Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@10:53:17 GMT

نقشه مکانی ۳۵۰۰ رقبه موقوفه در گیلان تهیه شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۰۱۰۲

نقشه مکانی ۳۵۰۰ رقبه موقوفه در گیلان تهیه شد

حجت الاسلام علیزاده از تهیه نقشه توصیف مکانی( جی آی اس) برای سه هزار و۵۰۰ رقبه و موقوفه در گیلان خبر داد.

حجت الاسلام «ستار علیزاده» به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه گیلان متولی پنج هزار و ۴۰۰ رقبه و ۹۲۴ امامزاده و بقعه متبرکه است و وظیفه سنگینی برای اداره، حفظ، نگهداری و عمران موقوفات و اماکن متبرکه برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان افزود: سازمان اوقاف در زمینه احیاء و بهره‌وری از موقوفات و تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، از سیستم نوین مدیریت اطلاعات بهره برده است که بازدهی مفید و موثری را در پی داشته است.
 

وی گفت: به همین منظور پیاده‌سازی جی آی اس به‌عنوان یکی از سامانه‌های پیشرفته مدیریت سیستم‌های اطلاعات مکانی و جغرافیایی در اولویت اصلی سازمان و اداره اوقاف گیلان قرار گرفته است و در این راستا با توجه به مکان‌محور بودن دارایی‌های سازمان، وجود اطلاعات مکانی و توصیفی دقیق از وضعیت رقبات استان در یک پایگاه داده جامع در دستور کار قرار دارد.


حجت الاسلام علیزاده اعلام کرد: با استفاده از جی آی اس می‌توان میزان مساحت واگذار شده از رقبات که توسط سایر سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تصرف شده است را به طور دقیق مشخص کرد.


وی اجتناب از هزینه‌های اضافی و احقاق حقوق موقوفات، دسترسی آنی به اطلاعات رقبات و موقوفات، نیز جلوگیری از تضییع حقوق موقوفه و عمل به نیات واقفین خیراندیش را از مزیت‌های مهم جی آی اس برشمرد و گفت: با استفاده از تحلیل داده‌های این سیستم مانند مکان‌یابی اماکن و عوارض مختلف، شناسایی رقبات، تسهیل و نشان دادن آنها بر روی نقشه‌های موجود می‌توان از تحمیل هزینه‌های اضافی بر دوش سازمان اوقاف و امور خیریه جلوگیری کرد.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: تاکنون برای سه هزار و ۵۰۰ رقبه در گیلان نقشه جی آی اس تهیه و در سامانه جامع موقوفات بارگذاری شده است.


وی خاطرنشان ساخت: در یک ماهه گذشته و با انجام پروژه جی ای اس تعداد ۳۲ رقبه جدید شناسایی شده اند.


حجت الاسلام علیزاده یادآور شد: از این تعداد ۲۷ رقبه مربوط به موقوفه مرحوم طالب زاده شهرستان رودسر، سه رقبه متعلق به موقوفه مسجد چله خانه شهرستان رشت و ۲ رقبه مربوط به موقوفه عرصه و اعیان وقف مسجد سید ابوالقاسم چله خانه رشت است.


مدیرکل اوقاف گیلان اظهار کرد: رقبات شناسایی شده مجموعاً ۸۵ میلیارد ریال ارزش دارند که در آینده نزدیک نسبت به برقراری رابطه استیجاری و احیا موقوفات مذکور اقدام خواهد شد.

  پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی طرح ملی فهما مساجد کانون های مساجد موقوفات گیلان سامانه جامع موقوفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۰۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان
  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • معافیت ویژه مازندران در پذیره اجاره موقوفات
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی