Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ـ رئیس اداره آموزش همگانی و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی پلیس فارس با بیان اینكه آموزش‌های همگانی نقش بی‌بدیلی در كاهش آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم دارند، بر لزوم اجرای این برنامه‌ها در تمام نقاط استان تأكید كرد.

به گزارش ایكنا از فارس، مهدی نعمایی، رئیس اداره آموزش همگانی و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی پلیس فارس امروز، 5 بهمن‌ماه در جمع مشاوران و مددكاران اجتماعی كلانتری‌های استان با بیان اینكه آموزش‌های همگانی نقش بی‌بدیلی در كاهش آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم دارند، گفت: باید برنامه‌های مربوط به آموزش‌های همگانی در رابطه با پیشگیری از وقوع جرم در تمام سطوح استان پیگیری و به طور کامل اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان كرد: نیروی انتظامی با اتخاذ رویکرد جامعه‌محوری، گام‌های بزرگی در راه امنیت عمومی و آرامش روانی جامعه برداشته و نتایج مطلوبی را به‌دست آورده است.
نعمایی افزود: آموزش همگانی در ایجاد آگاهی و افزایش بینش افراد جامعه و در نتیجه کاهش تنش‌های خانوادگی، آسیب‌ها و تهدیدات اجتماعی تاثیر بسزایی دارد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم ناجا، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه است، از رؤسای کلانتری‌ها و معاونان اجتماعی شهرستان‌ها خواست همکاری لازم را با مشاوران و مددکاران در برگزاری جلسات آموزشی، ارائه خدمات مشاوره‌ای به مراجعان و بررسی آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.
نعمایی، نقش بی بدیل آموزش همگانی در پیشگیری از وقوع و کاهش جرم را یادآور شد و تاکید کرد: باید برنامه‌های مربوط به آموزش‌های همگانی در رابطه با پیشگیری از وقوع جرم در تمام سطوح استان پیگیری و به‌طور کامل اجرا شود.
رئیس اداره آموزش همگانی و مشارکت عمومی پلیس فارس، در بخش دیگری از سخنان خود به جنبه‌های مثبت و منفی استفاده از فضای مجازی اشاره کرد و افزود: ارتباط از طریق فضای مجازی در سال‌های اخیر جایگاه قابل توجهی در بین نسل جوان جامعه پیدا کرده است و شبکه‌های اجتماعی در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی افراد تأثیرگذار بوده‌اند.
وی، ارتباطات سالم در فضای مجازی و لزوم هوشیاری جوانان و خانواده‌ها نسبت به تهدیدات فضای سایبری را بسیار مهم دانست و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، توجه والدین به رفتار فرزندان را می‌طلبد و تسلط و آگاهی آنان به فن‌آوری فضای مجازی و اینترنت می‌تواند از بسیاری آسیب‌های فرزندان در این فضا پیشگیری کند.
نعمایی با تأکید بر سواد رسانه‌ای والدین در مواجه با فضای مجازی، گفت: سواد مجازی، دانش و مهارتی است که به افراد توانایی می‌دهد تا در مواجهه با اینترنت، هوشمندانه، فعالانه، تحلیل‌گرانه و منتقدانه عمل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي مهدي نعمايي آموزش هاي همگاني آسيب هاي اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا نصیری ظهر پنجشنبه در جلسه هماهنگی اجرای طرح همیاران آرامش، اظهار کرد: این طرح به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت فرمانده کلانتری، معاونت فرهنگی و اجتماعی استان و پلیس‌های تخصصی در اردیبهشت ماه جاری اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح همیاران آرامش در ۸ نقطه از شهرهای گرگان و گنبد اجرایی می‌شود، افزود: این طرح در ۶ منطقه گرگان و دو منطقه گنبد اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی گلستان گفت: همه سازمان‌های خدمات رسان و حمایتی از جمله کمیته امداد، شهرداری، فرمانداری، بسیج، شورا و معتمد محل، خیرین، سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و عفاف و حجاب با هدف ارتقا توانمندی ساکنان و کمک به حل مشکلات و آسیب‌ها در این طرح مشارکت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه تئاتر خیابانی با موضوع یکی از آسیب‌های اجتماعی محله در دو نوبت صبح و بعد ظهر در این محلات اجرایی خواهد شد، گفت: برای حل مسائل مناطق و اجرای طرح، اطلس آسیب‌های موجود استخراج شد.

نصیری اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را به هم می‌زنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار می‌دهند بسیار حائز اهمیت است و می‌طلبد تلاش‌ها در این زمینه از سوی همه سازمان‌ها بیشتر شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گلستان با تاکید بر نقش خانواده و آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فقر، اعتیاد، طلاق، بدحجابی و فضای مجازی و گفت: برخورد هوشمندانه با این معضلات، نیاز به همکاری و همگرایی بیش از پیش تمامی متولیان امر، نخبگان علمی، دینی و فرهنگی، خیرین و همراهی مردم در این زمینه دارد.

کد خبر 6088543

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران