Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:26:40 GMT

۲۵۸ میلیون کودک و نوجوان به مدرسه دسترسی ندارند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۳۰۳۶

۲۵۸ میلیون کودک و نوجوان به مدرسه دسترسی ندارند

آموزش یکی از حقوق بشری، یک خیر عمومی و یک مسئولیت عمومی است؛ این در حالی است که هم‌اکنون نیز میلیون‌ها کودک و بزرگسال به آموزش دسترسی نداشته و به دلایل مختلفی از آن محروم‌اند.

به گزارش ایسنا، امروزه ۲۵۸ میلیون کودک و نوجوان هنوز به مدرسه دسترسی ندارند، حدود چهار میلیون کودک و جوان پناهنده از این حق محروم بوده و ۷۷۳ میلیون بزرگسال در سرتاسر جهان قادر به خواندن و نوشتن نیستند که اغلب آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این افراد از حق تحصیل که از حقوق بشری محسوب می‌شود، محروم مانده‌اند و این امر غیر قابل قبول است.

در روز بین‌المللی آموزش، ۲۴ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی مصادف با چهارم بهمن ماه، حق آموزش در سراسر جهان جشن خواهد گرفته شد. مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۲۴ ژانویه را در تجلیل از نقش آموزش و پرورش برای صلح و توسعه به عنوان «روز بین‌المللی آموزش» نامگذاری و اعلام کرده است.

شهرهای یادگیرنده یونسکو از همه مناطق به تجلیل از لذت یادگیری و نشان دادن چگونگی این که یادگیری می‌تواند به توانمندسازی مردم، حفظ کره زمین، ایجاد کامیابی مشترک و تقویت صلح کمک کند، می‌پیوندند.

شهرهای یادگیرنده یونسکو عامل اصلی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل هستند. آن‌ها سیاست و عمل خوب را ترویج می‌کنند و از طریق یادگیری مادام‌العمر، توسعه پایدار در سطوح مختلف را تقویت می‌کنند.

از دیدگاه یونسکو ، شهر یادگیرنده، شهری است که تمامی منابع خود در هر بخش را برای تحقق مواردی از جمله ارتقای یادگیری فراگیر از پایه تا آموزش عالی، احیای یادگیری در خانواده‌ها و محله‌ها، تسهیل یادگیری برای کار و در محل کار، گسترش استفاده از فناوری‌های نوین در یادگیری، ارتقای کیفیت یادگیری و پرورش فرهنگ یادگیری در سراسر زندگی بسیج می‌کند و شرایط اصلی ایجاد یک شهر یادگیرنده نیز بسیج کلیه منابع و استفاده از آن‌ها، حاکمیت و مشارکت کلیه ذی‌نفعان و تعهد و اشتیاق قوی سیاسی است.

 در مجموع ۲۲۴ شهر از ۵۲ کشور عضو شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو هستند. 

بدون آموزش فراگیر و عادلانه و فرصت‌های مادام العمر برای همه، کشورها در دستیابی به برابری جنسیتی و شکستن چرخه فقر که میلیون‌ها کودک، جوان و بزرگسال را از زندگی بازمی‌دارد، موفق نخواهند شد.

بنا بر گزارش سایت ایندیااجوکیشنری، شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده یونسکو با هماهنگی موسسه یادگیری مادام‌العمر یونسکو ، از تمرین و یادگیری مادام‌العمر در شهرهای عضو برای ارتقای سیاست گفت‌وگو و یادگیری همسالان، مستندسازی استراتژی‌های مؤثر و عملی خوب، تقویت مشارکت، فراهم کردن توسعه ظرفیت، توسعه ابزار و وسایلی برای پیاده سازی و نظارت بر استراتژی‌های یادگیری شهرها حمایت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود