Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالی پور گفت: یکی از مشکلات ما در بحث درمان، بحث فرسودگی بیمارستان ها است و بیمارستان های ما به جزو بیمارستان ولایت، فرسوده و اجاره ای هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «هدایت اله جمالی پور» در جلسه شورای اداری که امروز (پنجشنبه ۳ بهمن) در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: یکی از مشکلات ما در بحث درمان، بحث فرسودگی بیمارستان ها است و بیمارستان های ما به جزو بیمارستان ولایت، فرسوده و اجاره ای هستند و شاخص تخت در استان قزوین بسیار پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار قزوین ادامه داد: با توجه به اجاره ای بودن بیمارستان های قزوین، اگر فردا حکم تخلیه بیمارستان ها را بگیرند، ما بیمارستان نداریم و بر اساس قانون هم نباید در بیمارستان هایی با بنایی بالای ۴۰ تا ۵۰ سال عمر، بیمار داشته باشیم؛ در خصوص فضاهای ورزشی هم این مسئله وجود دارد و فضاهای ورزشی فرسوده است.

 

وی با اشاره به سهم پایین استان در بحث بودجه عنوان کرد: ما در بخش بودجه جاری با چالش های جدی مواجه هستیم، در دیگر استان ها در بحث بودجه جاری وضعیت بسیار بهتر است بنابراین لازم است نمایندگان قزوین در مجلس در این خصوص کمک کنند.

 

جمالی پور اعلام کرد: در سال آینده لازم است پروژه مهمی را در استان تعریف کنیم و بتوانیم اینها را پیش ببریم و کار شاخصی در استان شکل گیرد.

 

وی با اشاره به وضعیت بیکاری استان تأکید کرد: واحدهای صنعتی متعددی در استان فعال است ولی مشاهده می کنیم بخش زیادی از نیروهای این واحدها، کارگران غیربومی هستند و مردم هم گله مند هستند که آلودگی و هزینه این واحدها برای استان بوده و اشتغال آن نصیب نیروهای غیربومی می شود و نیروی کار استان بیکار است.

 

استاندار قزوین در ادامه گفت: یکی از راه های مهم برای مدیریت منابع، صرفه جویی در مصارف و منابع است و امروز نحوه برخورد ما با این منابع خوب نیست و با ارزش های دینی ما تطابق ندارد؛ ما مردم پرمصرفی هستیم و استاندارد منطقی برای مصرف نداریم و فکر می کنیم این منابع ثروت همیشگی است.

 

وی اضافه کرد: همه باید در این خصوص فرهنگ سازی کنند و صدا و سیما در این امر نقش مهمی دارد و در ادارات مدیران به موضوع صرفه جویی در منابع آب، برق، گاز و اموال توجه لازم را داشته باشند.

 

جمالی پور تأکید کرد: مدیران به اموال توجه جدی کنند، برخی اموال حتی ثبت نیست و این امر بعدها مشکل ساز می شود، شهرداران هم در این خصوص دقت داشته باشند و انتظار است همه دستگاه ها بحث اموال را جدی بگیرند که ثبت شود.

 

وی با اشاره به ضرورت حضور مدیران در شهرستان ها اعلام کرد: بازدید های شهرستانی، ارتباط با فرمانداران و حل مشکلات در شهرستان ها مورد توجه مدیران قرار گیرد و این امر در ارزیابی مدیران اثرگذار است.

 

استاندار قزوین در پایان یادآور شد: در آستانه انتخابات هستیم و رهبری بر مشارکت حداکثری تأکید کردند و باید بکوشیم این مشارکت شکل گیرد و مسئله امانت داری هم مورد توجه باشد.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد سردار سلیمانی استاندار قزوین بهداشت و درمان انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از روان تا درمان

یک روانشناس بالینی گفت: بیشترین آمار مراجعه کنندگان به مشاور و روانشناس قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان، چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان دانست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، انسان موجودی با پیچیدگی‌هایی منحصر به فرد و شاهکاری از خلقت خداوند است که در هزارتو زندگی قرار می‌گیرد او با استفاده از نقشه راه و موهبت‌های غریزی از مبدا به سمت مقصد گام بر می‌دارد. گاه در میانه راه دیگر قادر به یافتن مسیر درست برای مقصدی امن نیست و نیازمند کمک برای ادامه دادن است. در این زمان نیازمند یاری از سمت کسی است که این هزارتو زندگی را با تمام پیچ و خم‌هایش به خوبی بلد است و آن کسی نیست جز روانشناس!

انسان برای ساده‌ترین فعالیت‌ها مثل راه رفتن نفس کشیدن در زندگی از اصولی پیروی می‌کند که تحت نظارت و فرمان مغز انجام می‌پذیرد. زمانی می‌رسد که به خاطر عوامل محیطی یا زیستی مغز نیز برای ادامه دادن نیازمند یاری می‌شود تا بتواند درست‌ترین مسیر را طی کند. اغراق نیست اگر بگوییم مغز موتور اصلی زندگی است که با کوچک‌ترین تشویش و آشفتگی می‌تواند روند عادی زندگی را دچار اختلال کند.

شاید بتوان نقش روانشناس در زندگی را با یک مثال اینگونه توصیف کرد زندگی همچون زمینی مسطح است که گاه دارای چاله‌هایی عمیق است و انسان ناخواسته به درون آن سقوط می‌کند و برای بیرون آمدن از آن نیازمند کمک است. روانشناس اکنون با کوله‌ای از تجهیزات وارد میدان می‌شود و به انسان کمک می‌کند تا از آن بحران با بیشترین سرعت و کمترین آسیب خارج شود.

نرگس محمدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به صورت کلی می‌توان گفت روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیندهای ذهنی افراد است. در جامعه شناخته‌ترین شاخه این علم، روانشناس بالینی است که با آموزش‌های آکادمیک در زمینه سلامت روان برای شناسایی، پیشگیری و درمان مشکلات روحی روانی و ارتباطی از جمله اختلالات روان‌پزشکی به افراد کمک می‌کند تا مسائل زندگی، روابط و مشکلات خود را به صورت مؤثر مدیریت کرده و به پیشرفت آنان در زندگی کمک می‌کند.

وی در رابطه با زمان مناسب برای مراجعه به روان شناس افزود: حوزه کاری روانشناسان برای همه سنین و در جنبه‌های مختلف کارایی دارد و امروزه روانشناسان به طور تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله روانشناسی کودک و نوجوان، فرزند پروری، خانواده درمانی، زوج درمانی، تحصیلی، شغلی و حتی در زمینه تبلیغات و سیاسی می‌توانند به افراد کمک کنند. بنابراین افراد با توجه به حیطه مشکلات خود در گستره‌ی وسیعی می‌توانند به روانشناس نیاز داشته باشند، البته نباید فراموش کنیم که یکی از مهمترین نقش روانشناسان در پیشگیری از مشکلات و بهبود کیفیت زندگی افراد است بنابراین می‌توان گفت که همه افراد برای آنکه بتوانند زندگی بهتر با مشکلات کمتری داشته باشند به روانشناس نیاز دارند. در جوامع پیشرفته شاهد آن هستیم که افراد از سنین کودکی تحت نظر یک روانشناس بوده و برای حل مشکلات و پیدا کردن مهارت‌ها از آن کمک می‌گیرند.

این روان شناس و روان درمانگر یادآور شد: با توجه به تجربه کاری و بالینی خود بیشترین آمار مراجعه کنندگان قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان و چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان عنوان کرد.

وی در رابطه با علت مشکلات روحی گفت: واقعیت این است که علت مشکلات روحی روانی به صورت کامل هنوز در هیچ کجای دنیا شناخته نشده ولی آنچه مسلم است نقش ژنتیک، استرس‌های مختلف در جنبه‌های مختلف زندگی، نوع تعامل و ارتباط آدم‌ها با هم دیگر، ویژگی‌های شخصیتی و شیوه‌های مقابله افراد با استرس در بروز مشکلات روحی روانی بخصوصی اختلالات روان‌پزشکی نقش مهم و پررنگی دارد.

محمدی ادامه داد: دلیل ایجاد مشکلات روحی روانی نیاز به بررسی‌های دقیق‌تری دارد یعنی ما نمی‌توانیم یک علت مشخص را برای آن مطرح کنیم ولی می‌توان افزایش سطح مشکلات اجتماعی، اقتصادی، نقش فضای مجازی، شکاف بین نسل‌ها از نظر اعتقادی و ارزشی و نقش رسانه‌ها را در به وجود آمدن مشکلات روحی و روانی مؤثر بدانیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم باید قشر روانشناس را بیشتر بشناسند و برای بهبود مشکلات فردی، اجتماعی و پیشرفت کشور و مسائل زندگی از روانشناسان کمک بگیرند. همچنین نیاز است تمهیداتی برای استفاده بیشتر از خدمات روانشناسی در سطوح مختلف در اختیار مردم قرار بگیرد. نقش تبلیغات و رسانه‌ها نیز می‌تواند اثر مثبتی در شناخت، آگاهی و توسعه استفاده از علم روانشناسی در زندگی داشته باشد تا بتوانیم جامعه‌ای شادتر و متعالی‌تر داشته باشیم.

کد خبر 747095

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • از روان تا درمان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت