Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اقتصاد و دارایی کره جنوبی در نظر دارد یک مالیات بر درآمد بیت درصدی به معاملات رمز ارز تحمیل کند. طبق گزارش خبرگزاری کره تایمز Korea Times در ۲۰ ژانویه این وزارتخانه به دفاتر درآمد خود دستور داده است که مالیات رمز ارز‌ها را بررسی کنند.

گروه بازار دیجیتال بازارنیوز: وزارت اقتصاد و دارایی کره جنوبی در نظر دارد یک مالیات بر درآمد بیت درصدی به معاملات رمز ارز تحمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش خبرگزاری کره تایمز Korea Times در ۲۰ ژانویه این وزارتخانه به دفاتر درآمد خود دستور داده است که مالیات رمز ارز‌ها را بررسی کنند. این خبرگزاری به نقل از یک مقام رسمی گفت که این وزارتخانه برنامه خود را نهایی نکرده، اما اظهار داشته است که ممکن است دولت یک مالیات بیست درصدی بر درآمد رمزارز‌ها وضع کند.

این اخبار در پی خبر‌هایی مبنی بر تهیه پیش نویس نظام مالیاتی برای درآمد‌های حاصل از معاملات رمزارز‌ها در کره جنوبی منتشر شده است. برخی گمانه زنی کرده اند که این دولت ممکن است سود بدست آمده از معاملات رمز ارز را به عنوان "سایر درآمدها" طبقه بندی کنمد و آن‌ها را جز سود سرمایه درنظر نگیرد. دسته‌ی سایر درآمد‌ها شامل سود‌های به دست آمده از سخنرانی خرید لاتاری و جوایز است.

مالیات رمز ارز‌ها در کره جنوبی نیازمند یک طرح شفاف است. این امر زمانی بسیار حائز اهمیت شد که صرافی بزرگ رمزارز بیت هامب (Bithumb) در اواخر دسامبر اعلام کرد که درحال بررسی دادرسی اداری سک لایحه‌ی مالیاتی ۶۸/۹ میلیون دلاری است که معتقد است هیچ پایه‌ی قانونی ندارد.
مقررات رمزارز کره جنوبی از زمانی که پارک یانگ چین (Park Yong-Jin) عضو کمیته سیاست ملی از حزب حاکم دموکرات، اولین سیاست مالیاتی را برای رمزارز‌ها در سال ۲۰۱۷ معرفی کرد. تحولات چشم گیری را تجربه کرده است. در سال ۲۰۱۹ کمیته سیاست ملی انجمن ملی لایحه‌ای را پذیرفت که اجرایی شدن آن صورت قانونی تری به دارایی‌های دیجیتال از طریق بررسی و نظارت دولتی بیشتر می‌بخشد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Gs9 برچسب ها: رمز ارز ، بیت کوین ، بازار دیجیتال ، اقتصاد ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رمز ارز بیت کوین بازار دیجیتال اقتصاد بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • افزایش ۸۵ درصدی درآمد پتروشیمی ارومیه
  • سال گذشته یک هزار میلیارد تومان مالیات بر درآمد در گلستان وصول شد
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت