Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جلالزایی عصر چهارشنبه در نخستین نشست اتاق فکر صنعت گردشگری سیستان و بلوچستان که با حضور اساتید و فعالان گردشگری استان برگزار شد، اظهار داشت: امکان سنجی برای صدور موافقت اصولی به طرح های ساخت تاسیسات و امکانات گردشگری تنها باید از سوی اداره کل میراث فرهنگی انجام شود اما برخی مواقع شاهد ناهماهنگی‌هایی از سوی دستگاه‌های دیگر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۲ رویداد مهم از سیستان و بلوچستان در تقویم رویدادهای ملی گردشگری کشور ثبت شده که برگزاری همایش فرهنگ ساحل نشینان از ۱۴ تا ۱۸ بهمن ماه جاری با حضور هفت استان دارای ساحل‌ و سه استان غیر ساحلی شامل خراسان جنوبی، یزد و کرمان در چابهار و دیگری نشست وزرای گردشگری کشورهای حاشیه اقیانوس هند در این استان است که با برنامه‌ریزی صورت گرفته برای نخستین بار در سال ۹۹ برگزار خواهد شد و امیدواریم این اجلاس شرایط خوبی را در سیستان و بلوچستان ایجاد کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان افزود: اساتید و فعالان گردشگری سفیران خوبی هستند تا مطالبات این حوزه را منتقل کرده و با همکاری لازم زمینه توسعه گردشگری در این استان را فراهم کنند.

وی بیان کرد: سمن‌های زیادی در سیستان و بلوچستان وجود دارد اما در حوزه گردشگری تاکنون کمتر به این مساله توجه شده به همین سبب اداره کل میراث فرهنگی آمادگی دارد تا مجوز فعالیت سمن‌های گردشگری را در مدت کوتاه و با سهل ترین راه صادر کند تا با قوت بیشتری ضمن پیگیری مسائل کمک حال اداره کل میراث فرهنگی باشند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: امروز گردشگری راهنمای توسعه شده و دولت‌ها بعد از حضور گردشگران در منطقه به ایجاد زیرساخت در آن مناطق می‌پردازند.

مجتبی میرحسینی اظهار داشت: جغرافیای گردشگری ایران با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تغییر کرده و امروز مقاصد ناشناخته بعنوان فرصت جدید گردشگری کشور بشمار می‌روند.

وی افزود: از سال ۹۴ سند جامع گردشگری با عنوان سند بالادستی آماده شده و با بروزرسانی‌های صورت گرفته در این سند سعی شده تا اقدامات را با نگاه نو، خلاقانه و علمی با عقل و خرد جمعی همراه سازیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال ۹۶ با هدف تغییر نگاه، این استان بعنوان مقصد جدید گردشگری ایران انتخاب شد تا در سال ۱۴۰۰ به جایگاه واقعی‌اش برسد.

وی گفت: مهمترین ظرفیت گردشگری سیستان و بلوچستان مردمان با خلق و خویی متفاوت و وسعت نظر هستند که در حضور گردشگران و دوباره آمدن آنان سیار موثر است.

میرحسینی افزود: سعی شده تاسیسات گردشگری افزایش یابد که از ۴۰ مورد در سال ۹۴ به ۱۵۰ مورد در سال ۹۸ رسیده و امروز شاهد رشد چهار برابری این تاسیسات در استان هستیم.

وی بیان کرد: سال ۹۸ پویش ملی معرفی و سفر به سیستان و بلوچستان شکل گرفت که با برنامه‌های مختلف نشست بخش خصوصی، ایجاد دفاتر اطلاع رسانی گردشگری این استان در استان‌های مختلف و برنامه شب‌های فرهنگی شاهد تاثیرات خوبی بودیم که در گزارش پویش ملی به ریاست جمهوری، وزارت گردشگری کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: اقدامات لازم برای انتخاب این استان بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای حاشیه اقیانوس هند در سال ۱۴۰۰ در حال انجام است.

وی افزود: اتاق فکر گردشگری سیستان و بلوچستان با حضور اساتید دانشگاه‌های استان و اعضای هیات علمی و بخش خصوصی با هدف نواندیشی و انجام فعالیت‌های خلاقانه بعنوان بازوی همفکری و اندیشکده گردشگری شکل گرفت و تدوین اسناد و طرح‌های اولویت گردشگری از طریق ساختار جدید دنبال می‌شود.

میرحسینی اظهار داشت: در زمینه حقوق گردشگر نیاز به تدوین نظام‌نامه حقوقی گردشگری است تا گردشگران با تصویر ذهنی مثبت وارد ایران شوند.

بارندگی های ۲۰ تا ۲۲ دی ماه در سیستان و بلوچستان سبب طغیان رودخانه ها، جاری شدن سیلاب و وارد کردن خسارات زیادی به زیرساختها از جمله شبکه آب و برق، راه ، مخایرات و غیره شده است. 

برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان پروندهٔ خبری سیل زمستانی در جنوب و جنوب شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سیل سیستان و بلوچستان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است