Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ بازوند عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: اعتبار موردنظر برای تحول سیستم گرمایشی مدارس و جمع آوری بخاری های نفتی تامین خواهد شد.
وی تاکید کرد: تا شهریور سال آینده بخاری های نفتی از این مدارس جمع آوری و همه ۸۲۱ کلاس درس موردنظر دارای سیستم های گرمایشی جدید باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه نیز گفت: از سال ۹۲ و آغاز دولت یازدهم تاکنون کلاس‌های آموزشی سه هزار و ۳۳۲ مدرسه به بخاری های نوین مجهز و بخاری های نفتی آنان جمع آوری شده است.
مرزبان نظری افزود: ۳۵۲ مدرسه با ۸۲۱ کلاس درس در استان کرمانشاه وجود دارند که به دلیل مشکلات مختلف از جمله نبود شبکه گاز و سختی در گازرسانی از بخاری گازی استفاده می کنند.
وی اعتبار لازم برای گازکشی به این مدارس و تغییر در سیستم گرمایشی آنان را ۳۰ میلیارد تومان برآورد کرد.
آموزش و پرورش زلزله را به فرصت تبدیل کرد
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود بابیان اینکه شوک سنگینی در سال های ۹۶ و ۹۷ به دلیل وقوع زلزله وارد شد، گفت: آموزش و پرورش در مقابل زلزله به خوبی ایستادگی‌ و از بروز خلل در سیستم آموزشی استان جلوگیری کرد.
بازوند با بیان اینکه نوسازی مدارس تهدید زلزله را به فرصت تبدیل کرد، گفت: در زلزله ۷۸ مدرسه تخریب و در قبال آن ۲۳۰ مدرسه جدید در مناطق زلزله زده استان ساخته شدند.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسوولان ارشد استان کرمانشاه گفته اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری را تا پایان امسال تکمیل می کنند.
به بازماندگان از تحصیل رسیدگی شود
بازوند در ادامه گفت: جامانده های تحصیل در استان کرمانشاه موضوع مهمی است که آموزش و پرورش باید باجدیت به این موضوع بپردازد.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در این استان ۲ هزار و ۷۵۷ دانش آموز ترک تحصیل شناسایی شده و مجموع اقدام‌های انجام شده تنها منجر به بازگشت حدود ۵۰ نفر به تحصیل شده است.
مجید یزدان پناه ابتدای سوم دی ماه در جمع خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی بیان داشت: از تعداد کل دانش آموزان ترک تحصیلی استان هزار و ۲۰۰ نفر با اینکه شناسایی شده اند اما قادر به پیدا کردن آنها نیستیم.
به دانش آموزان کرمانشاهی خودباوری بدهیم
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: باید به دانش آموزان کرمانشاهی درس خودباوری و اعتماد به نفس دهیم تا شاهد توسعه استان در آینده باشیم.
بازوند با بیان اینکه دانش آموزان سرمایه های ارزشمندی برای کرمانشاه هستند که از هوش بالایی بهره می برند، گفت: اگر بتوانیم هوشمندی دانش آموزان کرمانشاهی را با خودباوری عجین کنیم زمینه رشد استان فراهم می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های استفاده نشده کرمانشاه گفت: دانشگاه ها باید متناسب با ظرفیت ها و استعدادهای استان ایجاد رشته کنند.
در پایان این نشست لوح تقدیر وزیر آموزش و پرورش خطاب به استاندار کرمانشاه به خاطر برتر شدن کرمانشاه در شوراهای آموزش و پرورش کشور به بازوند اعطا شد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۳۲۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

برچسب‌ها مدارس هوشنگ بازوند کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس هوشنگ بازوند کرمانشاه مدارس هوشنگ بازوند کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است