Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شریعتی پنجشنبه در نشست فوق العاده شورای ترافیک ویژه شهرهای دارای تلفات رانندگی بالا که در محل سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد، اظهارداشت: مدیریت شهری و حفظ جان شهروندان بر عهده مسئولان است و اگر منابع مالی مربوط به این اقدام تامین نشده به معنی تعهد نداشتن جریان مدیریت استان در مقابل حیات شهروندان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گلایه از فرمانداران شهرهای پرتلفات در حوادث رانندگی به عنوان روسای کمیسیون های ترافیک شهرستانی، افزود: پیش از افزایش آمار تلفات باید فرمانداران به موضوع ورود می‌کرند و روند به‌وجود آمده را اصلاح و مدیریت می‌کردند.

رئیس شورای ترافیک استان تصریح کرد: اینکه آمار تلفات استان در حوادث رانندگی دورن شهری افزایش یافته به هیچ عنوان قابل قبول نیست و این امر ناشی از غفلت و کم توجهی است.

وی با ابراز نگرانی از افزایش ۵۰ درصدی تلفات رانندگی در کلانشهر اهواز، گفت: اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری اهواز منجر به نتیجه مطلوب یعنی کاهش تصادفات و تلفات نشده و این ممکن است به‌دلیل اشتباه در برنامه ریزی‌ و یا کمبود اقدامات صورت گرفته در حوزه ترافیکی و حمل و نقل شهری باشد.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه باید اقدامات به سمت اثربخشی در حوزه ترافیکی باشد، گفت: اگر نتایج فعالیت‌های صورت گرفته منجر به کاهش تلفات نشده به معنی هدر رفت منابع است.

وی اضافه کرد: اجرای شیوه‌های علمی در ایمنی ترافیک و حمل و نقل یک امر ضروری است اما تا زمانی که توان مالی لازم برای انجام چنین شیوه هایی مقدور نباشد، باید از روش های سنتی مانند نصب سرعت‌گیر که ممکن است باعث نارضایتی برخی از شهروندان هم شود، استفاده کرد.

شریعتی با اشاره به اینکه استفاده از سرعت‌گیر در معابر شهری یک روش محدود و یا منسوخ شده در خیلی از کشورهای دنیا است، تصریح کرد: ناچار به اجرای این روش‌ها هستیم برای اینکه کاهش تلفات یک ضرورت است و باید همواره مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار خوزستان ادامه داد: به‌همین منظور کمیته‌ای ویژه برای مسائل ترافیکی کلانشهر اهواز با حضور راهنمایی و رانندگی، دفتر فنی استانداری و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تشکیل شود تا با اولویت، شرایط ترافیکی پنج نقطه پرحادثه اهواز مورد اصلاح و ایمن سازی قرار بگیرد.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به افزایش ۳۰ نفری تلفات رانندگی نسبت به ۱۰ ماهه نخست سال گذشته در کلانشهر اهواز، گفت: دستگاه‌های مربوطه در حوزه شهرستان اهواز باید با اولویت به موضوع کاهش حوادث و تلفات رانندگی توجه داشته باشند.

وی همچنین از پلیس راهنمایی و رانندگی استان خواست تا گزارش تحلیلی تصادف‌های رانندگی را در اختیار معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز قرار دهد، افزود: باید توجه داشت که بخشی از برنامه ریزی اصلاح نقاط پرحادثه به واسطه گزارش‌های تحلیلی قابل انجام است.

تداوم اختیارات هیئت تطبیق در منطقه آزاد اروند منوط به همکاری با فرمانداری آبادان

شریعتی همچنین در واکنش به اظهارات فرماندار آبادان به عنوان یکی از شهرهایی که دارای افزایش ۲۰ درصدی تلفات حوادث رانندگی است، گفت: حضور منطقه آزاد اروند در شورای ترافیک شهرستان ضروری است و این موضوع باید از سوی این سازمان مورد توجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه در این رابطه به  رئیس منطقه آزاد اروند تذکر داده می‌شود، افزود: اگر سازمان منطقه آزاد نخواهند در این جلسات شرکت کند، اختیار تطبیق مصوبات شورای شهر آبادان از این سازمان گرفته خواهد شد؛ به این خاطر که متناسب با اختیاراتی که به منطقه آزاد اروند داده می‌شود، باید مسئولیت پذیر هم باشند.

استاندار خوزستان خواستار همراهی منطقه آزاد اروند با فرمانداری آبادان شد و گفت: اگر این روند صورت نگیرد، اختیار تطبیق مصوبات شورای شهر به فرمانداری آبادان تفیض می‌شود.

شهرداری آمادگی تامین منابع مالی برای ایمن سازی ترافیک اهواز را دارد

شهردار کلانشهر اهواز همچنین در این نشست با تاکید بر اهمیت رعایت اصول علمی در مدیریت ترافیک شهری، گفت: شهرداری آمادگی دارد تا منابع مالی مربوط به ایمن سازی ترافیکی پنج نقطه بحرانی و حادثه خیز کلانشهر اهواز را با قید فوریت تامین کند.

موسی شاعری با بیان اینکه بر اساس قانون، پلیس راهور زیر نظر شهرداری اهواز است، ادامه داد: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز در راستای برنامه ریزی‌های خود به گزارش تحلیلی تصادف‌ها نیاز دارد.

وی همچنین در خصوص مصوبه شورای ترافیک استان مبنی بر تجهیز تعداد ۲ خودروی پلیس راهنمایی و رانندگی و همچنین درخواست تامین نیازهای مالی پلیس، گفت: در این رابطه باید شفاف بگویم که تامین نیازهای مالی راهنمایی و رانندگی از عهده شهرداری اهواز خارج است.

شهردار اهواز در اعتراض به برخی موضوعات مطرح شده از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی اهواز، گفت: گزارش‌هایی که پلیس ارائه می‌کند باید دقیق و بررسی شده باشد.

وی با رد غیرفعال بودن بخش عمده‌ای از دوربین های ترافیکی سطح شهر، گفت: اهواز یک کلانشهر است و نمی توان اقدامات غیر علمی و کارشناسی نشده‌ای را در زمینه مسائل ترافیکی اجرا کنیم.

شاعری با بیان اینکه سرعت‌کاه در شهر عامل خطر و تصادف است، گفت: درخواست پلیس برای ایجاد سرعت‌گیر در خیابان‌ها باعت تبعات ناخوشایندی برای شهروندان خواهد شد.

شهردار اهواز حضور پلیس در معابر را یکی از عوامل کاهش تصادف‌ها دانست و افزود:  افزایش تلفات باید به صورت علمی و کارشناسی در شهر اهواز مورد بررسی قرار بگیرد.

بر اساس این گزارش، از ابتدای امسال تا کنون ۴۵۰ میلیارد ریال در حوزه ترافیکی کلانشهر اهواز هزینه شده و برابر اعلام شهرداری تا پایان سال نیز مبلغ ۱۵۰ میلیارد دیگر در رابطه به ایمنی ترافیک اهواز هزینه خواهد شد.

برچسب‌ها سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی شهرداری اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی شهرداری اهواز استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی شهرداری اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!

طرفداری| هواداران فولاد خوزستان نگران اوضاع مدیریتی این باشگاه هستند، اما در استقلال خوزستان شرایط کاملا متفاوتی وجود دارد.

رقابت‌های بیست و سومین دوره لیگ برتر دنبال می‌شود و در فاصله 6 هفته مانده به پایان این بازی‌ها، تیم‌های خوزستانی هم جزو گزینه‌های سقوط قرار گرفته‌اند، ولی در این بین قرار گرفتن باشگاه فولاد با دو قهرمانی در تاریخ لیگ برتر عجیب بوده، نگرانی هواداران متعصب این تیم را به دنبال داشته و منجر به گلایه آنها از شکل مدیریتی بهرام رضاییان شده است.

فولاد خوزستان که همراه با هدایت خوان ایگناسیو مارتینز تا رده دهم جدول لیگ برتر بالا آمده و شرایط خود را به نسبت متعادل کرده بود، طبق تصمیم غیرمنتظره بهرام رضاییان و با تغییر سرمربی و حضور احمد آل‌نعمه و پس از آن هم عبدالله ویسی به سمتی پیش رفته که حالا دوران بحرانی را سپری می‌کند، فاصله دو امتیازی با منطقه سقوط دارد و با توجه به بازی‌های باقی مانده، بعید نیست این اتفاق بیفتد.

در شرایطی که بهرام رضاییان تاکید داشته یک مدیر فوتبالی است، اما اقداماتی انجام داده که نشان از مدیریت درست او ندارد و همین شرایط هم فولاد خوزستان را به شرایط بحرانی رسانده و نارضایتی مدیران و کارگران این شرکت و همچنین هواداران خوزستانی را به دنبال داشته، اما در سمت مقابل تیم همشهری آنها با مدیریت صحیح توانسته شرایط بهتر و روحیه بالاتری پیدا کند.

رضاییان با وجود حضور کوتاه مدت در فولاد خوزستان، سه سرمربی بالای سر تیمش داشته، اما در آن طرف شرایط متفاوتی در استقلال خوزستان وجود دارد و مدیریت صحیح علی نجفی در رأس باشگاه موجب شده تا این تیم از وضعیت بحرانی به روزهای کاملا امیدوار کننده برسد؛ در حدی که گل گهر را در مسابقه اخیرش در سیرجان متوقف کرده و فاصله خود را با فولاد کاهش داده است.

در تاریخ فوتبال ایران افرادی مثل امیر عابدینی فعالیت کردند که علیرغم اینکه در ابتدا چهره فوتبالی نبودند، اما آنقدر عملکرد خوبی داشتند که حالا نام‌شان به‌عنوان مدیر فوتبالی مطرح می‌شود و حالا هم به نظر می‌رسد علی نجفی به عنوان یک مدیر صنعتی  در استقلال خوزستان چنین مسیری را طی می‌کند. او توانسته برخلاف بهرام رضاییان که داعیه فوتبالی بودن دارد، تصمیمات فوتبالی بگیرد و حرفه‌ای عمل کند تا تیمش را به دوران امیدوار کننده‌ای برساند.

برخلاف رضاییان که در امور فنی وارد می‌شود و امروز هم عنوان کرده نسبت به تصمیم ایگناسیو مارتینز برای تعطیلی تیمش در نیم‌فصل دخالت کرده، علی نجفی در استقلال خوزستان کاملا متفاوت رفتار می‌کند و به جای اینکه در مسائل فنی دخالت کند، تمام فکر و تمرکزش را روی پشتیبانی صحیح از تیم و شاگردان سید سیروس پورموسوی گذاشته است.

رضاییان در نیم‌فصل برخی بازیکنان کلیدی مثل سعید واسعی را رد کرد و مهره‌های پا به سن گذاشته به خدمت گرفت، اما در استقلال خوزستان با حمایتی که امید علی نجفی انجام داد، این تیم توانست بازیکنان با کیفیت از جمله ساویو روبرتو، آسو رستم و عثمان اندونگ را به خدمت بگیرد. این تیم از رتبه آخر جدول فاصله گرفته و اکنون به یک امتیازی فولاد رسیده است. این مسئله در حالی پیرامون دوباشگاه خوزستانی رخ داده که فولاد با مدیریت رضاییان تا اینجای فصل 6 امتیاز بیشتر کسب نکرده است.

این شرایط در دو باشگاه محبوب فولاد و استقلال خوزستان کاری کرده تا هواداران دو تیم هم متوجه اتفاقات رخ داده در رأس مدیریت آنها شده و نسبت به عملکرد رضاییان انتقاد داشته، از نجفی حمایت کنند و به آینده این تیم امیدوار باشند.

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت