Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران با بیان اینکه امکان تامین درآمد بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان برای شهرداری تهران امکان‌پذیر است، گفت: بودجه سال آینده شهرداری ۵۳۰۰ میلیارد تومان بیشتر شده است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حامد مظاهریان در حاشیه بازدید از مجتمع پردازش و دفن زباله‌های آرادکوه کهریزک اظهار کرد: چالش‌های حوزه پسماند از دغدغه‌ها و اولویت‌های کنونی مدیریت شهری محسوب می‌شود البته بخش عمده‌ای از مسائل مانند افزایش تولید زباله یا عدم تفکیک از مبدأ این حوزه زیرساختی و محتوایی است که نیاز به نهادینه سازی فرهنگی دارد که با تقویت مشارکت شهروندان مرتفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تصویب کلیات متمم بودجه سال جاری شهرداری تهران گفت: عموما در شرایط ثبات اقتصادی نیاز به تهیه متمم و اصلاحیه بودجه کمتر پیش می‌آید اما در شرایط اقتصادی که شاخص‌ها دائماً در حال تغییر است متمم و اصلاحیه اجتناب ناپذیر است. خوشبختانه با همراهی و موافقت شورای شهر، افزایش 5 هزار و سیصد میلیارد تومانی بودجه سال 99 پایتخت را شاهد خواهیم بود.

معاون شهردار تهران از تقدیم بودجه سال 99 به شورای شهر بلافاصله پس از تصویب متمم بودجه خبر داد و خاطرنشان کرد: در بودجه سال آینده شهر تهران، امکان تامین درآمد بیش از 30 هزار میلیارد تومان نیز میسر است که با توجه به برنامه مصوب سوم توسعه و پیش بینی افزایش درآمدها، واقع بینانه و منطقی به نظر می‌‌رسد.

وی با بیان اینکه اکنون با توجه به شرایط سخت اقتصادی کشور در دوران خشکسالی منابع مالی به سرمی‌بریم، تصریح کرد: عموما در سیستم‌های ما به هزینه کرد بیشتر از درآمدزایی توجه می‌شود. اما باید مدنظر داشته باشیم که افزایش بودجه در دوران انقباض اقتصادی، پاسخگوی نیازهای شهر و شهروندان نخواهد بود و باید تدبیر ویژه ای برای آن اندیشیده شود.

مظاهریان با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم کشور از نگاه هزینه کرد به درآمدزا گفت: به جای تکیه بر رویکرد هزینه محوری و تبدیل سازمان به مجموعه‌ای پرهزینه، می‌توان با پیاده سازی دیدگاه‌های اقتصادی نوآور درصدد درآمدزایی و افزایش بهره وری و رضایت مخاطبان گام برداشت. شهرداری تهران نیز از این مقوله مستثنی نیست و به ویژه پسماند نیز به عنوان یکی سازمان‌های مهم مدیریت شهری می‌تواند برای پیشبرد این رویکرد آغازگر و الگوساز باشد.

مدیریت دارایی از دیگر نکاتی بود که معاون شهردار تهران به آن اشاره داشت و اتخاذ دیدگاه ویژه برای مدیریت دارایی در سازمانها، اماکن و تمامی اجزای کالبدی شهر را با بهره گیری از دانش کافی و صرف وقت مناسب در مجموعه‌های شهرداری از جمله پسماند را خواستار شد.

وی مذمت مصرف‌گرایی و کاهش تولید مواد زائد آسیب زا برای طبیعت را نیازمند فرهنگ‌سازی در بین اقشار مختلف شهروندان دانست و افزود: مدیریت شهری با تمهیداتی چون تعبیه سیستم تفکیک پسماند در ساختمان‌های شهرداری، استفاده از کاغذ کمتر در ادارات و… فرهنگ سازی را از درون مجموعه خود آغاز کرده و باید برای تشویق شهروندان به کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدأ نیز با جلب مشارکت آنان در این حوزه، برنامه ریزی و تلاش کند.

مظاهریان در پاسخ به درخواست‌های معاونین سازمان مدیریت پسماند گفت: کمبود نیروهای توانمند در حوزه‌های تخصصی و همچنین کاهش نیروی کارگری در ازای بازنشستگی از جمله چالش‌های کنونی شهرداری تهران در حوزه نیروی انسانی است که باید در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود. ارتقای پست‌ها در برخی از رده‌های شغلی برای ایجاد جذابیت و افزایش انگیزه کارکنان در بخش‌های سخت شهرداری باید در حوزه تشکیلات مورد بررسی قرار گیرد تا امکان پیشرفت و توسعه در درون مجموعه فراهم شود. همچنین در بودجه سال آینده رقم قابل توجهی برای بازنشستگی‌های انگیزشی درنظر گرفته شده است.

هاشمی: بودجه 99 شهرداری تهران انقباضی بسته نمی‌شودرسولی: تصویب لایحه متمم بودجه از بی‌انضباطی مالی شهرداری جلوگیری می‌کندتعجب فراهانی از ممنوعیت مکاتبه مستقیم اعضای شورایاری با مدیران شهرداری

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: نقشه راه شهر هوشمند مشخص شده است، در این راستا موضوع شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم، تیرماه امسال نیز کتابی با این موضوع تهیه شده که آن را تسری خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا سعید فردانی امروز ششم اردیبهشت در برنامه پنج شنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: دنیا بیش از حدود ۵۰ درصد اقتصاد خود را در بستر دیجیتال تجربه می‌کند، در کشور ما نیز در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده که سهم هفت درصد اقتصاد دیجیتال به ۱۵ درصد برسد

وی با تاکید بر اینکه چه ترجمه‌ای از اقتصاد دیجیتال داشته باشیم، بسیار مهم است گفت: حرکت‌های نامتوازن و کاریکاتوری به جای آنکه نفع بلند مدت داشته باشد، ضرر آفرین است.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان نقش آفرینی خوبی در این حوزه دارند افزود: از سال ۹۳ دگردیسی نگرشی خوبی در این حوزه انجام شده است، اقتصاد دیجیتال در مدیریت شهر، دارای دو بعد کاهش هزینه‌ها و استفاده از سهم شهرداری اصفهان در این حوزه می‌باشد تا بتوانیم برای موضوعات مرتبط با مدیریت شهر سرمایه گذاری کنیم.

فردانی گفت: از سال گذشته اتفاقی را رقم زدیم و آن مشارکت با دو شرکتی بود که در موضوعات شهری به صورت متمرکز نقش آفرینی می‌کنند، تا پروژه‌های هوشمند سازی شهری را به پروسه تبدیل کنند.

وی ادامه داد: از سال گذشته بیش از ۱۰ پلتفرم شهر هوشمند در حوزه ملی و بین المللی مورد بررسی قرار گرفت، که خوشبختانه با همکاری یک شرکت دانش بنیان در اصفهان توانستیم برای اولین بار در کشور پلتفرم شهر هوشمند را داشته باشیم.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان، شهر هوشمند را یکی از چالش‌های مدیریت ششم دوره ششم دانست افزود: شهر هوشمند یکی از ترجمه‌های تحول دیجیتال است، بارها مسئولان کشوری از ما خواستند که اصفهان کاری کند که اسم شهر هوشمند تبدیل به رسم شود، در این راستا باید می‌دانستیم چه قدم‌هایی را در چه نقشه راهی برداریم.

وی ادامه داد: نقشه راه شهر هوشمند مشخص شد، موضوع شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم، تیرماه امسال نیز کتابی با این موضوع تهیه شده است که آن را تسری خواهیم داد، بر این اساس مدیریت شهر اصفهان حرکت به سمت شهر هوشمند را نه انتخاب، بلکه یک الزام می‌دانند، در این راستا در سال ۱۴۰۳ اولویت راهبردی شهرداری اصفهان شهر هوشمند است.

فردانی تصریح کرد: در سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه هوشمند سازی بهره خواهیم برد، قرار نیست موضوع فناوری پشت درهای سازمان فاوا و شهرداری متوقف شود.

کد خبر 747954

دیگر خبرها

  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم