Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@14:18:23 GMT

با این روش‌ها قدرت مغز خود را افزایش دهید

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۰۸۱۸

با این روش‌ها قدرت مغز خود را افزایش دهید

دکتر جنی والس، پزشک متخصص مغز و اعصاب و عضو برنامه بررسی آسیب های مغزی بیمارستان توانبخشی بورک می گوید ، در حالی که هیچ گلوله نقره ای برای تقویت قدرت مغز وجود ندارد ، تنظیم عادات خوب اجتماعی ، جسمی و تغذیه ای ، کلید اصلی ارتقاء سلامت شناختی است.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، فعالیتهای  ذهنی مانند خواندن کتاب یا بازی های ویدئویی که شامل حرکت یا واقعیت مجازی است می تواند به تحریک مغز کمک کند ، اما دکتر والس انتخاب های سبک زندگی مانند غذا خوردن درست و تداوم یک تقویم اجتماعی کامل را نیز از مهمترین روشهای افزایش قدرت مغز می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقت خود را با عزیزانتان سپری کنید

با دوستان خود تماس بگیرید و حداقل یک شب در هفته یکدیگر را ملاقات کنید. گذراندن وقت با کیفیت در کنار دوستان و خانواده می تواند شگفتی هایی چشمگیر در بخش شناختی مغز شما ایجاد کند.در حقیقت ، Healthybrains.org گزارش می دهد که افرادی که تعامل اجتماعی بیشتری دارند ، کمترین سرعت کاهش حافظه را تجربه می کنند. این موضوع به دلیل داشتن یک سیستم پشتیبانی که به کاهش استرس ، مبارزه با افسردگی و تقویت تحریک فکری کمک می کند، رخ می دهد.

رژیم غذایی مدیترانه ای را امتحان کنید

در اینجا به پروتئین های لاغر کننده، سبزیجات کم نشاسته و میوه ها می رسیم. دکتر والس می گوید، رژیم مدیترانه ای گزینه خوبی برای هر فردی است که به دنبال تقویت سلامت شناختی خود باشد. به نظر می رسد که این روش باعث کاهش التهاب ، محافظت در برابر آسیب سلولی ، کاهش فشار خون و همچنین افزایش کلسترول مثبت می شود که همگی باعث تقویت مغز سالم می شوند.

اگر مسیر مدیترانه ای هدف شما نیست ، به یاد داشته باشید که یک رژیم غذایی مناسب به خوبی افزایش تعادل و کنترل کالری بدن شما را بر عهده می گیرد و به طور کلی می تواند در سلامت کلی مغز نقش محافظتی داشته باشد.

در مورد ویتامین ها و مکمل ها با پزشک خود صحبت کنید

اگر شما یک رژیم غذایی متعادل را حفظ می کنید ، در مسیر صحیح مدیریت سلامت شناختی خود هستید اما اگر پزشک معالج شما به دلیل کمبودهای غذایی توصیه به مصرف مکمل ها کند با گوش دادن به توصیه پزشم می توانید سلامت شناختی خود را ارتقاء دهید. بر این اساس سعی کنید اطمینان حاصل کنید که از دستورات پزشک پیروی می کنید.

 مدیتیشن انجام دهید

مراقبه بر عملکردهای شناختی به ویژه بر توجه ، حافظه ، تسلط کلامی و انعطاف پذیری شناختی تاثیر گذار است. به خصوص اگر به آرامش درونی شما کمک کند.

به اندازه کافی بخوابید

بسیاری از مطالعات رابطه بین اختلال خواب (مانند خواب تکه تکه شده و تنفس مختل شده) و افت شناختی و زوال عقل را نشان داده اند.از آنجا که خواب برای یکپارچه سازی حافظه بسیار مهم است، پیشنهاد می شود به خواب خود توجه بیشتری داشته باشید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب