Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین همایش لژیونر‌های کسب و کار با محوریت کشاورزی ارگانیک و فرصت‌های نوین برای فعالان تجاری، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان پنجشنبه ۳ بهمن ماه ۱۳۹۸ در مرکز همایش‌های بین المللی سازمان مدیریت صنعتی ایران برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پیرو امضای توافق نامه‌های توسعه همکاری در مورد استاندارد‌ها و تجارت مواد غذایی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا، سومین همایش لژیونر‌های کسب و کار با محوریت کشاورزی ارگانیک در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این همایش که با حضور بیش از پنجاه نفر از نمایندگان سازمان‌های بین المللی، فعالان بخش خصوصی، نمایندگان تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی، اعضای اتاق بازرگانی، کارشناسان جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، صنایع، تجارت، دادگستری و امور بین الملل برگزار شد، گزارش مطالعات در زمینه‌های مشترک همکاری برای تسهیل صادرات محصولات کشاورزی ارگانیک به اروپا ارائه شد.

این همایش یک روزه با سخنرانی ویدیویی مدیر کشاورزی و توسعه روستایی کمیسیون اروپا آغاز شد. جان کلارک ضمن استقبال از افزایش همکاری اتحادیه اروپا با ایران، از همکاری صمیمانه دولت جمهوری اسلامی ایران به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت جهاد کشاورزی در مسیر توسعه ارتباطات اقتصادی فیمابین تقدیر نمود و اظهار امیدواری کرد تا تولیدکنندگان ایرانی دسترسی بیشتر و ساده تری به بازار‌های اروپایی داشته باشند.  
سخنران بعدی همایش «دراگو اشتامبوک» سفیر کشور کرواسی در ایران و رییس دوره‌ای اتحادیه اروپا بود که ضمن اشاره به اشتراکات فرهنگی و تاریخی بین دو کشور گفت: من به این نشست آمده ام که مراتب آمادگی کشور‌های عضو اتحادیه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی به خصوص در حوزه کشاورزی و محصولات ارگانیک به شما تولیدکنندگان، کارشناسان و مدیران دولتی و بخش خصوصی اعلام کنم.  
نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران نیز در این همایش به اهمیت کحصولات ارگانیک در سلامت و زندگی انسان‌ها اشاره کرد و گفت: بدون توجه به محصولات ارگانیک، کشاورزان طیف گسترده‌ای از مشتریان را از دست می‌دهند. «جرولد بودکر» افزود: برای داشتن یک کسب‌وکار موفق در زمینه ارگانیک، الزامات اساسی مورد نیاز است که برای تولید در مقیاس مناسب، فناوری و مهارت‌های لازم برای مدیریت از جمله مهمترین موارد هستند.
نماینده فائو در ایران اظهار داشت: باید به این نکته اشاره کرد که این الزامات برای داشتن یک کسب‌وکار کافی نیستند و برای اینکه کشاورزان سود بیشتری به‌دست آورند و مصرف‌کنندگان از محصولات باکیفیت‌تری بهره‌مند شوند، لازم است یک زنجیره ارزش کارا ایجاد شود.
مهدی صداقت مدیر خانه نوآوری آخرین سخنران افتتاحیه این همایش بود که ساختار اکوسیستم کارآفرینی و فرصت‌ها و چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان حوزه کشاورزی را برشمرد. وی همچنین در مورد توسعه فناوری بلاک‌چین در استارتاپ‌های کشاورزی ایران نمونه‌هایی را مثال زد و افزود: بلاکچین این امکان را ایجاد خواهد کرد تا اطلاعات ایمن، کارآمد و شفاف را برای هر مزرعه و در هر مرحله‌ای از زنجیره ارزش از تولید بذر تا مصرف ارائه شود.
در ادامه این نشست یک روزه الیجیو مالوسا، ایرینا کریوا و دکتر اصغر محمدی فاضل کارشناسان پروژه کشاورزی ارگانیک ایران و اروپا و استفان پاسری کارشناس فائو به ارائه گزارش مطالعات خود پرداختند و به سوالات متعدد حاضرین پاسخ دادند. همچنین نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی (اکو) و دفتر نمایندگی یونسکو در ایران نیز به ارائه دیدگاه‌های نهاد‌های ذیربط و فعالیت‌های مرتبط با موضوع همایش پرداختند.
شایان ذکر است اتحادیه اروپا بزرگترین بازار محصولات ارگانیک در جهان است و تقاضا برای این محصولات بیشتر از عرضه است، به همین دلیل اتحادیه نیازمند واردات است. این اتحادیه معمولاً به تجارت آزاد کشاورزی تأکید دارد و به محصولات ارگانیک اهمیت می‌دهد.
کارشناسان اتحادیه اروپا در زمینه تولید محصولات ارگانیک در ایران مطالعاتی را با همکاری نهاد‌های مختلف انجام داده اند که اولین قدم برای ارتقای استاندارد‌های ایران در حوزه محصولات ارگانیک محسوب می‌شود. مقررات زدایی و تسهیل راه‌های صادرات، توسعه کشت ارگانیک از مواردی است که در این نشست یک روزه بررسی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۲۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است

ایسنا/مازندران مدیر جهادکشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه رویکرد جهاد کشاورزی، مصرف بهینه سم، کود و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و تولید محصول سالم و ارگانیک است، اظهار کرد: مبارزه با آفات به روش ارگانیک در کشاورزی مبتنی بر فناوری‌های روز دنیا است و بسیار فناوری پیشرفته‌ای دارد.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی افراد کشاورزی ارگانیک را بسیار سنتی و غیرمدرن می‌دانند، افزود: اساس کار در تولیدات کشاورزی باید تامین سلامت مردم بواسطه مصرف فرآورده‌های غذایی سالم باشد. اساس و فلسفه مبارزه با آفات در مجموعه جهاد کشاورزی، استفاده از شیوه‌های مکانیکی و تلفیقی است و اگر این روش‌ها پاسخگو نبود، روش‌های شیمیایی چاره کار است.

هادی زاده با اعلام اینکه ۱۶۵ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در محمودآباد تولید شده است، اظهار کرد: سطح پرورش قارچ خوراکی این شهرستان  ۶۷۰۰ مترمربع بوده و تعداد بهره‌برداران ۱۵ نفر هستند.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که می‌تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت قرار گیرد.

این مسئول تصریح کرد: برای کشت زراعی جدید در سال جاری ۲ هزار و ۳۷ تن انواع کود شیمیایی شامل ۱۲۵۵ تن ازت، ۳۵۷ تن فسفات و ۴۲۵ تن پتاس برای بخش کشاورزی محمودآباد تامین و بین کشاورزان متقاضی این شهرستان توزیع شد.

هادی زاده با اظهار اینکه هزینه‌های انجام شده برای تغذیه گیاه در برابر افزایش محصولی که به دست می‌آید، به صرفه است، گفت: برای کشت محصولات کشاورزی در سال زراعی جدید، انواع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان توسط کارگزاران خریداری شده و در فروشگاه‌های عرضه کود شیمیایی موجود است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته، مبلغ ۱۰۷ میلیارد و ۶۹۴ میلیون ریال به شهرستان محمودآباد تخصیص یافته است، اظهار کرد: متقاضیان برای خرید ۱۰۶ دستگاه تیلر و ۳۵ دستگاه نشاکار ۴ و ۶ ردیفه به بانک معرفی شدند.

وی ذکر کرد : امسال از محل خط اعتباری فاز ۱۱ مکانیزاسیون کشاورزی، تسهیلات با سود ۲۳ درصد و سهم آورده ۲۰ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم