Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان صادقی روز شنبه در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال با انتقاد از روند بازرسی و نظارت بهداشتی بر نانوایی‌های روستایی این منطقه افزود: کوتاهی و بی‌توجهی از سوی دست‌اندرکاران بازرسی و نظارت بهداشتی در نحوه برخورد با نانوایانی که موازین بهداشتی را در پخت نان را رعایت نکرده و سلامتی مردم را در معرض خطر قرار می‌دهند، پذیرفته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: بر اساس گزارش بخشدار مرکزی این شهرستان وضعیت نامناسب بهداشتی برخی از نانوایان فعال در روستاهای این بخش در حد ایجاد مخاطره برای سلامتی مصرف‌کنندگان نان بوده و باید از ادامه فعالیت این نانوایی‌ها جلوگیری شود.

وی با تاکید بر لزوم برخورد با نانوایان متخلف در چرخه تولید نان گفت: فروش نان سنگک به قیمت ۱۵ هزار ریال در یک نانوایی خلخال در حالی که قیمت این نان ۱۱ هزار ریال اعلام شده، نمونه‌ای از تخلف نانوایان است.

او با بیان اینکه وظایف هر یک از دستگاه‌های نظارتی، بازرسی و بهداشتی در نحوه برخورد با تخلفات نانوایی برای هر یک از دستگاه‌های اجرایی این کارگروه به صراحت روشن است، افزود: انتظار از اعضای این کارگروه اجرای مصوبات جلسات و انجام وظایف ذاتی و قانونی به شکل درست برای کاهش تخلفات نان و جلب رضایت عمومی می‌باشد.

سیدناصر میرمرسلی ،رییس اداره صنعت ،معدن و تجارت خلخال نیز در این جلسه از افزایش سرانه آرد مصرفی مردم خلخال خبر داد و افزود: ماهانه هشت کیلو و ۲۰۰ گرم آرد به ازای هر نفر به این شهرستان تحویل می‌شود که این میزان بیشتر از آرد هفت کیلو و ۵۰۰ گرمی سرانه سابق مردم خلخال است.

علی ملکی ،رییس واحد مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی خلخال هم گفت: استفاده از تجهیزات پرتابل آزمایشگاهی دیجیتال از جمله ،میکروب‌سنج ،شوری‌سنج ،یدسنج و جوش‌شیرین سنج بررسی و آزمایش خمیر نان را در نانوایی‌ها تسریع کرده است.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماه سال جاری ۲۰۳ مورد نمونه‌برداری از نانوایی‌های روستایی و ۱۹۸ مورد از نانوایی‌های فعال شهری از سوی مهندسی بهداشت محیط خلخال صورت گرفته ،  اظهارداشت: نتیجه نمونه‌برداری‌ها و ۶۰۰ مورد بازرسی حاکی از توقف کامل استفاده از جوش‌شیرین در تهیه خمیر و همچنین رومال نان و مطلوب بودن اندازه نمک استفاده شده در تهیه خمیر نان بیشتر نانوایی‌های این شهرستان است.

وی از افزایش تخلفات بهداشتی در بین نانوایان خبر داد و گفت: اگر در گذشته عدم استفاده از روپوش و کلاه و استفاده از جوش‌شیرین در تهیه خمیر نان معدود تخلفات بهداشتی موجود نانوایان محسوب می‌شد، این روزها بدلیل الک نشدن آرد اشیایی همچون آدامس، نایلون و کاغذ در نان پخت شده مشاهده می‌شود.

او اظهارداشت: اضافه کردن سبوس غیرمتعارف از سوی نانوایان لواش‌پز، عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی سنگکی‌ها و سایر مواردی که با بهداشت عمومی ارتباط مستقیم دارند، از سایر تخلفات بهداشتی نانوایی‌های این شهرستان است که تذکر و یا اعمال جرایم نقدی جوابگوی این تخلفات نیست.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها گندم خلخال بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم خلخال بهداشت و سلامت گندم خلخال بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

تین نیوز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت ها و ارائه خدمات یکی از اولویت های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم انجام است.

موسوی پور با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین های پلاک خوان است که این دوربین ها کار خود را انجام می دهند و براساس برنامه ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می کنند. نوع دیگر اما دوربین های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی پور با بیان اینکه این دوربین های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی این دوربین ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین های نظارت تصویری می توانیم سامانه ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت های پلیس راهور نیز نصب می شود و در فاز اول این دوربین ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • پلمب یک واحد نانوایی در شهر آبگرم
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • عکس| شکوفه‌های گیلاس در خلخال
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد