Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@20:00:12 GMT

حس رقابت در صنعتگران کردستانی تقویت می شود

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۹۸۲۰

حس رقابت در صنعتگران کردستانی تقویت می شود

ایسنا/کردستان سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان کردستان گفت: حس رقابت در صنعتگران کردستانی با ارتقای آموزش های تخصصی تقویت می شود.

خسرو قاضی زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ارتقای سطح آموزش صنایع‌دستی در مراکز آموزشی و ایجاد حس رقابت در تولیدات صنایع‌دستی، ازجمله برنامه‌های آتی حوزه صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سپس آموزش را یکی از مولفه های اصلی در بحث ترویج و رونق صنایع دستی برشمرد و افزود: ارزیابی تولیدات براساس آخرین استانداردهای موجود، هدفمند کردن دوره‌های آموزشی مطابق با نیازها و شرایط موجود صنایع‌دستی در استان و کشور و ارائه نظریات کارشناسی و راهکارهای اجرایی برای توسعه صنایع‌دستی از طریق پروژه‌های تحقیقاتی از دیگر برنامه‌های این معاونت برای ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی استان است.
سرپرست معاونت صنایع‌دستی کردستان ادامه داد: برگزاری نمایشگاه‌های مختلف و نمایش توانمندی‌های استان‌های مختلف کشور و گردهمایی پیشکسوتان هنرهای سنتی در کنار هنرآموختگان و وارثان این هنر و صنعت ملی، علاوه بر بازاریابی محصولات صنایع‌دستی، بهترین فرصت برای تشویق و ترغیب و تقویت حس رقابت برای عرضه بیشتر و بهتر محصولات را برای صنعتگران فراهم می کند.

 ۲۵ رشته صنایع دستی در کردستان ثبت ملی شده است

وی بیان کرد: در حال حاضر ۴۵ رشته فعال صنایع دستی در کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۵ رشته ثبت ملی شده اند.

سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان افزود: این صنایع دستی ثبت ملی شده رشته هایی همچون گلیم سنه، خراطی سنتی، شالبافی، نازک کاری، ارغوان بافی، روش ساخت پستک بانه، اروسی سازی، هنر رنگرزی گیاهی، مهارت در کلاش بافی، سفال گری سنتی و ... را شامل می شود.

وی سپس با اشاره به اینکه امسال ۱۱ اثر صنایع دستی استان را برای دریافت مهر اصالت و نشان مرغوبیت کالای یونسکو معرفی کرده ایم، ادامه داد: هم اکنون ۱۰ اثر صنایع دستی استان کردستان دارای مهر اصالت و نشان مرغوبیت کالای یونسکو هستند که امیدواریم با انتخاب آثار ارسالی این تعداد افزایش یابد.

قاضی زاده وجود صنعتگران خبره در رشته های مختلف صنایع دستی استان را یکی از امتیازات مهم در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: تا کنون ۱۳۹ اثر از آثار صنعتگران رشته های مختلف صنایع دستی کردستان، موفق به دریافت مهر اصالت و نشان مرغوبیت کالای ملی شده اند.

حضور هنرمندان کردستانی در ۱۷  نمایشگاه صنایع دستی

سرپرست معاونت صنایع دستی استان گفت: در راستای حمایت از صنعتگران، هنرمندان و نیز اشاعه، توسعه و ترویج صنایع دستی استان، ۳۵ نفر صنعتگر و هنرمند کردستانی، دست ساخته های خود را در ۱۷نمایشگاه صنایع دستی سایر استانهای کشور به نمایش گذاشتند.

وی افزود: هنرمندان و صنعتگران استان در رشته های نازک کاری، کلاش بافی، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، گلیم بافی، البسه محلی، سراجی سنتی، چاپ باتیک و منبت چوب،  در نمایشگاه های مختلف حضور یافتند.

قاضی زاده خاطرنشان کرد: در استان نیز  ۱۱ نمایشگاه صنایع دستی برگزار شده که تعداد ۱۰۵ صنعتگر درون استانی بصورت رایگان در این نمایشگاه ها مشارکت داشته اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع دستی استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند

سرهنگ محمدرضا زارعی گفت: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستا‌های شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

 سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضایی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

 شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • بسکتبالیست های کردستانی در جایگاه سوم لیگ جوانان کشور ایستادند
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری