Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه بیزنس اینسایدر، نتایج این نظرسنجی حاکی است در پی ترور «سردار قاسم سلیمانی» توسط دولت ایالات متحده، بیش از یک چهارم آمریکایی ها بر این باور هستند که دادگاه لاهه باید در خصوص اتهامات دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در رابطه با جنایات جنگی وارد عمل شود.

« نزدیک به ۲۷ درصد از یک هزار و ۸۳ پرسش شونده در این نظرسنجی گفتند که با ایران در خصوص اینکه ترامپ باید با دادگاه جنایات جنگی روبرو شود، موافق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تنش های ایالات متحده و ایران از ماه مه سال ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۹۷) از زمان خروج ترامپ از برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) به طور فزاینده ای افزایش داشته است. از آن زمان، دولت ترامپ اقتصاد ایران، از جمله صنعت نفت آن را هدف تحریم های شدید اقتصادی قرار داد و همین امر سبب افزایش تنش ها میان دو کشور در خلیج فارس شد، هرچند حمله تروریستی علیه سردار سلیمانی نشان دهنده جدی ترین تحرکات میان دو کشور بود.

بیزنس اینسایدر نوشت: سردار سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه قدس سپاه پاسداران بود و اگرچه در فهرست تروریستی آمریکا قرار داشت، اما ترور وی از نظر برخی ناظران حیرت آورترین حمله ای بود که توسط یک دولت خارجی مانند آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم صورت می گرفت. این حمله که توسط پهپادهای آمریکایی انجام شد، جهان و به ویژه متحدان اروپایی واشنگتن را متحیر ساخت.

«غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه ایران در پی این حمله در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد: «ما قصد داریم در جمهوری اسلامی، عراق و دادگاه لاهه علیه ارتش و دولت آمریکا و ترامپ شکایت کنیم.»

ایالات متحده اما تصمیمات دادگاه لاهه را به رسمیت نمی شناسد، به ویژه شخص ترامپ که روابط خصمانه ای با این دادگاه داشته است.

ایالات متحده هرگز دادگاه کیفری بین المللی لاهه برای رسیدگی به جرایم جنگی را به رسمیت نشناخته و در فهرست ۱۲۳ کشوری که عضو اساسنامه دیوان کیفری بین المللی یا اساسنامه رم هستند (نخستین دادگاه دائمی بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت تجاوز است که مقر آن در لاهه هلند است) قرار ندارد.  

در سال ۱۹۹۸، ایالات متحده در میان ۷ کشور دیگر قرار داشت که علیه اساسنامه رم رای داد. بیل کلینتون رییس جمهوری وقت آمریکا در سال ۲۰۰۰ این اساسنامه را امضا کرد، اما هرگز در مجلس سنا تصویب نشد و جورج دابلیو بوش رییس جمهوری جمهوری خواه ایالات متحده در سال ۲۰۰۲ این پیمان را امضا نکرد.

دولت ترامپ بخصوص در رابطه با تحقیقات احتمالی درمورد جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت که توسط نیروهای آمریکایی و سیا در افغانستان انجام شده است، در تضاد با این دادگاه قرار دارد. در ماه مارس ۲۰۱۹ (اسفند ۹۷)، مایک پمپئو وزیر امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که دولت آمریکا برای تمامی مقامات دادگاه بین المللی لاهه که در نظر دارند در خصوص جنایات جنگی احتمالی ایالات متحده یا متحدانش در افغانستان تحقیق کنند، ویزا صادر نمی کند.

310 310

کد خبر 1345683

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ دادگاه بین المللی لاهه ایران و آمریکا شهید سپهبد قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت

لایحه‌ای که روز گذشته توسط مجلس سنا ایالات متحده به‌منظور «فیلترشدن یا فروش تیک تاک» تصویب شده بود، حالا با امضای «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به یک قانون تبدیل شده است. بایدن مجموعه‌ای از لوایح را امضا کرده است که شامل «قانون حمایت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» می‌شود و حالا Bytedance یک سال فرصت دارد تا تیک‌تاک را به فروش برساند یا با ممنوعیت آن روبرو شود. در واکنش به این موضوع، مدیرعامل تیک تاک ویدیویی را منتشر کرده که در آن می‌گوید «اطمینان داشته باشید که ما هیچ جا نمی‌رویم.»

در پاسخ به این اقدام، تیک تاک در بیانیه‌ای گفت که این قانون را در دادگاه به چالش خواهد کشید که این امر می‌تواند روند فروش یا ممنوعیت شبکه اجتماعی را به تعویق بیندازد.

در متن بیانیه این شرکت آمده است: «معتقدیم که حقایق و قانون به نفع ماست و ما در نهایت پیروز خواهیم شد. واقعیت این است که ما میلیارد‌ها دلار برای ایمن نگه‌داشتن داده‌های کاربران ایالات متحده سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و پلتفرم خود را از نفوذ و دستکاری خارجی دور نگه داریم. این ممنوعیت هفت میلیون کسب‌وکار را ویران خواهد کرد و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند.»

«شو زی چو»، مدیرعامل تیک تاک نیز با انتشار ویدیویی، از این قانون به‌عنوان «لحظه‌ای ناامیدکننده» برای شرکت یاد کرد و گفت: «اشتباه نکنید. این یک ممنوعیت برای تیک تاک و یک ممنوعیت برای شما و صدای شماست. این قانون در واقع طعنه‌آمیز است، زیرا آزادی بیان در تیک تاک منعکس‌کننده همان ارزش‌های آمریکایی است که ایالات متحده را به نور امید آزادی تبدیل می‌کند.»

این قانون به Bytedance، شرکت مالک تیک‌تاک که در چین مستقر است، یک سال فرصت می‌دهد تا شبکه اجتماعی خود را به مالک جدیدی بفروشد. اگر شرکت چینی نتواند چنین کاری را انجام دهد، TikTok از حضور در استور‌های برنامه و سرویس‌های میزبانی وب ایالات متحده منع خواهد شد.

برخلاف تلاش‌های قبلی برای فروش یا ممنوعیت اجباری تیک تاک، «قانون محافظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کاربردی کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» از حمایت گسترده دو حزبی برخوردار بوده است و توانست با سرعت قابل توجهی در کنگره پیشرفت کند.

منبع: ایلنا

tags # جو بایدن ، پلتفرم سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • نگرانی وزیر خارجه ایران از سرکوب دانشجویان آمریکایی/ امیرعبداللهیان: این سرکوب، در راستای تداوم حمایت و پشتیبانی تمام‌ عیار واشنگتن از رژیم اسراییل است
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • ابرازنگرانی از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد