Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:51:49 GMT

بی‌نیازی صنعت نفت ایران از واردات شیرهای سرچاهی

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۳۴۱۴

بی‌نیازی صنعت نفت ایران از واردات شیرهای سرچاهی

«حسن وفایی» در حاشیه برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی کیش با اشاره به دستیابی ایران به دانش فنی طراحی و ساخت شیرهای سرچاهی چاه های نفت و گاز در خشکی و دریا، گفت: در دوره تحریم هسته‌ای شرکت‌های آمریکایی و انگلیسی که انحصار ساخت این تجهیزات را در اختیار دارند، فروش شیرهای سرچاهی را به صنعت نفت ایران تحریم و ممنوع کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به تاخیر در ساخت و توسعه برخی از فازهای پارس جنوبی در دوره تحریم هسته‌ای به دلیل تحریم واردات شیرهای سرچاهی، تصریح کرد: در شرایط فعلی ایران به دانش فنی ساخت این تجهیزات به طور کامل دست یافته به طوری‌که در طرح توسعه فازهای ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی ۸۰ شیرسرچاهی در سکوهای گاز با برند ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت صنایع نفت تجهیزات ایران با اعلام اینکه هم‌اکنون هزینه یک ست کامل شیرهای سرچاهی ایرانی در یک چاه دریایی پارس جنوبی حدود ۶۰۰ هزار دلار است، اظهار داشت: همین تجهیزات در طرف دیگر میدان پارس جنوبی توسط شریک قطری با هزینه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار از شرکت‌های آمریکایی کمرون، جنرال الکتریک و یا «ای.بی.بی» انگلیس خریداری می‌شود.

وی با اشاره به بی نیازی کامل صنعت نفت ایران برای تامین شیرهای سرچاهی چاه های نفت و گاز، بیان کرد: علاوه بر این شرکت های ایرانی توان ارائه انواع خدمات و گارانتی را هم به شرکت ملی نفت ایران دارند.

وفایی با بیان اینکه حتی شرکت توتال فرانسه هم توان سازندگان ایرانی را در تامین شیرهای سرچاهی فاز ۱۱ پارس جنوبی را تائید کرده بود، یادآور شد: هم اکنون شیرهای سرچاهی با فشار حدود ۱۰ هزار پی.اس.آی در داخل ساخته شده که در گام دوم به دنبال ساخت شیرهایی با توان ۱۵ هزار پی.اس.آی با مشارکت های شرکت های دانش بنیان داخلی هستیم.

وی همچنین از آمادگی برای صادرات شیرهای سرچاهی ایرانی به عراق و سوریه خبر داد و خاطرنشان ساخت: برخی از شرکت‌های آمریکایی و اروپایی برای رقابت با ایران سیاست دامپینگ برای فروش شیرهای سرچاهی را راه انداخته‌اند.

برچسب‌ها صنعت نفت ایران ایالات متحده آمریکا نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت نفت ایران ایالات متحده آمریکا نفت صنعت نفت ایران ایالات متحده آمریکا نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن

صنعت نفت و گاز نقشی محوری در اقتصاد ایران ایفا می کند و به عنوان منبع اصلی انرژی و سوخت برای بخش های مختلف عمل می کند. با این حال، در سال‌های اخیر، این صنعت دستخوش دگرگونی قابل‌توجهی به سمت دانش محور شدن بوده است. این تغییر به سمت شیوه‌ها و فن‌آوری‌های مبتنی بر دانش به دلیل نیاز به بهبود کارایی، کاهش هزینه‌ها، به حداقل رساندن هدررفت انرژی و افزایش رقابت کلی انجام شده است.

یکی از حوزه های کلیدی که صنعت نفت و گاز به کارگیری شرکت های دانش بنیان است. این شرکت ها که در توسعه فناوری ها و راه حل های نوآورانه تخصص دارند، در خط مقدم رشد بهره وری، کاهش اتلاف انرژی و جلوگیری از هدر رفتن گازهای مرتبط در فرآیندهای تولید و توزیع بوده اند.

در ایران، صنعت نفت و گاز نقش پیشرو در استفاده از شرکت های دانش بنیان برای پیشبرد رشد اقتصادی را بر عهده گرفته است. ایران با بیش از 650 شرکت دانش بنیان فعال در بخش نفت، فناوری و نوآوری را با موفقیت در عملیات نفت و گاز خود ادغام کرده است. این شرکت ها نقش مهمی در افزایش بهره وری، بهینه سازی فرآیندها و توسعه راه حل های پایدار برای صنعت داشته اند.

همچنین رویکرد فعال دولت ایران به ویژه دولت سیزدهم در تمرکز بر توسعه میادین گازی کشور در رشد و نوآوری در بخش نفت و گاز موثر بوده است. ایران با اولویت‌بندی جمع‌آوری و استفاده از گازهای مشعل، نه تنها تولید گاز خود را افزایش داده، بلکه در بازار جهانی گاز نیز پیشتاز است. دستاوردهای این کشور در تولید گاز از میانگین نرخ رشد سایر کشورهای تولیدکننده گاز پیشی گرفته است و رتبه برتر را در مجموعه گازهای مشعل در میان کشورهای عضو مجمع صادرکننده گاز کسب کرده است.

ادغام شیوه‌های مبتنی بر دانش در صنعت نفت و گاز، شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا فناوری‌های پیشرفته را اتخاذ کنند، کارایی عملیاتی را بهبود بخشند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش دهند. با بهره گیری از تخصص و راه حل های نوآورانه ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بر چالش ها غلبه کند، بهره وری را افزایش دهد و رشد پایدار را هدایت کند.

علاوه بر این، تغییر به سمت رویکرد دانش محور در صنعت نفت و گاز فرصت های جدیدی را برای همکاری، تحقیق و توسعه باز کرده است. با تقویت مشارکت بین بازیگران صنعت، دانشگاه ها، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است به نوآوری سرعت بخشد، مهارت ها را افزایش دهد و فرهنگ یادگیری و بهبود مستمر را تقویت کند.

در نتیجه، گذار صنعت نفت و گاز به سمت دانش محور شدن نشان دهنده نقطه عطف مهمی در تکامل آن است. با پذیرش فناوری، نوآوری و تخصص ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بهره وری را افزایش دهد، اثرات زیست محیطی را کاهش دهد و رشد پایدار را هدایت کند. ادغام شیوه های مبتنی بر دانش نه تنها صنعت را به سمت کارایی و رقابت بیشتر سوق داده است، بلکه آن را به عنوان یک بازیگر کلیدی در چشم انداز انرژی جهانی قرار داده است.

دیگر خبرها

  • پایان رویای شیرهای تاجیک در یکقدمی فینال
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • از ساخت بمب اتم توسط ایرانی‌ها ناراحتید؟ این بمب گوارای وجودشان
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده