Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در نخستین جلسه معاونین و مدیران حوزه ستادی با روسا و معاونین نظام پزشکی شهرستان ها (قطب پایتخت) که روز گذشته در سالن اجتماعات سازمان نظام پزشکی برگزار شد، با اشاره به این که برگزاری چنین جلساتی زمینه همراهی و همفکری و ایده گرفتن را برای پیگیری و پیشبرد مسائل مبتلا به جامعه پزشکی فراهم می کند، افزود: سازمان نظام پزشکی پیگیری های لازم را در خصوص مباحث فنی و نظارت ، تعرفه ، مالیات، حوزه های انتظامی و آموزش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. جهت رفع مشکلات جامعه پزشکی انجام می دهد و در خصوص تعرفه های سال آینده نیز نظرات کارشناسی خود را به شورای عالی بیمه اعلام نموده است.

وی تاکید کرد: پیشنهاد نظام پزشکی برای تعرفه ها این است که درخصوص جزء فنی در نظر گرفتن تورم و برای جزء حرفه ای افزایش حقوق و دستمزد ملاک عمل قرار گیرد.

ظفرقندی ادامه داد: در خصوص تعرفه ها باید هزینه تمام شده خدمات از جمله استهلاک و خرید تجهیزات و ... مورد توجه قرار گیرد که با جلسات شورای عالی و پیگیری های انجام شده این موارد در پیشنهاد سازمان نظام پزشکی به شورای عالی بیمه لحاظ شده است و همچنین در خصوص تعرفه پزشکان عمومی شهر تهران نیز با لحاظ کردن موارد کارشناسی عدد ۴۷ هزار و ۵۰۰ تومان را پس از کار کارشناسی با اساتید اقتصاد سلامت به شورای عالی بیمه پیشنهاد دادیم که مخالفت هایی از سوی تعزیرات نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه اگر تعرفه ها به مقدار واقعی خود نزدیک نشود شاهد افت کیفیت خدمات خواهیم بود، خاطرنشان کرد: افت کیفیت خدمات به معنای کم کاری همکاران پزشک نیست زیرا آنها همواره به وظایف انسانی خود در قبال بیماران عمل می کنند اما نبود بودجه برای خرید و به روز کردن تجهیزات و سایر هزینه های جاری موجود در مراکز درمانی از کیفیت خدمات خواهد کاست.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در خصوص موانعی که برای واقعی شدن تعرفه های پزشکی وجود دارد بیان کرد: دولت بودجه لازم را برای اینکار ندارد و سازمان های بیمه گر نیز از نظر منابع مالی با محدودیت هایی مواجه هستند و تنش اجتماعی و عوارض ایجاد شده از این مباحث نیز دلیل دیگری مبنی بر عدم افزایش تعرفه های پزشکی است.

وی تاکیدکرد: بن بست هایی که اعلام می شود در واقع مسائلی است که وجود داشته و برای خروجش باید تدابیری اندیشیده و اقدامات لازم انجام شود زیرا خواهان افزایش بودجه بخش سلامت هستیم و در بودجه سال آینده سهمی که برای سلامت در نظر گرفته شده تنها ۹ درصد است.

ظفرقندی در ادامه به مباحث مالیاتی پزشکان و هجمه های ایجاد شده اشاره کرد و گفت: سازمان نظام پزشکی وظایف خود را در جهت اطلاع رسانی و توجیه همکاران انجام داده و استراتژی ما این بود که در ابتدا همکاران در مطب خود دستگاه کارتخوان داشته باشند و طبق قانونی که آبان ۹۸ ابلاغ شد نیز تمامی صنوف موظف شدند که این کار را انجام دهند و استثنایی هم در کار نبود.

وی با اشاره به مذاکرات انجام شده در خصوص امضای تفاهم نامه با سازمان امور مالیاتی گفت: دادستان سازمان امور مالیاتی مکاتباتی را با نظام پزشکی ها انجام داد و خواستار لیست پزشکانی شد که اقدام به ثبت نام در سامانه این سازمان نکرده اند که ما این کار را قبول نکرده و وارد مذاکره با آنها شدیم.

ظفرقندی ادامه داد: در مذاکرات انجام شده قرار بر این شد که جلوی اقدامات تبعیضی گرفته شود و از روش های تشویقی و امتیاز استفاده شود زیرا برای ما تحمل این موضوع که مطب همکاری تعطیل شود بسیار سخت بود و در قانون جدید عدم ثبت کارتخوان جرم انگاری شده است.

وی تصریح کرد : با مذاکرات و جلسات متعددی که با سازمان امور مالیاتی و حتی وزیر اقتصاد داشتیم و نهایتا با تصویب شورای عالی نظام پزشکی به امضای تفاهم نامه با سازمان امور مالیاتی پرداختیم که قبلا پیش نویس آن را تهیه کرده بودیم.

کد خبر 4833745

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا ظفرقندی سازمان نظام پزشکی کارتخوان وزارت بهداشت سرطان لبنیات سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آفلاتوکسین دارو دندانپزشکی درمان ناباروری پوست سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی دیابت سیگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته وی شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟