Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد آخوندی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کارگاه که در شهر بردخون شهرستان دیر فعالیت داشت، فاقد مجوز لازم از سازمان غذا و دارو بود و به صورت غیرقانونی و بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به تولید فلافل و عرضه آن در سطح استان بوشهر می‌کرد.

وی اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت بردخون در ادامه روند نظارت و پایش‌های مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این کارگاه را پس از طی مراحل قانونی پلمب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر ادامه داد: به دلیل بی اعتنایی متصدی به تذکرهای کارشناسان بهداشت محیط  و تولید در شرایط غیربهداشتی پس از  اخطارهای لازم، بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  تعطیل شد.
آخوندی تاکید کرد: با صنف‌هایی که باعث به مخاطره افتادن امنیت غذایی شهروندان شوند، بدون اغماض برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به خطر شیوع بیماری‌های قابل انتقال از مواد غذایی، افزود: به علتبی توجهی و سهل انگاری متصدیان و کارگران نسبت به آموزش‌ها و توصیه‌های کارشناسان بهداشت محیط و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در هنگام تولید محصولات غذایی، امکان وقوع مسمومیت و بروز طغیان بیماری در بین شهروندان افزایش می‌یابد.
آخوندی افزود: همه متصدیان و کارگران صنوف مشمول، باید دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند.
وی بیان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.

بردخون از توابع شهرستان دیر در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو بوشهر بردخون بندردیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو بوشهر بردخون بندردیر سازمان غذا و دارو بوشهر بردخون بندردیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران
  • (عکس) هجوم مار سمی غول پیکر به کارگاهی در جنوب تهران!
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد