Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بندرعباس، رضا شهسواری در نخستین دوره آموزش داوری حقوقی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد و دادگستری در برگزاری کارگاه‌های حقوقی، موجب افزایش کیفیت کار و بالارفتن میزان‌ رضایت‌مندی شد، اظهار کرد: «امید است که با استفاده از ظرفیت این دو نهاد علمی و حقوقی بتوانیم گام‌های بزرگ‌تری را در راستای ارتقای زیرساخت‌های علمی حقوقدانان برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های مقدماتی تا پیشرفته افزود: «این جلسات در هفت مرحله از مقدماتی تا پیشرفته برگزار شد و در آخرین مرحله که کارگاه به صورت عملی برگزار شد، بیش از ۶۰۰ دانش‌پذیر و پنج مدرس از قضات مجرب دادگستری در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس حضور داشتند.»

مدیر مؤسسه داوری چتر امید هرمزگان و مسئول برگزاری کارگاه‌های آموزش داوری حقوقی در هرمزگان ادامه داد: «آخرین جلسه این دوره که به‌صورت کارگاه عملی برای آموزش نحوه نگارش و انشای رأی برگزار شد، شرکت‌کنندگان یک ساعت و نیم وقت داشتند تا درباره موضوع فرضی بیان‌شده توسط قضات رأی صادر کنند.»

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان هرمزگان نیز با قدردانی از استقبال حقوقدانان مستعد این عرصه خاطرنشان کرد: «استقبال بی‌نظیر حقوقدانان از این کارگاه‌ها نشان از بینش بالای آنان در راستای یادگیری اصول مهم حقوقی دارد.»

ثبت مؤسسات داوری با قبولی در آزمون پایانی

علیرضا احمدی‌منش با اشاره به روند اجرایی و نحوه برگزاری آزمون و تشکیل قانون داوری در استان یادآور شد: «شرکت‌کنندگانی که در آزمون پایانی، حدنصاب نمره قبولی را کسب می‌کنند، می‌توانند برای ثبت مؤسسات داوری اقدام کنند.»

وی از شرکت‌کنندگان خواست تا با شناخت علمی و عملی از داوری حقوقی در راستای تحکیم بنیان خانواده و کاهش ورودی پرونده‌ها در مسیر صلح و سازش عمومی به دستگاه قضا کمک قابل توجهی کنند.

به گزارش آنا، پایان‌بخش این گردهمایی، تحلیل آرای صادره و جلسه پرسش و پاسخ در راستای رفع ابهامات و اشکالات دوره‌های هفت‌گانه توسط مدرسان این دوره علیرضا احمدی‌منش، علیرضا راه‌پیما، علیرضا عرفانیان، فرشید فرهادی و محسن مینا بود.

انتهای پیام/

82 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس موسسه داوری چتر امید کارگاه داوری حقوقی رضا شهسواری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

دکتر طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • امضای ۲ سند حقوقی و قضایی بین ایران و پاکستان