Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد دادگر معاون بهداشتی دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:بارندگی های اخیر در جنوب استان سیستان وبلوچستان علی الخصوص در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به ۱۲۳ مرکزخدمات جامع سلامت آسیب  رساند .

دادگر افزود:  ۹۳۰ روستا با جمعیتی بالغ بر ۲۵۰هزار و ۷۷۱ نفر را درگیر سیل و تعداد ۲۶۴ روستا در محاصره کامل آب قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:  تعداد ۱۳ آزمایشگاه سالم در مناطق بحران زده وجود دارد که قابل استفاده است و نیروی انسانی متناسب با وسعت منطقه آسیب دیده وجود دارد.

دادگر گفت: همچنین تعداد ۶۰۴۱ نظارت بهداشتی بر آب آشامیدنی و دفع فاضلاب، تعداد ۶۸۲ نظارت بهداشتی بر مواد غذایی، ۹۸ نظارت بهداشت محیط بر مراکز، ۵۷۸۷ مورد کلرسنجی، ۴۰۶ مورد نظارت بر دفن بهداشتی حیوانات تلف شده در سطح حوزه انجام گرفته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر  افزود: پس از شروع سامانه و با آمادگی قبلی پرسنل بهداشتی تعداد ۵۰ تیم ارزیاب به مناطق سیل زده جهت بررسی وضعیت موجود و خسارت های ناشی از آن اعزام که تعداد ۲۱ روستا، یک روستا از حوزه شهرستان نیکشهر، ۱۶ روستا از حوزه شهرستان چابهار و ۴ روستا از حوزه شهرستان کنارک در زمان وقوع سیلاب تخلیه شدند.

او  افزود: ۱۳۰۰ ویزیت دراین ایام توسط تیم های بهداشتی حاضر در منطقه انجام شده و همچنین داروهای موردنیاز از قبیل سرم ضدعقرب، واکسن آنفولانزا، مکمل ها، واکسن های روتین و داروهای مراکز خدمات جامع سلامت و تسهیلات های زایمانی به اندازه کافی در این مناطق وجود دارد و هیچگونه بیماری هم تا به الان مشاهده نشده است.

او  ادامه داد: جمعا ۱۲۴ مورد زایمان که یک مورد آن در آمبولانس و ۱۲۳ مورد آن در تسهیلات یا مراکز درمانی مجهز انجام و ۱۳۷۸ مراقبت برای مادران باردار پرخطر، ۱۷۹۳ مراقبت هم برای نوزادان،شیرخواران و کودکان ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۲۳ مرکزخدمات جامع سلامت هم آسیب دیده و تعداد ۱۳ آزمایشگاه سالم در مناطق بحران زده وجود دارد که قابل استفاده می باشند و نیروی انسانی متناسب با وسعت منطقه آسیب دیده وجود دارد. همچنین تعداد ۶۰۴۱ نظارت بهداشتی بر آب آشامیدنی و دفع فاضلاب، تعداد ۶۸۲ نظارت بهداشتی بر مواد غذایی، ۹۸ نظارت بهداشت محیط بر مراکز، ۵۷۸۷ مورد کلرسنجی، ۴۰۶ مورد نظارت بر دفن بهداشتی حیوانات تلف شده در سطح حوزه انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: تعداد ۵۰ تیم بهداشتی همراه با تجهیزات و ۷ تیم بهداشتی هم از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و کرمان در سطح منطقه به سیل زدگان خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم ارائه می دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه افزود: از همکاری دانشگاههای علوم پزشکی زاهدان و کرمان جهت همکاری و اعزام تیم های بهداشتی خود به مناطق سیل زده جنوب استان سیستان و بلوچستان تقدیر و تشکر کردند.

 دادگر در پایان افزود: با توجه به نبود زیر ساخت های مناسب و صعب‌العبور بور بودن بیشتر راههای مناطق روستایی در زمان بحران وسایلی همچون: سوله مخصوص بحران، آزمایشگاه سیار، ژنراتور برق، موبایل ماهواره‌ای یا بیسیم با دکل سیار، کانکس استقرار موقت، دستگاههای مه پاش و خودروهای کمک دار در سطح حوزه مورد نیاز است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبار سلامت سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل ضمن گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه «جهاد تبیین»، این ایام را فرصتی مناسب در راستای معرفی دستاورد‌های حوزه سلامت دانست.

او با اعلام آمادگی افتتاح ۳۶ پروژه بهداشتی، درمانی، به متراژ ۱۱ هزار و ۱۳۰ متر مربع با اعتبار بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان در هفته سلامت امسال گفت: رفع چالش‌های پروژه‌های عمرانی سلامت‌محور، از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان دانشگاه است که با هدف توسعه زمینه‌های دسترسی عمومی به خدمات این حوزه به صورت ویژه در حال پیگیری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش تاثیرگذار توسعه، ارتقا و نوسازی زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در ارائه هر چه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به مراجعان گفت: امید است با بهره‌برداری از این پروژه‌ها در هفته سلامت، بتوانیم گام‌های موثری در پیشبرد اهداف حوزه سلامت فارس برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک