Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سریال تلویزیونی «ارباب حلقه‌ها» از سوی کمپانی آمازون در حال ساخت است و در مراحل ابتدایی قرار دارد. این سریال قرار است پروژه عظیمی باشد و چندین سال است که در مرکز توجه این شرکت قرار گرفته است. این سریال قطعا مخاطبان و دنبال کننده‌های جدیدی را برای این سرویس استریم به وجود خواهد آورد؛ مخصوصا اگر با موفقیت همراه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم سازنده و خالق این سریال چند ماه پیش اعلام شده بود و چندی پیش هم لیست نهایی گروه بازیگران آن مشخص شد. با جلوتر رفتن و نزدیک‌تر شدن به تاریخ انتشار این سریال (۲۰۲۱) مخاطبان تمایل دارند، تمامی مواردی که در نسخه سینمایی، آن‌ها را هیجان زده کرده است دوباره ببینند و مواردی را که باعث ضعف فیلم شده بودند دیگر در سریال تکرار نشود. به همین خاطر سایت اسکرین رنت لیستی از موارد مورد علاقه و مواردی که ممکن است استقبال از این سریال را تحت تاثیر قرار دهد، معرفی کرده است.

در ادامه آنها را بخوانید:

هابیت‌ها

هابیت‌ها تمرکز اصلی داستان فیلم‌های سه گانه‌ای بودند که به کارگردانی پیتر جکسون ساخته شدند. قهرمان‌های شگفت انگیزی مثل بیلبو و فرودو بگینز را در بین هابیت‌ها شاهد بودیم، اما دیگر در این موضوع افراط شده است. اگرچه مطمئنا شاهد یک هابیت در سریال جدید ارباب حلقه ها خواهیم بود، اما مخاطبان امیدوارند که از شخصیت‌های اصلی نباشد.

طبیعت نیوزیلند

به نظر می‌رسد هواداران این فیلم سینمایی تمایل زیادی برای ساختن این سریال در کشور نیوزیلند دارند. لوکیشن‌های شگفت انگیزی در این مکان وجود دارد که با انتشار فیلم سینمایی ارباب حلقه‌ها این مکان به منظره‌های گردشگری تبدیل شدند و به نوعی این کشور به خاطر حضور «ارباب حلقه ها» معروف شد. برای به وجود آوردن حس دوباره فیلم سینمایی، تیم سازنده سریال دوباره به این کشور خواهند رفت تا سرزمین میانه را دوباره خلق کنند.

سفرهای طولانی مدت

هر فیلم سینمایی از این دنیا با ماجراجویی‌هایی همراه بوده است و ماجراجویی هم سفرهای گسترده‌ای را نیازمند است. این فیلم هم به یک فیلم ماجراجویی تبدیل شده بود که شخصیت‌های آن به طور مرتب از نقطه الف به نقطه ب می‌رفتند. هواداران ارباب حلقه‌ها امیدوارند که سریال تلویزیونی متفاوت از این باشد؛ چرا که نمی خواهند شخصیت‌ها هر قسمت در یک دنیای دیگر باشند.

دنیای سرزمین میانه

دنیایی که تالکین از سرزمین میانه خلق کرده است، بدون شک یکی از بهترین سرزمین هاست. داستان‌ها و گونه‌هایی که از کتاب‌های نوشته شده توسط تالکین اقتباس می‌شود، بی نظیر هستند و شاید عده زیادی بی صبرانه منتظر این مکان‌های فانتزی با شخصیت‌های فانتزی‌تر باشند. تمامی شخصیت‌های این فیلم محبوب هستند و مخاطب منتظر بازگشت آن‌هاست.

بازی تاج و تخت

به نظر می‌رسد مخاطبان نمی‌خواهند سرزمین‌های یخی را در سریال ارباب حلقه‌ها تجربه کنند. با این حال که این سریال فانتزی موفق بود، اما عدم تمایل هوادارن ارباب حلقه‌ها برای دیدن سریالی مشابه «بازی تاح و تخت» مشهود است. آن‌ها بیشتر علاقه دارند که این پروژه کاملا مسیری جدا از بازی تاج و تخت و وابسته‌تر به آثار تالکین داشته باشد.

سائرون

سائرون یکی از سهمگین‌ترین شخصیت‌های شرور هم در ادبیات تالکین و هم در فیلم سینمایی است. طراحی شخصیت، انگیزه‌ها و استعدادهای شیطانی او را به یک شخصیت مهم تبدیل کرده؛ اگرچه ارتش او یکی از نفرت انگیزترین موارد این فیلم است. زمانی که این داستان روایت می‌شود نشان می‌دهد که باید شاهد ظهور این شخصیت باشیم که بسیار هیجان انگیز است.

نبردهای بزرگ

یکی از شگفت انگیزترین موارد سری فیلم‌های ارباب حلقه ها، جدا از روایتگری مناسب، جنگ‌های آن است که در مقیاس‌های بزرگ روی می‌دهد. می توان گفت هیچ سکانس مبارزه‌ای را همانند آن چیزی که در سه گانه ارباب حلقه‌ها و هابیت دیده ایم، نمی‌توان پیدا کرد. به همین خاطر تمایل زیادی برای دیدن دوباره این هوشمندی در سکانس‌های اکشن احساس می‌شود.

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1345298

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: حاج «رضا حسین‌مردی»، از اهالی قدیمی محله، می‌گوید: «وقتی کودک بودم دست مادرم را می‌گرفتم و از پله‌های آب‌انبار پایین می‌رفتیم. آب‌انبار حدود ۴۰ پله زیر زمین قرار داشت. مردم از آب آن برای شستن امواتشان هم استفاده می‌کردند. مرده‌شورخانه‌ای کنار آب‌انبار بود. آن زمان تعدادی از افراد محلی کنار بقعه دفن می‌شدند و همان‌جا مراسم تدفین آنها انجام می‌شد. بعدها مرده‌شورخانه را خراب کردند و آب‌انبار نیز زیر خاک مدفون شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

همچنین در این محله یک حمام قدیمی وجود داشت. اکنون بیش از ۷دهه از ساخت حمام مدرن و شیک محله طرشت توسط مرحوم «علی زارع»، یکی از ساکنان طرشت، می‌گذرد؛ حمامی که بعد از گذشت این سالیان هنوز سرپا و فعال است. حسین‌مردی درباره این حمام قدیمی می‌گوید: «از مسجد جامع امام حسن عسکری(ع) که ۸۰۰ سال قدمت دارد تا انتهای بلوار تیموری فعلی، همگی جزء زمین‌های حاج علی ارباب بود. او یکی از ۴ ارباب طرشت و مرد خیری بود. گرمابه اصلی طرشت یا خزینه، جلو حسینیه طرشت بود که حالا به محلی برای پارک خودروها تبدیل شده است. با این حال، اگر زمین آن را حفر کنند، خزینه را خواهند دید. بعد از بین رفتن خزینه، مردم به گرمابه‌ دیگری نیاز داشتند که حاج علی ارباب آن را ساخت؛ حمامی بسیار بزرگ، شیک و شهری که برایش دوش گذاشت و نمونه‌اش را کسی در آن دوران ندیده بود. جالب است بدانید استفاده از خزینه، سرانه داشت؛ یعنی هر کدام از اهالی با توجه به تعداد جمعیت‌شان باید گندم، جو یا باقلا می‌دادند. شخصی که هیزم‌ها را رایگان از باغ‌ها برمی‌داشت، آتش حمام را روشن می‌کرد تا آب آن داغ شود.»

آب هم از قناتی تأمین می‌شد که بعد از ورود به یکی از ۴ آب‌انبار طرشت به خزینه سرازیر بود. از آن مهم‌تر چون حمام از ساروج ساخته شده بود اصلاً خرابی نداشت، برای همین اهالی پولی برای حمام در خزینه پرداخت نمی‌کردند و این موضوع خیلی به چشم می‌آمد. تیر ماه هر سال زمان خرمن‌کوبی یک نفر برای جمع کردن سرانه حمام به خانه‌های اهالی سر می‌زد و مقدار مشخصی از کشت آن سال آنها را در ازای استفاده یک سال از خزینه می‌گرفت. با ساخت گرمابه آسیا برخی اهالی از اینکه باید برای استحمام پول بدهند شاکی شدند و استفاده از دوش را هم نمی‌پسندیدند. چون قبلاً در خزینه جلو حسینیه، آقایان از غروب خورشید تا طلوع و خانم‌ها از صبح زود تا مغرب می‌توانستند از حمام استفاده کنند. همین شد که حاج علی ارباب در قسمت پایینی حمام، با خراب کردن ۳ دوش یک خزینه‌ ساخت. اما به مرور و در سال‌های ۵۰ اداره بهداشت استفاده از خزینه را قدغن کرد، چون آن زمان بیماری‌های پوستی و کچلی شیوع پیدا کرده بود.»

کد خبر 845659 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • پایان‌ راز آلود قسمت ۱۰ سریال شوگون؛ فصل دوم حماسه پرطرفدار ژاپنی در راه است؟
  • تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • مجری اسبق برنامه سینمایی هفت: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟
  • یک قصه خیالی به روایت فراری