Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان، خسارات زیادی به بار آورده و موجب بی خانمانی جمعی از هموطنان شده است، همچنین سیلاب برخی روستا‌ها را به محاصره خود در آورد که همین مسئله موجب کندی امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده شد.

در این شرایط معاونت امور استان‌های رسانه ملی با مرکزیت صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان با استفاده از همه ظرفیت‌های فنی و انسانی خود، کار اطلاع‌رسانی در مورد سیل‌زدگان و وضعیت امدادرسانی به آن‌ها را در دستور کار قرار داد و چتر رسانه‌ای مناسبی را به وجود آورد تا آنچه از این منطقه مخابره می‌شود، بیش از هر چیز رنگ و بوی واقعیت داشته باشد و زمینه حضور مسئولان و کمک‌های خیرخواهانه مردم را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعالیت‌ها در چهار حوزه سیما، صدا، فضای مجازی و خبر، پی گیری شد و برنامه‌های گوناگونی با موضوع سیل در ۱۰ روز بعد از وقوع روی آنتن شبکه‌های سراسری رادیویی و تلویزیون و شبکه استانی صداوسیما رفت.

براساس این گزارش در این مدت بیش از ۱۰۰ گزارش خبری در صداوسیمای مرکز استان تهیه و در شبکه‌های سراسری به ویژه شبکه خبر پخش شد.

۶۴۸ دقیقه ارتباط زنده صدای این مرکز با شبکه‌های سراسری، ۹۲۰ دقیقه ارتباط زنده با شبکه‌های استانی، ۸۰۵ دقیقه ارتباط زنده با مسئولان استانی و ۴۲ مورد بسته‌های میان برنامه‌ای، از دیگر اقدامات صدای مرکز سیستان و بلوچستان پیرامون سیل اخیر بوده است که در مجموع فعالیت رادیوی این مرکز را در ارتباط با سیل به ۴ هزار و ۹۴۸ دقیقه می‌رساند.

در حوزه خبر هم در مجموع ۱۲۹۴ دقیقه گزارش در بخش‌های خبر رادیو، تلویزیون، ارتباط با شبکه‌های سراسری و ارتباط زنده با مسئولان استانی روی آنتن رفت.

در بخش سیما در مجموع ۳۵۳ دقیقه ارتباط زنده تصویری با بخش‌های مختلف خبری شبکه خبر و شبکه یک سیما برقرار شد و گزارش کاملی از خسارات ناشی از سیل به اطلاع مردم رسانده شد.

همچنین بخشی از برنامه‌های پُرمخاطب این مرکز به مسئله سیل و خبر‌های مربوط به آن و همچنین روند کمک‌رسانی به سیل‌زدگان اختصاص یافت. در حوزه صدا، برنامه‌های سلام سیستان، سیوستان، صباح سمین، صبح شرقی، فصل همدلی، ماهکان، ملک کیو، مهر دوار، هوا خوبه و کی بانو به مسئله سیل و مشکلات ناشی از آن پرداختند همچنین ۸۸ مورد آنونس با مدت زمان ۲۶۴ دقیقه با همین موضوع روی آنتن صدای مرکز سیستان و بلوچستان رفت.

در حوزه سیما، ویژه برنامه «خوان هشتم» به صورت اختصاصی به مسئله سیل پرداخت همچنین برنامه‌های مل ترمی و مهر هنکین هم گزارش‌های مربوط به سیل‌زدگان و امدادرسانی در این منطقه را پوشش دادند.

گزارش‌های خبری سیمای مرکز سیستان و بلوچستان در ارتباط با این حادثه هم در قالب برنامه «در شهر» روی آنتن رفت که مجموع آن‌ها به ۶۰ دقیقه می‌رسد همچنین ارتباط با شبکه‌های استانی و سراسری هم در دستور کار سیمای مرکز سیستان و بلوچستان بود و علاوه بر این انیمیشن‌های آموزشی جمعیت هلال احمر هم به تناوب از این شبکه پخش شدند.

۲۱۰۰ مورد زیرنویس اطلاع‌رسانی پیرامون سیل و هشدار‌های هواشناسی و ایمنی به مخاطبان، از دیگر اقدامات سیمای مرکز سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

معاونت فضای مجازی این مرکز هم با تولید و انتشار ۲۴۰ مورد عکس‌نوشت، پوستر، پادکست و ویدئو‌های مردمی، نقش بسزایی در اطلاع‌رسانی درباره سیل و روند ارائه خدمات امدادی به آسیب‌دیدگان داشته است.

به این ترتیب و در مجموع تا پایان نخستین روز بهمن ماه، شاهد تولید و پخش ۸۱۴۱ دقیقه برنامه در هر چهار حوزه پیرامون سیل اخیر در سیستان و بلوچستان بودیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد

محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید از پارک علم و فناوری گفت: اقتصاد دولتی؛ اقتصادی پویا و موفق نیست، اقتصاد؛ باید بر پایه مشارکت مردمی شکل بگیرد، موانع موجود در این زمینه اطلاع‌رسانی شود و مسئولان مربوطه بیشتر پیگیر باشند.

در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاری‌سازی گردد و سرمایه‌گذاری برای تولید انبوه انجام و سپس از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.

نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار مهم است این شرکت‌ها تأثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • ️کشف جسد غرق شده فنوجی توسط هلال احمر
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان