Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل  در نامه ای  اعلام کرد: داروخانه ها موظفند بعد از تایید در سامانه بیمه، تحویل انسولین قلمی به بیمار با احتساب بیمه صورت گیرد و فروش آزاد به این دسته از بیماران ممنوع است. بیشتر بخوانید: تولید انسولین‌های قلمی به زودی در کشور/ با ۵ کیلو کاهش وزن دیابت را ۱۰ سال به تاخیر بیندازیدمعاونین محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

موضوع: دستور العمل توزیع انسولین های قلمی ( لانتوس، آبازاگلار، توجئو، لومیر، اپیدرا، نوورپید، نوومیکس ) ( لانتوس، آبازاگلار،
توجئو، لومیر، اپیدرا، نوورپید، نوومیکس )
با سلام و احترام؛

پیرو نامه ۶۶۵/۷۸۱۳۹ در خصوص نحوه توزیع قلم های انسولین( لانتوس، آبازاگلار، توجئو، لومیر، اپیدرا، نوورپید، نوومیکس ) و به منظور کنترل و پایش بازار و تامین به موقع داروی مورد نیاز بیماران دیابتی و جلوگیری از قاچاق و خروج دارو، خواهشمند است به کلیه داروخانه های توزیع کننده قلم های مذکور ابلاغ فرمایید از ابتدای بهمن ماه ۱۳۹۸ مطابق با دستورالعمل ذیل دارو در اختیار بیماران قرار گیرد:

۱- برای بیماران دارای یکی از بیمه های پایه (سلامت ، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و کمیته امداد ) و یا سایر بیمه ها ( بانکها و صدا و سیما و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... ) مسئولین فنی داروخانه ها موظفند بعد از تایید در سامانه بیمه، تحویل دارو به بیمار با احتساب بیمه صورت گیرد و فروش آزاد به این دسته از بیماران ممنوع می باشد.

۲- در خصوص بیماران فاقد بیمه های مذکور و دارای نسخ آزاد و یا اتباع خارجی مقیم ایران، بعد از ارائه نسخه تجویز شده توسط پزشک فوق تخصص غدد، متخصص اطفال و یا متخصص داخلی و مدارک و یا آزمایش ها دال بر دارا بودن بیماری دیابت و تائید توسط معاونت غذا و داروی مربوطه، معرفی نامه با اعتبار پنج ماهه و دریافت دارو بصورت ماهانه مطابق با فرم پیوست صادر می گردد. ضمنا" داروخانه تحویل دهنده در هر ماه مکلف به انجام ثبت تاریخ تحویل دارو و مهر داروخانه بر روی معرفی نامه بوده و سایر داروخانه ها مجاز به تحویل دارو در این ماه به بیمار نمی باشند.

ضمنا با توجه به هماهنگی بعمل آمده با سازمان بیمه تامین اجتماعی، در آینده نزدیک کلیه نسخ آزاد بصورت تحت وب در سامانه بیمه تامین اجتماعی ثبت می گردد.

داروخانه ها ملزم به ثبت اطلاعات بیمار در نرم افزار داروخانه و ارائه گزارش ماهانه میزان توزیع به بیماران در پایان هرماه با داشتن نام و نام خانوادگی بیمار، کد ملی بیمار، تعداد، پزشک معالج و شماره موبایل بیمار به معاونت غذا و دارو دانشگاه مربوطه می باشند.

غلامحسین مهرعلیان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انسولین قلمی غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود

وزیر بهداشت با بیان اینکه در طرح فروش اینترنتی دارو، سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده‌دار خواهند شد، گفت: این کار به صورت آزمایشی آغاز می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً رئیس مرکز ملی بهبود و محیط کسب‌وکار اعلام کرده بود که فروش و توزیع دارو از طریق سکوهای اینترنتی به‌طور رسمی از یک ماه آینده آغاز می‌شود. 

در پی اعلام این خبر، انجمن داروسازان ایران طی نامه‌ای به رئیس جمهور با هشدار نسبت به غیرکارشناسی بودن این آیین‌نامه، درباره نحوه توزیع اینترنتی دارو، گلایه و درخواست کردند که با تشکیل کمیته‌ای تخصصی، در این آیین‌نامه بازنگری شود.

در همین راستا، بهرام عین‌اللهی درباره فروش دارو در سکوهای اینترنتی اظهار کرد: در اجرای عرضه اینترنتی دارو، سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده‌دار می‌شوند و از جزئیات دارو مطلع نمی‌شوند بلکه به آن‌ها فقط یک کد رهگیری داده می‌شود که با این کد، از داروخانه‌ها، دارو به صورت بسته بندی به سکوها داده می‌شود و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

وی افزود: بیماران مختار هستند که دارو را به صورت حضوری یا به صورت اینترنتی دریافت کنند‌.

وزیر بهداشت ادامه داد: تمهیدات لازم برای توزیع اینترنتی دارو در نظر گرفته شده و جای نگرانی وجود ندارد. 

گلایه داروسازان از آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو

عین‌اللهی بیان کرد: عرضه اینترنتی دارو به صورت آزمایشی آغاز می‌شود و اگر توزیع دارو در بستر پلتفرم‌ها در اینترنت موفق بود، این موضوع به کل کشور تسری می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه