Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین؛ مهدی فکری، مدیر عامل شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به رشد تولید و فروش شرکت طی ماه‌های گذشته، اظهار کرد: شرکت الوند در آبان ماه امسال با فروش 734میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک به ارزش 20میلیارد و 700میلیون تومان رکورد پنج ماه قبل خود را ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در‌ آذر این رکورد باز هم افزایش یافت و تولید شرکت به یک میلیون و 4 هزار متر مربع و فروش به 30 میلیارد و 700 میلیون تومان رسید که البته برخی تصور می‌کردند که پس از یک رکورد، افت فروش به وجود خواهد آمد که این اتفاق نیفتاد؛ به این ترتیب برخلاف انتظار که پیش‌بینی می‌شد تولید ما در دی ماه به 200هزار متر مربع برسد، در این ماه 837 هزار متر مربع انواع کاشی و سرامیک به ارزش 24 میلیارد و 400 میلیون تومان به فروش رسید.

فکری کیفیت را عامل اصلی این موقعیت دانست و بیان کرد: ما در سال 97 بخشی از بازار لاکچری را از دست دادیم ولی با وجود حتی حدود 147شرکت تولیدکننده کاشی و سرامیک در کشور، باز هم به خاطر افزایش کیفیت این بازار را به دست آوردیم؛ بنابراین ضمن شرایط رکود صنعت ساختمان در سال 98 و 99، اعتقاد داریم که مردم از جنس با کیفیت استقبال می‌کنند.

سهم 1.7درصدی الوند از بازار

عضو انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور با اشاره به تولید سالانه حدود 300 تا 400میلیون متر مربع کاشی و سرامیک توسط 147شرکت خاطرنشان کرد: شرکت الوند با تولید سالانه 7میلیون و 200هزار متر مربع کاشی و سرامیک، سهم 1.7درصدی از این بازار دارد.

تبدیل تهدید افزایش نرخ ارز به فرصت

وی همچنین با اشاره به وضعیت صادرات و بازگشت ارز صادراتی این صنعت بیان کرد: افزایش نرخ دلار یک تهدید برای تولیدکنندگان محسوب می‌شود که ما این تهدید را با افزایش صادرات و کاهش واردات به یک فرصت تبدیل کردیم؛ بر این اساس از شهریور ماه تا کنون یک میلیون و 300هزار دلار صادرات انجام داده‌ایم و رویکرد ما این است که به سمت تولید کالاهای با ارزش افزوده بالا برویم.

فکری ادامه داد: اکنون ارز حاصل از صادرات به روسیه از طریق بانک ملی به داخل بازمی گردد، مطابق بخشنامه صادره یکم آذرماه امسال صادرات به عراق و افغانستان به صورت ریالی انجام می شود و در بازاری مثل سریلانکا با عملیات تهاتر، معادل کاشی و سرامیک صادر شده، مواد اولیه، تجهیزات و اجناس مورد نیاز به کشور وارد می شود.

او از اجرایی شدن طرح ملی مسکن در سال آینده و پیوستن به بازار اوراسیا به عنوان دو عامل اساسی رشد صنعت کاشی و سرامیک دانست و گفت: اگرچه طرح ملی مسکن ابعاد کمتری نسبت به مسکن مهر دارد اما می‌تواند باعث ارتقاء صنعت ساخت‌وساز و کاشی و سرامیک شود، همچنین توافقنامه اوراسیا اتفاق مهمی است که می‌تواند از بعد صادرات حائز اهمیت باشد که البته تنها شرکت‌هایی که تولیدات باکیفیت دارند در این عرصه باقی خواهد ماند.

فکری در پایان درمورد سود خالص این شرکت بیان کرد: سود خالص شرکت الوند در 9ماهه سال جاری با کسر مالیات، 17میلیارد و 300میلیون تومان بوده که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به حدود 23میلیارد تومان افزایش یابد؛ همچنین این شرکت تا کنون تجدید ارزیابی انجام نداده و درصورت انجام این کار ارزش افزوده بالایی ایجاد خواهد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مسکن مسکن مهر صنعت ساختمان کاشی و سرامیک مهدی فکری طرح ملی مسکن شرکت الوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ مصطفی طاهری امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت- ماه در همایش صنعت برق با اشاره به اینکه سال گذشته قانون مانع‌زدایی از صنعت برق در مجلس تدوین شد، اظهار کرد: برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ هزینه تولید برق ناترازی مالی نداشت و این ناترازی برق به دلیل اجرای این قانون رفع شد.

وی با اشاره به اینکه بدهی دولت به صنعت برق بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: سال گذشته در مجلس ویژه برای صنعت برق ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق چاپ شد تا بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرعت پیشرفت صنعت با پیشرفت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی یکی نیست، گفت: سالیانه نیاز به مصرف گاز و برق داریم اما تولید متناسب با مصرف نیست و عقب‌ماندگی وجود دارد.

طاهری گفت: به عبارتی با دست خودمان سالانه ۲۵ درصد تولید به واسطه همین ناترازی‌ها که در نهایت با قطع برق و گاز انجام می‌شود، کم شده و به تعطیلی کارخانه منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی در برق، نفت، گاز و حمل و نقل در کشور منابع خوبی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: فعالان تولید باید از این منابع استفاده مناسب داشته باشند.

کد خبر 749844

دیگر خبرها

  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود