Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@03:59:59 GMT

زندگی مردم ایران در حالت «قوز بالای قوز»

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۰۲۹۲

زندگی مردم ایران در حالت «قوز بالای قوز»

عصرایران؛ مصطفی داننده- در ترکیه زلزله آمده است. ویروس کرونا به چین و برخی دیگر از کشورها حمله کرده است. آتش جنگل‌های استرالیا را ذغال کرده است. می‌بینید؛ بسیاری از مردم جهان درگیر مشکلات ریز و درشت هستند. مشکلاتی که عمدتا باعث مرگ و میر هم می‌شود.

برخی از ما ایرانی‌ها فکر می‌کنیم، سیل، زلزله و مرگ فقط برای ماست و دیگران سهمی از آن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها هم مشکل دارند اما نحوه برخوردشان با مشکلات متفاوت است.

آنها خیالشان راحت است که دولت‌مردانشان بعد از حوادث طبیعی، به خوبی بحران‌ها را مدیریت می‌کنند. آنها خیالشان راحت است که بیمه به صورت جدی پشت آنها ایستاده است و اجازه نمی‌دهد در بحران مشکلات غرق شوند.

تاسف بار است که هنوز برخی از زلزله زدگان کرمانشاهی در چادر یا کانکس زندگی می‌کنند و هنوز نتوانسته‌اند خانه‌ای برای خود دست و پا کنند.

تاسف بار است که سیل زدگان سیستان و بلوچستان، به آینده امیدوار نیستند و بر این باور هستند که هر چه ساخته بودند خراب شده است و نمی‌دانند چگونه زندگی آب برده‌شان را از نو بسازند.

مشکل از بلایای طبیعی نیست. از زمانی که آدم پای بر زمین گذاشت، زلزله، سیل و آتش بود و تا آخرالزمان هم ادامه دارد. نحوه برخورد با آن مهم است.

حال ما شده است به مثابه این شعر معروف که:

«سه پلشت آید و زن زاید و مهمان برسد

عمه از قم آید و خاله ز کاشان برسد

خبر مرگ عموغلی برسد از تبریز

نامه ی رحلت دائی ز خراسان برسد

صاحب خانه و بقال محل از دو طرف

این یکی رد نشده پشت سرش آن برسد

طشت همسایه گرو رفته و پولش شده خرج

به سراغش زن همسایه شتابان برسد

هر بلائی به زمین می رسد از دور سپهر

بهر ماتم زده ی بی سر و سامان برسد»

در این مشکلات اقتصادی و اجتماعی هم «قوز بالای قوز» شده است. ذهن‌های آنقدر درگیر مشکلات بزرگ و کوچک است که دیگر تحمل بلایی مثل سیل یا زلزله را ندارد.واقعا اینها را کجای دلمان بگذاریم؟

از زمانی که آفتاب طلوع می‌کند، مشکلات و فکرهای مختلف به روی سر آدم آوار می‌شود تا زمانی که عزم غروب کند. هنگام خواب هم فکر کردن به فردا و فرداها دست از سر آدم بر نمی‌دارد.

این که فردا چه خواهد شد؟ با پول صاحبخانه را چه  کنیم؟ شهریه دانشگاه را چگونه پرداخت کنیم؟ گوشت، مرغ و برنج را چگونه بخریم؟ عید در پیش است با گرانی دم عید چه باید کرد؟ همه اینها را به نگرانی در مورد سال آینده اضافه کنید تا ببیند چه شتر، گاو پلنگی است وضعیت ما.

به خاطر همین مشکلات زندگی است که ما فکر می‌کنیم، سیل و زلزله فقط و فقط برای ماست. اگر یادتان باشد در زلزله‌ای که بم را ویران کرد، حس امروز را نداشتیم. حس که اینکه هرچی سنگ برای پای لنگ ماست. شرایط تلخ اقتصادی و اجتماعی ما را به زندگی بدبین کرده است و فکر می‌کنیم کائنات تیرهای خود را تنها به سمت ما گرفته است و با دیگران کاری ندارد.

شاید اگر سوءمدیریت‌ها نبود حالا داستان ما داستان دیگری بود به همین سادگی.

_______________________

بیشتر بخوانید:

سیل و نجابت؛ اینجا خبری از هجوم و حمله نیست! (فیلم) شیوع ویروس اسرارآمیز در چین/ 11 میلیون نفر در شهر ووهان قرنطینه شدند 20 کشته و 1015 مصدوم در زلزله ترکیه (+عکس) / 30 نفر زیر آوار هستند آخرین وضعیت آنفلوآنزای B در کشور/ هشدار درباره مناطق سیل‌زده
آلودگی خاک؛ خطری جدی برای سلامت!

__________________________

لینک کوتاه: asriran.com/002ypr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیل زلزله ایران استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن تاکید بر احصاء مشکلات گفت: مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حمیدرضا محمدی فشارکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشکلات شهرستان را شهر به شهر و روستا به روستا با همراهی مدیران، به صورت میدانی در محل بررسی و رسیدگی می‌کنیم.

وی گفت: در برنامه حضور میدانی و برنامه‌ریزی شده در مناطق شهرستان کاشان، حتی اگر 20 درصد مصوبات هم اجرایی و به نتیجه برسد به اهداف خود رسیده‌ایم؛ ما باید تا آنجایی که می‌توانیم با کارکرد خود امید و رضایتمندی را در مردم ایجاد کنیم.

محمدی فشارکی در ادامه ضمن تاکید بر حضور میدانی مدیران شهرستان کاشان برای احصاء و رفع مشکلات حوزه مربوطه افزود: در شهرستان کاشان فاصله‌ای بین مدیران و مردم نباید وجود داشته باشد و مدیران خود باید در میدان حضور داشته و به مشکلات رسیدگی کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان با اشاره به اهمیت توجه به روستاها خاطر نشان کرد: با نگاه ویژه به روستاها و آماده‌سازی فضای آن برای زندگی، باید زمینه مهاجرت معکوس و امکان انتخاب روستا برای زندگی را برای مردم فراهم کنیم.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان ضمن اشاره به مهم بودن مسئولیت هر فرد در جایگاه خود گفت: عرصه مسئولیت، عرصه پاسخگویی است که هر شخص در برابر مسئولیت و اختیاراتی که برعهده دارد باید پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه‌مند هستند چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع رسانی نمی‌کنند؛ مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شده و این مهم با بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

محمدی فشارکی گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان کاشان انجام شده اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست در حالی که مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • خط و نشان لواندوفسکی: شاید آقای گل شدم
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است