Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزارت صمت بیش از هزار مجوز استخراج رمز ارز در کشور را صادر کرده است.
به گزارش آریا؛ عضو کمیسیون بلاکچین سازمان نظام صنفی و رایانه‌ای با اشاره به ظرفیت 8.5 میلیارد دلاری صنعت ماینینگ در ایران گفت: وزارت صمت بیش از هزار مجوز استخراج رمز ارز در کشور را صادر کرده است.
آقای امیر حسین سعیدی نائینی درباره صنعت ماینینگ در کشور افزود: استخراج رمز ارز، صنعت نوینی است که با توجه به گسترش سریع جهانی در ایران نیز در طول دو سال اخیر به صورت گسترده مورد توجه فعالان فناوری اطلاعات قرار گرفت و تعداد زیادی ماینر برای درآمد زایی در این بخش اقدام به تهیه تجهیزات و پیاده سازی واحد‌های استخراح کردند که در نهایت با اعمال قوانین از سوی دولت می‌توان گفت: فعالیت بسیاری از این واحد‌ها متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در واقع قوانین اعلام شده از سوی نهاد‌های حاکمیتی برای استخراج ارز‌های رمزنگاری شده در مقایسه با سایر صنایع در کشور بسیار سخت گیرانه بوده و این مسئله باعث شده است تا ماینر‌های زیادی فعالیت را متوقف کنند یا برای مایننیگ با درآمد مطلوب از ایران خارج و به کشور‌های منطقه مهاجرت و در این نقاط سرمایه گذاری کنند چرا که دریافت مجوز و فعالیت در ایران سودآوری به مراتب پایینی دارد و نیاز است تا قوانین و نرخ برق در حوزه استخراج رمز ارز اصلاح و شفاف شود.
عضو کمیسیون بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شرایط امروز کشور بسیار خاص است و نیاز به درآمد‌های ارزی داریم؛ در این شرایط صنعت ماینینگ و استخراج ارز‌های دیجیتال ضمن ورود ارز به کشور می‌تواند تجارت را تسهیل کند و بازرگانان با استفاده از رمز ارز‌های تولید شده نسبت به واردات کالا اقدام کنند و مشکلات تحریم بانکی برای پرداخت را دور بزنند.
رئیس اسبق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تاکید کرد: اصلاح وضعیت نرخ برق و شرایط همکاری و تعامل نیروگاه‌های گازی با ماینر‌ها در کنار پذیرش رمز ارز در بخش تجارت و معاملات صرافی‌ها حتی به صورت محدود و نظارت حاکمیت می‌تواند باعث توسعه این صنعت و درآمد‌های آن شود که زمینه ساز رشد اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات خواهد بود.
وی با اشاره به قوانین فعالیت ماینر‌ها در کشور گفت: برای بهره‌برداری از مزارع استخراج رمز ارز، فعالان ماینینگ باید نسبت به دریافت مجوز از سوی وزارت صمت اقدام کنند که تا به امروز بیش از هزار مجوز در سراسر کشور صادر شده و چند نمونه مزرعه ماینینگ بزرگ و صنعتی راه‌اندازی شده است.
عضو کمیسیون بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای افزود: شرایط فعالیت در این صنعت نباید به نحوی باشد که فقط سرمایه داران بزرگ وارد بازار استخراج ارز‌های رمزنگار شوند و نیاز است تا همه ماینر‌ها بتوانند با تسهیل مجوز‌ها نسبت به فعالیت اقدام کنند.
ظرفیت هشت و نیم میلیارد دلاری صنعت ماینینگ در ایران
سعیدی نائینی با بیان این که صنعت ماینینگ قابلیت کمک به اقتصاد را دارد گفت: انرژی موضوعی مهم است و با استخراح رمز ارز می‌توان از خام فروشی آن جلوگیری کنیم و آن را به محصولی با ارزش افزوده بالا تبدیل کرد؛ بر آورد‌های انجام شده حاکی از آن است که اگر این صنعت با همه ظرفیت فعال شود، با توجه به گسترش سریع بازار رمز ارزها، در نهایت اقتصادی هشت و نیم میلیارد دلاری را در کشور از این بستر ایجاد خواهد شد.
عضو کمیسیون بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای افزود: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برای اصلاح تعرفه برق و شرایط فعالیت در کنار ماینر‌ها است و این موضوع در حال پیگیری بوده است که امیدواریم با موافقت دولت صنعت مرده ماینینگ احیا شود و امید به ماینر‌ها بازگردد تا فعالیت‌های زیر زمینی و رانت برای عده‌ای خاص در ایجاد مزارع استخراج رمز ارز با مجوز‌های دولتی پایان یابد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صدور مجوز استخراج رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود