Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@20:09:02 GMT

#ترامپ

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۷۱۸۲

#ترامپ

اولین جلسه استیضاح ترامپ که 13 ساعت طول کشید یکی از مهم‌ترین موضوعات روز بود. اتفاقی که در دوره کلینتون هم افتاده بود اما این بار با اتهامات ترامپ بخش مهمی از امنیت ملی این کشور را هدف گرفته است. اولین جلسه با عنوان ناکامی دموکرات های سنا در استیضاح ترامپ تعبیر شد چون در وادار کردن دولت به ارائه اسنادی در ارتباط با اوکراین ناکام ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 این مسأله به‌دلیل اهمیتش برای کاربران ایرانی موضوعی بود که درباره‌اش زیاد نوشتند و اظهارنظر کردند. از قوانین استیضاح تا پیش‌بینی سرنوشت رئیس جمهوری فعلی امریکا: «نظام سیاسی امریکا به گونه ای طراحی شده که هیچ حزبی به تنهایی نمی‌تواند اکثریت کرسی‌های مجلس را به دست بگیرد این در حالی است که مجلسینش برای مقابله با اختیارات مطلقه ترامپ به رأی حداقل دوسوم نمایندگان نیاز دارند.»، «مطمئن بودیم؛ مطمئن‌تر شدیم: استیضاح ترامپ رأی نمی‌آورد.»، «بعد از یازده بار تلاش ناکام دموکرات‌ها، برنامه‌ جمهوریخواهان برای پیشبرد جلسات استیضاح رئیس جمهوری تصویب شد.»، «ترامپ، چهره واقعی سیاست های امریکاست و رفتن یا موندنش هیچ تغییری در رفتار امریکا نخواهد داشت.»، «بعد از چندین ماه بحث و بررسی و بگیر و ببند، نخستین جلسه استیضاح ترامپ در سنا ۱۳ ساعت طول کشیده. 13 ساعت!»، «تا دو سوم مجلس سنا به استیضاح و برکناری ترامپ رأی نده، ترامپ برکنار نمیشه... دموکرات‌های مجلس نمایندگان هم می‌دانند که اکثریت مجلس سنا با جمهوریخواهان طرفدار ترامپ هستند و استیضاح ترامپ رأی نمیاره... فقط این کار را برای رسانه‌ای شدن و کاهش محبوبیت و آرای ترامپ در انتخابات کردند»، «با آرایشی که مجلس سنا دارد (اکثریت جمهوریخواه) رأی آوردن استیضاح بعید است، اما اصل «سوء‌استفاده ترامپ از قدرت»، «آرایش نیروها روی صحن سنا و نمایش آغازین روز اول استیضاح می‌گه ترامپ استیضاح نمی‌شه. حتی امید معجزه و سورپرایز هم نیست. حالا می‌مونه این دموکرات‌ها و هدیه‌ تبلیغاتی درجه یکی که دو دستی تقدیم ترامپ کردند؛ انتخابات هم باختن پیشاپیش. ای خاک تو سرتون با این استراتژی‌هاتون!»، «خب به‌نظر می‌رسه با این رأی‌گیری اولیه در مورد مستندات و شاهدها که ۵۳ به ۴۷ بود و به نفع ترامپ تموم شد، رأی‌گیری نهایی هم به نفع ترامپ خواهد بود و استیضاح منتفیه.»‌‌

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۷۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان