Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:12:42 GMT

دومین جلسه استیضاح ترامپ در سنا آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۶۳۹۵

دومین جلسه استیضاح ترامپ در سنا آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجلس سنای این کشور آغاز شد.

مجلس سنای آمریکا در اولین جلسه خود در این زمینه، مقررات استیضاح دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری این کشور را تصویب کرد.

همچنین، سنا در این دور با رای ۵۳ به ۴۷، یازدهمین اصلاحیه ارائه شده از سوی «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس سنا برای احضار جان بولتون به دادگاه را رد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شومر به اعضای این مجلس گفت که بولتون شخصاً برای شهادت در سنا، اعلام آمادگی کرده است.

در ابتدای اولین جلسه استیضاح ترامپ در سنای آمریکا، «چاک شومر»، سناتور دموکرات از نیویورک به عنوان رهبر اقلیت دموکرات در سنا به ایراد سخنرانی پرداخت.

در همین ارتباط، «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا قطعنامه پیشنهادی خود را برای جلسه رسیدگی به طرح استیضاح ترامپ تشریح کرد و اظهار داشت که وی از آرای کافی برای تصویب این قطعنامه برخوردار است.

میچ مک کانل در این باره گفت: «مجلس نمایندگان با خارج کردن مشاور حقوقی ترامپ از روند تحقیقات اصل بی طرفی را زیرپا گذاشته است. سرانجام در مجلس سنا، وکلای رئیس جمهور می‌توانند پرونده را ارائه کنند. در نهایت، اندکی بی طرفی [ممکن شد]».

در مقابل، «آدام شف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از قطعنامه پیشنهادی «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا بیان کرد که «این قطعنامه باید به گردانندگان مجلس نمایندگان اجازه دهد که شاهدان خود را فراخوانند، و سپس رئیس جمهور نیز باید اجازه یابد که همان کار را انجام دهد و هرگونه شاهدی را به منظور گواهِ نقض فراخواند».

آدام شف در ادامه افزود: «چرا باید این محاکمه متفاوت از هر محاکمه دیگری باشد. پاسخ این است که نباید این‌طور باشد. اما قطعنامه رئیس مک کانل روند محاکمه را معکوس می کند».

این در حالی است که روندهای پیشین استیضاح در مجلس نمایندگان آمریکا تحت نظارت و هدایت کمیته قضائی این مجلس انجام شد که در آن قوانین حاکم بر روند تحقیق در تطابق با رویه گذشته بوده است. با این حال، طبق نکته مورد اشاره مک کانل، در نشست‌های محرمانه‌ای که در جریان تحقیق برای استیضاح نیکسون انجام می‌شد، وکلای رئیس جمهور وقت آمریکا اجازه حضور و بازجویی از شاهدان را می‌یافتند. اما در نشست‌های محرمانه کمیته بین‌المللی مجلس نمایندگان برای استیضاح ترامپ این اتفاق نیافتاد.

کد خبر 4833013

منبع: مهر

کلیدواژه: استیضاح ترامپ ایالات متحده آمریکا مجلس سنای آمریکا ایالات متحده آمریکا عراق ایران لیبی رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ سوریه روسیه قاسم سلیمانی ترکیه لبنان برجام فلسطین ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از برنامه‌های جمهوری‌خواهان مسلط بر این مجلس برای وضع مجازات‌هایی علیه دانشجویان حامی فلسطین همچون لغو روادید آنها خبر داد.

به گزارش ایسنا، «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای به جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی که در دانشگاه‌های این کشور فراگیرتر می‌شود برچسب «خشونت، تخریب و یهودستیزی» زده و از تدارک جمهوریخواهان این مجلس برای تحت فشار گذاشتن دانشگاه‌ها برای مقابله با اعتراضات آنها خبر داد.

جانسون در مصاحبه با پایگاه «آکسیوس» گفت به چند کمیته مجلس نمایندگان آمریکا دستور به تحقیقات درباره این اعتراضات را داده است.

جانسون بیان کرد: «من فکر می‌کنم این وظیفه بر عهده ما است و ما از اختیاراتمان استفاده می‌کنیم. ما قدرت نظارت و قدرت قانونگذاری داریم.»

او مقام‌های دانشگاه‌های آمریکا را به استفاده از راه های قانونگذاری برای افزایش فشار بر آنها تهدید کرده و خواستار آن شد که روادید دانشجویی برای دانشجویان معترض حامی فلسطین لغو شده و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته شده برای آنها از بین برود. به گفته جانسون ۶ کمیته حقوقی رهبری این روند را انجام خواهند داد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تهدید کرد: «دانشجویان خارجی که با گروه‌هایی مثل حماس اظهار همبستگی کنند حق ندارند در این کشور باشند.»

او ادامه داد: «شما قرار است شاهد یک اقدام بسیار حساب شده و یک جبهه متحد باشید. این قرار است توجه مقام‌های این دانشگاه‌ها را به خود جلب کرده و فورا آنها را پاسخگو کند.»

به نوشته آکسیوس بحث برخورد با جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا در کنگره با اعتراض نمایندگان ترقی‌خواه حامی فلسطین از جمله «ایلهان عمر»، نماینده فلسطینی تبار دموکرات مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد