان مشکلات و مسائل جامعه می باشد، به هیات های صلح و صلح یاران بیش از پیش نیاز می باشد.

وی با بیان این مطلب که نیاز به تعامل و همکاری بیشتر نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش می باشد،افزود: بایستی کارکنان نیروهای انتظامی و دادگستری در جهت ترویج فرهنگ صلح و‌سازش در خانواده و جامعه  تلاش کنند.

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان در ابتدای این جلسه گفت: کرمان دومین استانی است که هیات های حل اختلاف و صلح یاری در کلانتری ها راه اندازی می  کند. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی افزود: هدف و چشم انداز شورای حل اختلاف استان این است که اختلاف و مشکلات بوسیله خود مردم رفع شود و از ارجاع پرونده ها به سیستم دادگستری جلوگیری شود.

فرمانده انتظامی  استان کرمان در این نشست گفت: راه اندازی هیات های حل اختلاف منجر به افزایش صلح و کاهش اختلافات در جامعه می شود.

سردار ناصر فرشید بیان کرد: چندین سال است که در کلانتری های استان مشاور یا مددکار اجتماعی فعالیت دارند و پرونده های زیادی را به صلح و سازش رسانده اند.

وی افزود: امیدواریم همگی بتوانیم در راستای ارتقا ارامش و امنیت جامعه قدم برداریم.

 این مراسم  با حضور رییس کل دادگستری استان کرمان،فرمانده انتظامی استان ،معاون توسعه حل اختلاف،رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح،دادستان انتظامی نیروهای مسلح،رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهر کرمان وجمعی از مسئولین انتظامی استان کرمان برگزار شد و  به تعدادی از کارکنان فراجا ابلاغ صلح یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند