Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ رضا کریمی‌نژاد روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: در ۹ ماهه سال‌جاری، ۴۰۴ فقره تصادف رانندگی منجر به فوت در استان رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت در اثر وقوع  ۴۶۴۰ فقره سانحه رانندگی در استان ۷۹۲۵ نفر مجروح شدند، گفت: تصادفات جرحی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، یک درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  از  ۵۰۵ نفر فوتی در تصادفات ۹ ماهه امسال، ۲۷۲ نفر در صحنه‌ تصادف، ۱۸۵ نفر در بیمارستان و ۴۸ نفر در مسیر بیمارستان فوت کردند.

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی با بیان این‌که ۳۹۳ نفر از جانباختگان مرد و ۱۱۲ نفر نیز زن بودند، افزود: ۳۶ درصد فوت شدگان راننده، ۳۶ درصد سرنشین، ۱۸ درصد نیز راکب و ترک نشین  و ۱۰ درصد نیز عابر پیاده بودند.

وی خاطرنشان کرد: ۵۹ درصد تصادفات استان در راه‌های اصلی، ۱۸ درصد در راه‌های روستایی، ۱۴ درصد در راه‌های فرعی و ۹ درصد نیز در آزاد راه‌های استان رخ داده است.

سرهنگ کریمی نژاد با اشاره به علل اصلی تصادفات جاده‌ای استان، گفت: عدم توجه کافی به جلو(۲۷ درصد)، انحراف به چپ(۲۶ درصد) و تخطی از سرعت مطمئنه(۲۰ درصد) سه عامل اصلی تصادفات جاده‌ای استان است.

وی اعلام کرد: بیشترین تصادفات استان مربوط به خودروهای پژو، وانت، پراید و موتورسیکلت است.

وی افزود: ۱۶ عصر تا ۲۰ شب، بیشترین زمان وقوع تصادف در استان است، زیرا که در این بازه‌ زمانی حجم ترافیک جاده‌ای افزایش پیدا کرده و زمان خطای انسانی در این بازه زمانی بسیار زیاد می‌شود.

سرهنگ کریمی نژاد با اشاره بر اینکه یک نفر کشته در کشور، حدود ۵.۲ میلیارد تومان هزینه به جامعه وارد می‌کند، افزود: به صورت میانگین ۲۰ درصد مجروحین تصادفات معلول می شوند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۳ سازمان در کاهش تصادفات نقش دارند که در این میان هفت سازمان از جمله راهداری، راه و شهرسازی، پلیس، اورژانس و رسانه‌ها نقش پررنگ‌تری دارند.

سرپرست پلیس راه آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه در ۱۰ ماهه سال ۹۸ در حدود ۶۵ درصد تصادفات در شعاع ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده است، گفت: دلیل آن، تعداد رمپ و ساختمان‌های غیر مجاز ساخته شده، کم رنگ بودن خط کشی و تابلوهای ایمنی است.

وی اضافه کرد: دستورالعملی در راستای کاهش تصادف برنامه‌ریزی شده است به‌طوریکه در محور آذرشهر و محدوده سردرود هفت بریدگی داشتیم که در حال حاضر همه آنها بسته شده  و تنها یک بریدگی باز است.  

سرهنگ کریمی‌نژاد با بیان اینکه ۴۰ درصد متوفیان تصادفات روستائیان هستند بر ضرورت فرهنگ‌سازی بیشتر تاکید کرد.

وی با بیان اینکه ۱۳۲ نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی شده است، افزود: ۶۳ نقطه از نقاط حساس استان دارای اولویت برای اصلاح هستند و ۲۰ نقطه اصلاح شده است.

سرهنگ کریمی‌نژاد ادامه داد: ۲۴ دوربین نظارت تصویری در استان وجود دارد که وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها از آن طریق کنترل می‌شود .

وی همچنین گفت: ۵۷ دستگاه سامانه ثبت تخلف نیز در جاده‌های استان نصب شده است که سرعت خودرو را به صورت لحظه‌ای ثبت می‌کند.

سرپرست پلیس راه آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: ۸۲ دستگاه تردد شمار در استان وجود دارد که آمار را به‌صورت آنلاین به ما ارسال می‌کنند.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه گذشته میزان تردد در محورهای استان چهار درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش یافت، گفت:  نرخ تردد در استان نسبت به آمار کشوری بیشتر است.

سرپرست پلیس راه آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: ۱۴ هزار کیلومتر راه مربوط به حوزه استحفاظی استان است .

به گزارش ایرنا پیش از این مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی درون شهری و برون شهری در ۹ ماهه اول امسال ارجاعی به ادارات پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی ۷۳۰ نفر اعلام شده است که این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که تعداد کشته ها ۷۵۴ نفر بوده حدود ۳ درصد کاهش داشته است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تصادفات جاده ای مرگ و میر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تصادفات جاده ای مرگ و میر آذربایجان شرقی تصادفات جاده ای مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد

محمد علیشاهی گفت: در حادثه نخست بر اثر تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری پژو پارس و سمند در بلوار «مجد» مشهد که صبح امروز رخ داد، ۶ نفر مصدوم شدند.

وی ادامه داد: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه سه دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان به بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حادثه دیگر تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری آردی با سمند ساعت ۱۱ و ۲۲ دقیقه امروز در محور سرخس به «چاهک» رخ داد که این حادثه پنج مصدوم در پی داشت.

وی بیان کرد: برای امدادرسانی به مصدومان یک دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۸۲ نفر در سوانح رانندگی مشهد مصدوم شدند
  • ۸۲ مصدوم در سوانح رانندگی یک روز مشهد
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی